seif_al_din kullanıcısının son içeriği

1. seif_al_din

Sohbet Android 10 mi 9t

Arkadaşlar merhaba global rom kullanıyorum. Android 9.Dün gece android 10 güncellemesi geldi telefona. 2.2 gb güncelleme yükledim. Telefonda hiç bir değişiklik olmadı 9 da ne varsa 10da da o. Android 10 dediğimiz şey bu muydu yani. Değişik bir özellik gelsin bişey olsun şöyle bizi...
  2. seif_al_din

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Arkadaşlar 9t kullanıyorum. 3 gün oldu ben hiç memnun değilim. Telefonda ara ara arayüzde takılmalar oluyor. Pil performansından çok memnundum 10 da 11 ile birlikte ciddi düşüş var. Bazen bildirim geliyor mesela kaydırıp siliyorum. Bi bakıyorum hala yukarda bildirim işareti duruyo gitmiyor...
  3. seif_al_din

Arkadaslar bildirimler 2 seçenek geldi android ve miui diye. Androidi seçince sorun yok ama miui seçince saadece whatsappta bildirim içinde bildirim gözüküyor 2 tane iç içe aynı bildirim. Böyle bir sorunu olan var mı
  4. seif_al_din

Evet yeni özellik gelmiş girip çıkarken kameranın alt kısmı yanıyor
  5. seif_al_din

Farkettiğim ilk hata mi 9t için ayarlardan pop up kamera seslerine girin. Seçtiğiniz sesi çıkarması lazım ses çıkmıyor Edit: tekrar denedim çıktı bu sefer
  6. seif_al_din

Mi 9t ye gelmiş iyi hoş da android 10 ile geleydi bi bari. Bi fark yok
  7. seif_al_din

Bari android 10 la gelse de belki bişeye benzer.
  8. seif_al_din

Arkadaşlar konuyu takip edemedim mi 9t ile ilgili gelişme var mı?
  9. seif_al_din

Aslında eğer güncelleme android 10 ile gelmeyecekse hiç gelmesin daha iyi çok bi fark olacağını sanmıyorum.
  10. seif_al_din

Ya bu nasıl iş böyle mi 9t ile ilgili hiç bir gelişme yok
  11. seif_al_din

Arkadaşlar geldi diyorsunuz ama bu gelen sürümler global mi?
  12. seif_al_din

Soru MIUI 11 Hakkında

Valla heyecanla bekliyorum. 22 si diye açıkladılar ama bende de daha ses seda yok.
  13. seif_al_din

Soru Mi9t pil performansı

Ekran süresi değil mevzu bana 1 günü rahat çıkartıyor telefon. Youtube izlemeden de sabah 7 de şarja takıp gece 12 de şarja takarken %52 şarjım vardı. 2 günde kullanırsın istesen bu senin ne kadar aktif olduğunla alakalı. Benim telefon gün içinde hiç elimden düşmüyor. Ve sadece gece yatarken...
  14. seif_al_din

4g falan acık karanlık modda kullanıyorum. Oyun falan nadir oynarım. Video film vs izlerim genelde. 1 günü güle oynaya çıkarıyorum.
  15. seif_al_din

Xiaomi garantili cihaz hiç bir rom root işlemi yapılmamıstır. Orjinal hali bu yani 3 ay oldu alalı
Üst Alt