Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba global rom kullanıyorum. Android 9.Dün gece android 10 güncellemesi geldi telefona. 2.2 gb güncelleme yükledim. Telefonda hiç bir değişiklik olmadı 9 da ne varsa 10da da o. Android 10 dediğimiz şey bu muydu yani. Değişik bir özellik gelsin bişey olsun şöyle bizi...
Arkadaşlar 9t kullanıyorum. 3 gün oldu ben hiç memnun değilim. Telefonda ara ara arayüzde takılmalar oluyor. Pil performansından çok memnundum 10 da 11 ile birlikte ciddi düşüş var. Bazen bildirim geliyor mesela kaydırıp siliyorum. Bi bakıyorum hala yukarda bildirim işareti duruyo gitmiyor...
Arkadaslar bildirimler 2 seçenek geldi android ve miui diye. Androidi seçince sorun yok ama miui seçince saadece whatsappta bildirim içinde bildirim gözüküyor 2 tane iç içe aynı bildirim. Böyle bir sorunu olan var mı
Farkettiğim ilk hata mi 9t için ayarlardan pop up kamera seslerine girin. Seçtiğiniz sesi çıkarması lazım ses çıkmıyor
Edit: tekrar denedim çıktı bu sefer
Ekran süresi değil mevzu bana 1 günü rahat çıkartıyor telefon. Youtube izlemeden de sabah 7 de şarja takıp gece 12 de şarja takarken %52 şarjım vardı. 2 günde kullanırsın istesen bu senin ne kadar aktif olduğunla alakalı. Benim telefon gün içinde hiç elimden düşmüyor. Ve sadece gece yatarken...