Şehinşah aka Hasan Sabbah kullanıcısının son içeriği

1. Ş

Yardım İnstagram açılmıyor

Arkadaşlar dünden beri Xiaomi 9S telefonumda bir sorun var. İnstagram'a giremiyorum. Verileri temizleyip gieyi denedim. Denediğimden beri hep beyaz ekranda kalıyor.
  2. Ş

Soru Depolama Alanı

Xiaomi 9S telefonumda 128 gb olmasına rağmen depolama sorunu var. Sorunu anlamak için depolamaya girdiğimde "Diğer" bölümünün 41 gb olduğunu gördüm nasıl temizlerim burayı ?
  3. Ş

Yardım Güncelleme

Telefonuma bir güncelleme geldi ve ben gün ellemeyi indirdim. Bundan sonra telefonumda sürekli bir sorun meydana geldi. Telefon açıldıktan bir süre -rastgele- sonra Youtube, Google play gibi yerlere girmemeye başladı. Bazı oyunlarda da oyuna giremiyorum.
  4. Ş

Yardım kasma

Telefonum kısa bir süre önce güncelleme aldı ve güncelleme sonrası -hiç şaşırmadım- aşırı kasmaya başladı. Ben de bunun üzerine Çözüldü - Güncelleme Sonrası Telefon Kasmasına %1000 Çözüm! ROM veya Sıfırlama olmadan! bu konuda verilenleri yaptım ve bu sefer de telefondaki bazı yerler ingilizce...
  5. Ş

Yardım Bildirim çubuğundaki hoparlör simgesi

İyi günler, ben xiaomi 9S kuanıyorum ve arama olmasa bile bildirim çubuğumda açık hoparlör simgesi var.
Üst Alt