Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şehinşah aka Hasan Sabbah kullanıcısının son içeriği
Arkadaşlar dünden beri Xiaomi 9S telefonumda bir sorun var. İnstagram'a giremiyorum. Verileri temizleyip gieyi denedim. Denediğimden beri hep beyaz ekranda kalıyor.
Xiaomi 9S telefonumda 128 gb olmasına rağmen depolama sorunu var. Sorunu anlamak için depolamaya girdiğimde "Diğer" bölümünün 41 gb olduğunu gördüm nasıl temizlerim burayı ?
Telefonuma bir güncelleme geldi ve ben gün ellemeyi indirdim. Bundan sonra telefonumda sürekli bir sorun meydana geldi. Telefon açıldıktan bir süre -rastgele- sonra Youtube, Google play gibi yerlere girmemeye başladı. Bazı oyunlarda da oyuna giremiyorum.
Telefonum kısa bir süre önce güncelleme aldı ve güncelleme sonrası -hiç şaşırmadım- aşırı kasmaya başladı. Ben de bunun üzerine
Çözüldü - Güncelleme Sonrası Telefon Kasmasına %1000 Çözüm! ROM veya Sıfırlama olmadan! bu konuda verilenleri yaptım ve bu sefer de telefondaki bazı yerler ingilizce...