Segedri kullanıcısının son içeriği

1. S

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

haklısınız video'ya kadar geçmesi vs. zor ama nasıl oluyorsa oluyor anlayamadığım şekilde. bunun dışında ghost touch olayı ile karşılaşmadım normal zamanlarda. şu sıralarda telefonun ekranı bana değil de dışarı gelecek şekilde cebime koymaya çalışıyorum. o yönde alışkanlık edinmem gerekecek...
  2. S

telefonu cebe koyduğumda sürekli bi tedirgin oluyorum bu durum yüzünden. şundan kaynaklandığını düşünüyorum, cepteyken whatsapp vs. bir mesaj geldiğinde bir süre açılıyor ekran. o ekranda sağ alt köşede kamera ikonu var, yürürken bir şekilde oraya deyip kaydırmış gibi algıladığında kamera, sol...
  3. S

hem desen hem de parmak izi var ekranı açmak için. rom olarak da global 10.2.2.0 kararlı var. OTA'da güncellemeleri kontrol ettiğimde güncel diyor. önerdiğiniz başka rom var mı? eu roma geçsem pil vs dahil daha iyi midir? bir de yeni rom atınca telefonun içindekiler gider mi?
  4. S

arkadaşlar selam, 2-3 seferdir aynı durum başıma geliyor. telefon cepte dururken flaşın açıldığını fark ediyorum. çıkarıp baktığımda bazen fener açılmış oluyor, bazen de kamera açılmış, cepte dururken foto, video falan çekmiş. bu durumu nasıl çözebiliriz? neden kaynaklanıyor? ghost touch denen...
  5. S

arkadaşlar merhaba, malum yolla imei işini çözdük eyvallah ama böyle bir durum var şimdi de. https://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/kopya-telefonlar-4-ayda-kapatilacak-iste-yapmaniz-gerekenler,2XGBItpiHUWPz6SVQ3Hd3g/zlOHBgsBwkunMrMQoqMubA ne düşünüyorsunuz?
  6. S

Haber Mi9 Se Sorunlu OTA Güncellemesi !

Hocam merhaba, Benim cihazda Global 10.2.2.0 Kararlı sürümü var. Günellemeleri kontrol ettiğimde herhangi bir güncelleme bulamıyor. Bunun sebebi nedir? OTA güncelleme almak için ne yapmalıyım? Teşekkür ederim.
Üst Alt