Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 2 gündür Pubg Mobile de başlama alanı dahil olmak üzere 40fps ile oyuna başlıyorum 50 yi geçmiyor. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı ?
Herkese iyi forumlar Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım 3 gündür cihaz arıyorum nihayet kendi şehrimde buldum Mi9t Pro 6/128gb modeli 3 aylık cihaz 2000 tl ye anlaştık yarın gidip alacağım Cihazın imeisi bulunmuyor cihazin bootlander kilidi kapalı Cihazın 3 aylık olup olmadığını nasıl anlarım...
Arkadaşlar iki tane ilan verdim hangisi bana uygun olursa onu alacağım. Sıfır kutu içeriği tam global note 8 pro cihaz alınır önceliğim Eskişehir ve civar yakın iller dir. Eskişehirde tanıdığı olup da cihazı yollarım bakarsınız alırsınız derseniz oda olur ama önce eft havale ondan sonra cihazı...
Arkadaşlar herkesr kolay gelsin. Aktif Pubg Mobile oynuyorum temiz veya sıfır mi9t 6/128 alınır. Eskişehirde yaşıyorum civar şehirlere kadar gelip alabilirim şehir dışı uzakdan satmak isteyenler kontrollü kargo ile yollarsalar ve kapıda ödeme ile alabilirim veya tanıdığı varsa Eskişehirde o...