Sefîr-i Alâ kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Xiaomi Mi9tpro

Merhaba arkadaşlar 2 gündür Pubg Mobile de başlama alanı dahil olmak üzere 40fps ile oyuna başlıyorum 50 yi geçmiyor. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı ?
  2. S

Sohbet Mi9t Pro Destek Deneyimli Arkadaşlar yardım

Herkese iyi forumlar Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım 3 gündür cihaz arıyorum nihayet kendi şehrimde buldum Mi9t Pro 6/128gb modeli 3 aylık cihaz 2000 tl ye anlaştık yarın gidip alacağım Cihazın imeisi bulunmuyor cihazin bootlander kilidi kapalı Cihazın 3 aylık olup olmadığını nasıl anlarım...
  3. S

Satıldı Redmi note 8 pro 6/128GB

Arkadaşlar iki tane ilan verdim hangisi bana uygun olursa onu alacağım. Sıfır kutu içeriği tam global note 8 pro cihaz alınır önceliğim Eskişehir ve civar yakın iller dir. Eskişehirde tanıdığı olup da cihazı yollarım bakarsınız alırsınız derseniz oda olur ama önce eft havale ondan sonra cihazı...
  4. S

Satıldı Sıfır veya temiz Mi9t 6/128 cihaz alınır

Arkadaşlar herkesr kolay gelsin. Aktif Pubg Mobile oynuyorum temiz veya sıfır mi9t 6/128 alınır. Eskişehirde yaşıyorum civar şehirlere kadar gelip alabilirim şehir dışı uzakdan satmak isteyenler kontrollü kargo ile yollarsalar ve kapıda ödeme ile alabilirim veya tanıdığı varsa Eskişehirde o...
Üst Alt