Sefayil kullanıcısının son içeriği

1. S

Tavsiye Mi 11 Lite aldım ama

Hocam black crush sorunu sizde çözüldü mü?? Bende hala devam ediyor, sorun yazılımsal dimi? Bende Endonezya romu
  2. S

Sohbet Mi 11 lite

Merhaba hocalarım, mi 11 lite her hangi ekran sorunları yaşayan varmı aranızda
  3. S

Yardım ekranda sorun mu var? anlayamiyorum

Bu sorum bendede var, çözümü varmıdır acaba
  4. S

Haber MIUI 12.5.2.0 Güncellemesi Geldi

Black crush issue sorunu düzelecek mi acaba???
  5. S

Soru Mi 11 lite

Merhaba mi 11 lite cihazım, Whatsapp, YouTube, Chrome siyah fonlu videolarda siyah renk bozulması sorunum, nasıl çözülür???
  6. S

Yardım Black crush issue sorunu

Merhaba mi 11 lite cihazım, Whatsapp, YouTube, Chrome siyah fonlu videolarda siyah renk bozulması sorunum, nasıl çözülür???
  7. S

Yardım Mi 11L Siyah video piksel sorunu

Değerli kardeşlerim, merhaba. Cihazımda YouTube, Whatsapp, Chrome üzerinden izlediğim videoların siyah fonlu noktalarında siyah lekeler (bozuk) görünüyor, dark modu kapatıp denedim yine öyle, Diger amoled ekranlı farklı Mi cihazlarda denedim onda da, var ama gözle çok az görünüyor. Ancaq bu...
  8. S

Yardım Çalınmış telefona Kilit Koyma

Sağolun hocam, mağduriyetimi anlamanızı rica ediyorum. Teşekkürler geniş bilgi için 1633969019 Teşekkürler hocam mağduriyetime anlayış göstermişsiniz. Sağolun, diğer arkadaşımada teşekkürler "itech", sadece olayı fazla "fbi" konusu sanmış kendisi.
  9. S

Hocam cihazı bul özelliği hiç yardımcı olamaz mı?? Kendisinde olan
  10. S

Teşekkürler 1633880235 Hocam cihaz mi 11 lite, global 12.5.1, Güvenlik uygulama sürümü 5.4.2-210730.1.3, baktım bulamadım o eklentiyi, yardımcı olursanız sevinirim
  11. S

Hocam telefon çalındığında zaten yeni yazılım işlemi yapılacağından benim bank kartlarım hesaplarım zarar görmeden silinecektir diyilmi, fotoğraf videolarımda ele gecirilemeden silinecektir. Yoksa ekran kilidinin şifresi nasıl kırıla bilirki, hem kırılsa bile uygulama kilidi var, benim için...
  12. S

Yardım Kilit ekranında telefonu kapatmayı engellemek

Hocam son bir şey sorayım size, telefon çalındığında zaten yeni yazılım işlemi yapılacağından benim bank kartlarım hesaplarım zarar görmeden silinecektir diyilmi, fotoğraf videolarımda ele gecirilemeden silinecektir öylemi
  13. S

Telefonunuz hangi model? Bende guc menüsü erişimi yazısı yok
  14. S

Selam arkadaşlar, kilit ekranında telefonu kapatmayı nasıl engelleye bilirim??(başkası tarafından kapatılamasın)
Üst Alt