Sefayil kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Bootloader kiliti açmak redmii note 13 pro

Xiaomi communnity iki gun sonra saat 00.00 diyor kota dolmuş falan yaziyor
  2. S

Evet global 1765040233 23124RA7EO model numarası bu global mi çin mi
  3. S

Merhaba cihazim redmi note 13 pro , mediatek işlemcili. Eskisi gibi mi unlockt toolla kiliti açmak istiyorum, please add your account in setting yaziyor ve kiliti acamiyorum, lutfen yardim edin
  4. S

Sohbet Mi 11 lite

Merhaba hocalarım, mi 11 lite her hangi ekran sorunları yaşayan varmı aranızda
  5. S

Soru Mi 11 lite

Merhaba mi 11 lite cihazım, Whatsapp, YouTube, Chrome siyah fonlu videolarda siyah renk bozulması sorunum, nasıl çözülür???
  6. S

Yardım Black crush issue sorunu

Merhaba mi 11 lite cihazım, Whatsapp, YouTube, Chrome siyah fonlu videolarda siyah renk bozulması sorunum, nasıl çözülür???
  7. S

Yardım Mi 11L Siyah video piksel sorunu

Değerli kardeşlerim, merhaba. Cihazımda YouTube, Whatsapp, Chrome üzerinden izlediğim videoların siyah fonlu noktalarında siyah lekeler (bozuk) görünüyor, dark modu kapatıp denedim yine öyle, Diger amoled ekranlı farklı Mi cihazlarda denedim onda da, var ama gözle çok az görünüyor. Ancaq bu...
  8. S

Yardım Kilit ekranında telefonu kapatmayı engellemek

Selam arkadaşlar, kilit ekranında telefonu kapatmayı nasıl engelleye bilirim??(başkası tarafından kapatılamasın)
  9. S

Yardım Çalınmış telefona Kilit Koyma

Değerli kardeşlerim merhaba, telefonum birisi tarafından çalındıkta telefonu kapayamasın diye ekran şifresi nasil koyulur miui işletim sisteminde acil lazım, yani yan düğmeyi bastığında kapat vururken ekran şifresi istesin. Samsung modellerinde oluyordu. Bizde nasıl yapılır???
  10. S

Soru Mi 11 lite kullananlar

Değerli arkadaşlar merhaba, cihazda bildiğiniz üzere 60 ve 90hz bulunuyor. Sorum cihazlarınızda bu hz farkının kullanım sırasında pili nasıl etkilemesi yönünde. Yani 60hz ve ya 90hz kullanımda batarya tüketimi ne kadar fark ediyor. Aralarında pil ile ilgili fazla fark varmı. Ben 90hz kullanmayı...
  11. S

Yardım Mi note 10 kullanıcıları Ön kameraya veya arka kameraya çevirirken telefonda ani titreme gibi bir şey oluyor

Değerli kardeşlerim merhaba. Mi note 10 cihazimin kamerasini on kameraya ve ya arka kameraya çevirirken telefonda ani titreme gibi bir şey oluyor, sanki kamera geçişlerinde fiziksel bir hareket uygulanıyor, kulağı yaklaştırıp kameralar arası geçiş yapınca tıkırtı sesi ve ani titreşim gibi bir...
  12. S

Yardım Mi Note 10 internetten atma

Değerli kardeşlerim, mi note 10 cihazım ısındığında internetten atma sorunu meydana geliyor, şöyleki telefon sıcaklığı 38 39 oldukta izlediğim bir filmi bile kesintisiz izleyemiyorum, hele oyunlarda wifinin yanında olmama rağmen, şebeke 1 ve ya 2 gosteriyor ve ya hiç yok göstererek atıyor...
  13. S

Soru Mi note 10 (cc9 pro) Bu kadar ısınması normal mi

Değerli arkadaşlar bu gun kendi guvenlik prograglmindan pil sıcaklığına baktım ve 44°c gösteriyordu ve telefondada baya hiss ediliyor sıcaklık, ayrıca telefon oyunda ve ya şarjda böyle ısınırken wifi atıyor tekrar tekrar, bulunduğum yer sıcak yer yani 39 40-41 derece sıcak oluyor, fakat...
  14. S

Yardım Note 9s, diger adıyla note 9 pro

Değerli arkadaşlar selam, note 9 pro max joyuse endonezya romunu, note 9 pro (yani 9s) modeline kura bilirmiyim sizce fasboot la??? Ve ya Note 9s için Endonezya romu varmı
  15. S

Rom Note 9 pro hindistan v12.0.3.0 romu

Merhabalar, arkadaşlar cihazim note 9s. Note 9 pro Hindistan romu v12.0.3.0 fasbootla kurarsam, telefon çalışmasında sorun olurmu ve ya stock rom olarak tavsiye edilirmi, stabil çalışır mı??
Üst Alt