SefaMeert kullanıcısının son içeriği

1. SefaMeert

Soru Mi10T lite çin beta

Merhaba Mi10TLite almak istiyorum ama aklımda bir kaç soru var. Çin beta ya da eu beta romu kurunca kamera çalışıyor mu? Çünkü çin cihazı olan redmi note 9 pro 5gde kamera 108mp. Ve Mi10Tlite da kronik bir sorun var mı?
  2. SefaMeert

Performans Modülü sd 865

Performans magisk modülüdür.
  3. SefaMeert

Yardım Enpara

Enpara uygulamasi oturumu sürekli kapatıyor, mi10t eu beta rom. Magisk hide yaptım rootuda gizledim sorun devam ediyor.
  4. SefaMeert

Soru Kamera Odak, Kamera Sorunları

Mi10T serisinin custom miuilarında kamera odaklamasi sorunu mevcut. Mi10t ve pro cihazının romları ne zaman birleşti o zaman bu sorunlar ortaya çıktı ne zaman düzelecek acaba Odak sorunu?
  5. SefaMeert

Yardım Mi10t eu beta arama geçmişi sorunu

Mi10t eu beta son sürüm de arama geçmişi silinmiyor, durduruldu hatası veriyor. Çözüm eski sürüm dialer apk ama yeniden başlatınca cihazı varsayılan apkyi kuruyor. Sanırım eu beta sistemi korumalı. Sistemdeki apk değişmiyor.
  6. SefaMeert

Mod 120hz Magisk Modülü

120hz Magisk modülü Eu beta ve Global romda denenmiştir. Mi10T ve Pro da çalışıyor. Link dosya kısmında. 1619272232 Link:
  7. SefaMeert

Yardım Mi10T global rom yazı tipi

Mi10T 12.1.1 RJDMIXM Android 11 romunu kullanıyorum yazı tipinin ne olduğunu bulamadım, custom eu romda ki yazı tipine göre daha kalın ve hoş duruyor. Eu da çok ince yazı tipi. Bu global romdaki yazı tipini bilen var mı? Veyahut magisk modülü vs var mı?
  8. SefaMeert

Soru Hoparlör ve Oyun Sorunları

Merhaba şuan aktif olarak poco x3 nfc kullanıyorum daha iyi oyun performansı için mi10t almak istiyorum lakin Hoparlör kısmı sol altta olduğundan ötürü sıkıntı yaşayan var mı? Ters çevirince telefonu kamera çıkıntısı geliyormuş. Ben kulaklık takmadan oyun oynuyorum.
  9. SefaMeert

Mod [M] Emoji Modülleri (iOS - Android - WhatsApp)

Herkese iyi forumlar . Yeni sürümler çıktıkça driver üzerinden güncelleniyor. Paketlerin 3'ü de aynı anda kurulabilir . Ama telefonu yeniden başlatmadan önce diğer ikisini ve varsa daha önce kurduğunuz emoji paketini devre dışı bırakın . Aksi halde olusacak sorunlardan sorumlu değilim . Test...
  10. SefaMeert

Yardım Xİaomi.eu Romda ki Dosya Yöneticisi istek

Merhaba . Konu doğru yerde mi bilmiyorum. Eu romda ki dosya yöneticisi lazım. Google'dan bulduklarim hep ingilizce . Romu kullanan birisi paylaşırsa sevinirim .
  11. SefaMeert

Soru Android 11 Aosp Rom Tavsiyesi

Android 11 Aosp rom tavsiyesi alabilir miyim?
  12. SefaMeert

Mod Özel Mod Surya

ÖZEL MOD SURYA - Xiaomi.eu'dan en yeni MiLauncher (Çift dokunma ve genişletilmiş ızgaralar çalışıyor) - Aod eklendi. (Sadece bildirim gelince ritim, nabız, yıldız ışığı özelliklerini kullanmanızı öneririm) - Kamerada canlı fotoğraf işlevi. - 960 Fps modunda yavaşlama anını seçebilme...
  13. SefaMeert

Soru Sd Kart Hafıza Kartı

128 modeli var cihazın bende şu sıralar indirimler varken 85 tl civarında kupon ile 128 hafiza kartı almalı mıyım? Tavsiye eder misiniz?
  14. SefaMeert

Yardım 5g Wifi

Mi note 10 lite 5g wi-fi de bazı uygulamalara internet erişimi gitmiyor bu sorunu nasıl çözerim ya da aosp romda ya da başka miui tabanlı romda sorun devam ediyor mu?? Kullandığım rom: custom eu stable. Miui12
  15. SefaMeert

Yeni Twrp Çıkmış

https://sourceforge.net/projects/mauronofrio-twrp/files/Toco/twrp-3.4.0-13-toco-mauronofrio.img/download Deneyen var mı?
Üst Alt