Sefadumann kullanıcısının son içeriği

1. Sefadumann

Tavsiye Oyunlarda ve bazı uygulamalarda ekranın tamamamını kullanamama sorunu

galiba hyperosun yen gelen sürümlerin birinde kalktı hala bulamadım alıştım artık :D
  2. Sefadumann

Soru 13T Pro - Android Auto Sorunu

Yanıtlara baktım ben henüz öyle bi sorunla karşılaşmadım ama bu telefonların hepsi mediatek işlemcili genel olarak mediatek işlemciler snapdragona göre bu tarz olaylarda daha geri planda
  3. Sefadumann

Soru Poco F5 bu dönemde halen alınabilir mi?

Hocam konu hortlatacağım ama bende de x6 pro var bir türlü açamadım kilidi siz açarken extra bir yöntem kullandınız mı acaba ?
  4. Sefadumann

Karşılaştırma POCO F6 Tavsiye Edermisiniz ?

Hocam madem oyun sizin için önemli değil ben sizin yerinizde olsam redmi note 14 pro 4g alırım
  5. Sefadumann

Soru X6 Pro,X7 pro antutu puanlarınız kaç?

X7 pro güncellemeleri hakkında bilgim yok yeni telefon alacak bir yakınım var x7 pro almayı düşünüyor. X6pro ya son gelen 2.2 güncellemesinden sonra normal olabilir antutu puanım 1.440m dan 1.38m lara kadar düştü merak ettim tek bende mi düşüş oldu sizin puanlarınız neler ? Fotoğrafta biraz...
  6. Sefadumann

Yardım Soğutucu fan nasıl takılmalı (MEMO CX07)

Malum yaz geldi x6 pro cihazım var kışın bile çok ısınıyordu şimdi iyice ısınmaya başladı bende haliyle soğutucu aldım fanı takma yöntemi olarak bildiğim kadarıyla bir clipslerle birde soğutucunun kutusundan çıkan üstü mü altı mı bilmiyorum ama bır tarafında mıknatıs varmış galiba daha kargoda...
  7. Sefadumann

Çözüldü Server kayıtlı cihaza custom rom atılırsa imei gider mi

6 ay kaldı bitmeden 2-3 hafta önce yaptırıcam
  8. Sefadumann

Çözüldü Server kayıtlı cihaza custom rom atılırsa imei gider mi

Hyperosu sevmiyorum custom rom kurmak istiyorum bt kilidini açtıktan sonra merak ediyorum imei gider mi
  9. Sefadumann

Tavsiye Oyunlarda ve bazı uygulamalarda ekranın tamamamını kullanamama sorunu

konuyu hortatacağım ama bende konu açtım yanıt alamadım siz yardımcı olabilirsinzi diye düşündüm cihaz poco x6 pro hyper os 2.104.0 sürümü yüklü bt kilidi kapalı bende aksine oyunlarda çentiği gizlemek istiyorum ama olmuyor ayarlardan çentiği gizleyi seçiyorum oyunlarım yine tam ekran oluyor...
  10. Sefadumann

Yardım X6 Pro birden bire oyunlarda çentik gizleme kalktı

Başlıkta yazdığı gibi nasıl oldu anlamadım yeniden başlattım game turboya baktım tüm oyunlarda 2. fotoğraftaki gibi olması gerekirken 1.fotoğraftaki gibi oluyor
  11. Sefadumann

Yardım Poco x6 pro bootloader kilidi açılmıyor

67 Günlük mi hesabım var 2 gündür Rehber - HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script' bu script ile açmaya çalışıyordum öncedende normal topluluk uygulamasından yapıyordum 2 haftadır uğraşıyorum neredeyse normal uygulamadan çok zor açılıyor script ile de cookienin süresi doldu...
  12. Sefadumann

Çözüldü Pil dolu iken şarjda kullanmanın zararı var mıdır ?

Soru saçma gelebilir örnek vereyim dışarı çıkacaksın sarjın full çıkmadan oyun oynayacaksın haliyle şarj azalacak. şarj azalmasın diye 100 ken şarjda oyun oynarsam bataryaya bir zararı olur mu izlediğim mobil yayıncıların çoğuna dikkat ediyorum hep şarjları yüz ve hala şarj ediliyor
Üst Alt