Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanıtlara baktım ben henüz öyle bi sorunla karşılaşmadım ama bu telefonların hepsi mediatek işlemcili genel olarak mediatek işlemciler snapdragona göre bu tarz olaylarda daha geri planda
X7 pro güncellemeleri hakkında bilgim yok yeni telefon alacak bir yakınım var x7 pro almayı düşünüyor. X6pro ya son gelen 2.2 güncellemesinden sonra normal olabilir antutu puanım 1.440m dan 1.38m lara kadar düştü merak ettim tek bende mi düşüş oldu sizin puanlarınız neler ?
Fotoğrafta biraz...
Malum yaz geldi x6 pro cihazım var kışın bile çok ısınıyordu şimdi iyice ısınmaya başladı bende haliyle soğutucu aldım fanı takma yöntemi olarak bildiğim kadarıyla bir clipslerle birde soğutucunun kutusundan çıkan üstü mü altı mı bilmiyorum ama bır tarafında mıknatıs varmış galiba daha kargoda...
konuyu hortatacağım ama bende konu açtım yanıt alamadım siz yardımcı olabilirsinzi diye düşündüm cihaz poco x6 pro hyper os 2.104.0 sürümü yüklü bt kilidi kapalı bende aksine oyunlarda çentiği gizlemek istiyorum ama olmuyor ayarlardan çentiği gizleyi seçiyorum oyunlarım yine tam ekran oluyor...
Başlıkta yazdığı gibi nasıl oldu anlamadım yeniden başlattım game turboya baktım tüm oyunlarda 2. fotoğraftaki gibi olması gerekirken 1.fotoğraftaki gibi oluyor
67 Günlük mi hesabım var 2 gündür Rehber - HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script' bu script ile açmaya çalışıyordum öncedende normal topluluk uygulamasından yapıyordum 2 haftadır uğraşıyorum neredeyse normal uygulamadan çok zor açılıyor script ile de cookienin süresi doldu...
Soru saçma gelebilir örnek vereyim dışarı çıkacaksın sarjın full çıkmadan oyun oynayacaksın haliyle şarj azalacak. şarj azalmasın diye 100 ken şarjda oyun oynarsam bataryaya bir zararı olur mu izlediğim mobil yayıncıların çoğuna dikkat ediyorum hep şarjları yüz ve hala şarj ediliyor