sefaduman54 kullanıcısının son içeriği

1. sefaduman54

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Merhabalar bu cihazın YD versiyonunu almak istiyorum kayıtlı oalrak,acaba ne gibi sorunlarla karşılaşmam muhtemeldir.Mesela şebeke,İMEİ uçma vs.Güncelleme vs. gelir mi ? Yarın öbür gün komple İMEİ kapanma durumu olur mu yani cihaz elimizde kalır mı ?
  2. sefaduman54

Satış Xiaomi Mİ 13T 12/256

hem resim ekledim,hem de fiyatı reize ettim hocam sizce nasıl fiyat bir tavsiyeniz var mıdır ?
  3. sefaduman54

Hocam nokta hata olmayan sıfırdan farksız olduğu için gerek duymadım ama gün içinde eklerim resimleride.
  4. sefaduman54

Xiaomi Mi 13T telefonum, kozmetik olarak mükemmel durumda olup, hiçbir çizik ya da darbeye sahip değildir. Cihaz, yeni gibi ve şu an aktif olarak kullanılabilir. Garanti Durumu: 23/08/2025 tarihine kadar resmi garanti kapsamındadır.Cihazım 23/08/2024 tarihinde garantiden değişim cihazı olarak...
  5. sefaduman54

Diğer Mi 11 T Pro kullanıcıları kimler?

6A destekli bir kablo aldım interntten ama ondada durum aynı.
  6. sefaduman54

Diğer Mi 11 T Pro kullanıcıları kimler?

Merhabalar Mİ11T Pro cihazım 120W şarj olmuyor 67W oluyor max. ve pil göstergesi da yanlış gösteriyor,sonuç itibariyle 1 günü çıkarabilsede gösterge sapıtıyor belli seviyeden sonra çok çabuk bitiyor,sizce bu durum pilden kaynaklı mıdır ?
  7. sefaduman54

Recovery [Android 10 / 9] Xiaomi Mi 8 - Twrp Tek Tuş Yükleme Aracı

fastboot ekranında "Press any key to shutdown" yazıyor öylece kalıyor ne olabilir sorun
  8. sefaduman54

Satış Vodafone Faturalı tarifeler 2024 güncel

Herhangi bir mesaj düşmedi kutuma.
  9. sefaduman54

Satış Vodafone Faturalı tarifeler 2024 güncel

Bende tarife alabilir miyim ?
  10. sefaduman54

Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Doğrudur,şimdi farkettim. 1706257775 Vallahi cayır cayır çalışıyor hocam.Cihaz gerçekten efsane BL kilidini açınca birde Custom ROM işleri ile daha efsane olacak gibi.
  11. sefaduman54

Soru Xiaomi 12 nasıldır alınır mı .?

S22 kullanan birisi olarak söylemeden edemeyeceğim.Batarya konusunda 4/10 puan alır.Batarya konsunda aşırı sorunlu bir cihaz.Emsallerine göre tabiki...
  12. sefaduman54

Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

O kadar yok hocam ya kaçak Poco F5 ile Samsung S21 FE 2.el arasında o akdar fark yok.Abartı olmuş biraz....
  13. sefaduman54

Servis Hizmeti HyperOS Alan Cihazlar için Bootloader Unlock Servisi..

Ne kadar mesela hocam,biraz sabırsızım da acaba değer mi :)
Üst Alt