sefaduman54 kullanıcısının son içeriği

1. sefaduman54

Tavsiye Poco F3 & Mi 11T

Merhabalar arkadaşlar; HyperOS deneyimi yaşayabilmek için bu 2 telefondan birini almayı düşünüyorum.(Veya sizin tavsiyeniz ne olur?) Poco F3 yenilenmiş bir telefon oalrak buldum firması güvenilir ve mükmemmel kozmetik durumunda Mi11 T de yurtdışı kayıtlı aynı paralara geliyor hemen hemen.Mi 11T...
  2. sefaduman54

Satış Garanti süresi bitmiş TR cihazı POCO f3 256GB

Poco Serisinin Amiral Katili Telefon SnapDragon870 8 çekirdekli 3.2 GHZ Işık Hızında İşlemciye Sahip Oyunlari Son Seviye Bütün Grafiklerde Oynatır. 120 Hz AMOLED Ekrana sahip 33 Walt Turbo Şarj Mevcut Cihaz Yurtiçi cihazdır.İMEİ kapanma vs kesinlikle olmaz. Kutu ve fatura bulunamadı orjinal şarj...
  3. sefaduman54

Satış Redmi Note 10 Pro 6/128GB Türkiye garantilidir.

Eksiksiz ve hatasızdir. Hanım tarafından kullanıldı,orjinal kılıf ve kamera korumalı sürgülü kılıf yanında verilecektir. 09.08.2023 tarihine kadar garantilidir.
  4. sefaduman54

Satış Samsung S20 FE 6/128GB Snapdragon işlemcili

Eksiksiz,hatasız,kusursuz.Zerre hata yok. Cihazı sıfır kapalı kutu şeklinde İzmit ilinden bir kardeşimizden aldım,whatsapp konuşmaları vs var.Yarışmadan kazanmış dolayısıyla fatura yok yarışmaya ait detaylar ve belgeler mevcut.Arkadaşın sosyal medya hesapları,telefon numarlaarı vs hepsi...
  5. sefaduman54

Satış Xiaomi Mi Note 10

Türkiye cihazıdır. Sadece şarj aleti ve fatura vardır. Sorunu vs yoktur,kozmetik olarak 10 üzerinden 9 alır. Sakarya ilindeyim,kargo ile heryere yollarım. Detay için mesaj atabilirsiniz. Fiyat 4400₺
  6. sefaduman54

Soru Mi Note 10 Lite Alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar halii hazırda 3500 TL bandında bir akıllı telefon arayışındayım ve secenekler de bu da var.0 veya 2.el farketmez.Sizce alınır mı ? kronik bir sorunu vs var mı? koruyucu bulmak kolay mı ? çünkü en ufak birşey de takıntı yapıp değişmek isterim ben biraz sıkıntılıyım o konuda...
  7. sefaduman54

Satıldı Amazfit GTS

Kutu, fatura, aksesuar tam 2 adet kordon hediyeli.(Biri kanvas kordon,diğeri de silikon kordon.) NAKİT İHTİYACI NEDENİYLE SATILIKTIR.HERHANGİ BİR PROBLEM YOKTUR. PAZARLIK PAYI DA FİYATTAN DÜŞÜLDÜ SON RAKAM BUDUR. KORDON İSTEMİYORUM DİYEN OLURSA ONLAR DA FİYATTAN DÜŞÜLÜR.
  8. sefaduman54

Alış Alınık Mi8,Mi9 SE,Mi 9T

Merhaba bu 2 ürüne sahip olup,satmak isteyen olursa talibim. Kesinlikle yasal kayıtlı olacak,ithalat,pasaport olur. Ama yasal olmayan yollarla kayıt edilen cihaz olmaz.
  9. sefaduman54

Satıldı Amazfit Bip-24 ay garantili

Merhaba, 08.07.2020 tarihinde alındı.Tertemiz sıfırdan farksız 5 gün kullanıldı. Pusulalı model. Cizik , vuruk, kırık vs yok. Şarj kablosu , kutusu ile teslim edilecek. Takas GTS modeli veya Mi Band 5 ile var. Teşekkürler
  10. sefaduman54

Sıcak Fırsat Şartlı alışveriş ile Mi Band 4 129 TL

Hepsiburada.com'da 300TL üzeri siparişlerde Mi Band 4 sadece 129TL,ayrıca 150TL üzeri 25TL indirimi de var bu kişiye özel olarak olabilir emin değilim,iki promosyon birleştirilebiliyor. Şahsım an itibariyle kampanyanın 2sinden de yararlandı.
  11. sefaduman54

Satıldı iPhone 7 32GB

MERHABALAR; CİHAZIMIN ÇALIŞMAYAN AKSAMI KESİNLİKLE YOKTUR. KOZMETİK OLARAK İYİ DURUMDADIR,RESİMLER EN KISA SÜREDE EKLENECEKTİR. SADECE ŞARJ KABLOSU VE ADAPTÖR VERİLECEKTİR. HERŞEY ORJİNALDİR. ANDROİD VEYA İPHONE 7 ÜSTÜ CİHAZLAR İLE TAKAS OLUR. TAKAS VE PAZARLIK MEVCUTTUR.
  12. sefaduman54

Satıldı Satılık RedMİ Note 9S

Kaplama istendiğinde çıkıyor ve kesinlikle iz bırakmıyor ,ekran koruyucu da çizik var,başka yerinde çarpma,vuruk, çökük,çatlak vs bulana bedava. Gri renk olan modelden. Kesinlikle sıfırdan farksız. Migros dan alındı,fatura ve evraklar mevcuttur. Aldığında söylediğim dışında birşey çıkarsa gelip...
  13. sefaduman54

Sohbet Akıllı saat veya Bileklik Tavsiyeleri.

Merhabalar; 800TL'ye kadar sıfır veya 2.el akıllı saat arıyorum arkadaşlar öncelikli şartım fonkisyonların düzgün çalışması,daha sonra da görüntü vs vs vs. Hatta belki buradan satmak isteyen veya satan arkadaş vardır. Değerli öneri ve düşüncelrinizi duymak mutlu edecektir.
  14. sefaduman54

Soru Mi Note10 Lite kılıf Tavsiyesi hk

Merhaba,bu ürüne kılıf yok heralde bulamadım ya da uyumlu başka modeller mi vardır anlamadım açıkcası bir tane bile yok :)
  15. sefaduman54

Haber Cep telefonu satışında yeni dönem! Kara liste geliyor!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – BTK‘nın IMEI numarası düzenlemesine gideceğine dair haberler gündeme bomba gibi düştü. Bu iddialardan ilkini: otomobil ve beyaz eşya için IMEI numarası kaydının başlayacağını sizlere duyurmuştuk. Aşağıdaki linkten detaylarına ulaşabileceğiniz bu...
Üst Alt