Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu alalı 3 gün oldu arkadaşlar ama dokunmatik hassasiyetinde problem var çoğu zaman ilk seferde dokununca algılamıyor, klavyede yazı yazarken tuşlara dokunca basmıyor ya da kaydırmalı yazı şeklinde alakasız harf yazılar çıkıyor.Araştırma yaptım yabancı forumlarda kavisli ekrandan dolayı...
Arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu fakat.Şarj tüketimi kısmında hep en üstte temalar uygulaması oluyor.Bu normal midir yani launcher olarak mı geçiyor yoksa farklı bir durum mu söz konusu sizce?
Arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu fakat.Şarj tüketimi kısmında hep en üstte temalar uygulaması oluyor.Bu normal midir yani launcher olarak mı geçiyor yoksa farklı bir durum mu söz konusu sizce?
Bu yöntemi denedim fakat.Dosya sonuna gelindi (receiving hello packet) hatası alıyorum.Batarya takılı iken flashlayabiliyorum böyle bir sorun yok ama dediğiniz yöntemde hata mesajı alıyorum.Batarya takılı iken flashlamak hiç bir işe yaramıyor, telefon açılmıyor.Güç entegrem bozulmasından...