sefacyhn kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Note 10 Ekran Dokunmatik Problemi

Denedim fakat pek değişiklik yok hala devam ediyor.Sanırım yazılımsal bir durum farklı rom ile deneme yapacağım olmaz ise donanımsal sorun.
  2. S

Yardım Note 10 Ekran Dokunmatik Problemi

Telefonu alalı 3 gün oldu arkadaşlar ama dokunmatik hassasiyetinde problem var çoğu zaman ilk seferde dokununca algılamıyor, klavyede yazı yazarken tuşlara dokunca basmıyor ya da kaydırmalı yazı şeklinde alakasız harf yazılar çıkıyor.Araştırma yaptım yabancı forumlarda kavisli ekrandan dolayı...
  3. S

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Ekran hassasiyetinde problem yaşayan oldu mu? Ekran dokunmatigi zor algılıyor Eu 12 surumundeyim acaba yazilimsal mi donanimsal midir?
  4. S

Yardım Temalar Uygulaması Yüksek Şarj Tüketimi

Çözüm bulamadım baska sorunlar da var, güncelleme bekliyorum.
  5. S

Denedim ama düzelmedi, durmaya zorla işlemiyor sistem uygulaması olduğu için.10 Ağustos'ta güncelleme gelmis ama değişen bir durum yok.
  6. S

Arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu fakat.Şarj tüketimi kısmında hep en üstte temalar uygulaması oluyor.Bu normal midir yani launcher olarak mı geçiyor yoksa farklı bir durum mu söz konusu sizce?
  7. S

Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

Arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu fakat.Şarj tüketimi kısmında hep en üstte temalar uygulaması oluyor.Bu normal midir yani launcher olarak mı geçiyor yoksa farklı bir durum mu söz konusu sizce?
  8. S

Rehber Mi5 için Test Point Metodu ile Unbrick Yapma Anlatımı

Bu yöntemi denedim fakat.Dosya sonuna gelindi (receiving hello packet) hatası alıyorum.Batarya takılı iken flashlayabiliyorum böyle bir sorun yok ama dediğiniz yöntemde hata mesajı alıyorum.Batarya takılı iken flashlamak hiç bir işe yaramıyor, telefon açılmıyor.Güç entegrem bozulmasından...
Üst Alt