Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bu konuda biraz bilgisizim. O yüzden . Sürekli bir rot tan bahsediliyor. Rot ne işe yarıyor ve önerebileceğiniz rot var mı hocam? Varsa link atabilir misiniz?
Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdi ben 72 saat bekledim ve unlock açacam. Sonra ne yapmamız gerekiyor? Rot mu atmamız gerekiyor. Unlock tan itibaren tane tane linklerlerle beraber ne yapmam gerektiğine dair yardımcı olacak arkadaş arıyorum. Unlock a geçmeden önce sizlerden pc...
kafayı yicem yaa :((( zip işini hallettim. mi hesabımı parolamı girdim. telefondan usb hata ayıklama aktif,geliştirici seçenekleri ve oem kilidini açtım. telefonun ses açma ve güç düğmesine bastım bir seçenek çıkmadı. ses kapatma ile beraber de denedim. bir türlü pc ye bağlanamadım. :((
Arkadaşlar telefonum mi6 ve mıuı 10 global beta kullanıyorum. Bunda gcam ve buna benzer uygulama yükleyemiyorum. Hata veriyor. Bootleder kilidini nasıl açarım? Ve root mu diyorsunuz ,tmp diyorsunuz, bunları nasıl yapacağım? Lütfen yardımcı olun.