sedoman kullanıcısının son içeriği

1. sedoman

Soru Mi9T Wifi İnternet yok

Merhaba arkadaşlar mi9T kullanıyorum son 1 ayda evde internetim wi-fi ye bağlı olarak kullandığım Zaman ilk girişte bağlantı yapıyor nette dolaşıyorum sonra telefonu bırakıp bir süre sonra tekrar baktığımda internete girmiyor evde tek bende var bu sorun modemi kapatıp tekrar açtım olmadı modemi...
  2. sedoman

Soru Xioami Mi9T Ekran Değişimi

Herkese merhaba arkadaşlar telefonumun ekranında orta kısmında boydan çizgi oluştu birçok tamirciye gösterdim ekran değişmesi gerekiyor dedi orjinal ekran bulabilirmiyim yada tavsiyeniz ne olabilir bu konuda desteğinizi rica ediyorum. Herkese teşekkürler...
  3. sedoman

Çözüldü Mi9T MIUI Ekranında kaldı açılmıyor

Merhaba arkadaşlar eu rom temiz kurulum yaptım MIUI Ekranında kaldı açılmıyor Mi9T BL açık acil yardımlarınızı bekliyorum lütfen
  4. sedoman

Soru Mi9T Redmi K20 olarak görünüyor

Merhaba arkadaşlar mi9t kullanmaktayım eu rom son sürümünü kullanıyorum ama telefon açılış logosunda redmi diye açılıyor ayarlar kısmında ise redmi k20 olarak görünüyor bunu mi9t olarak nasıl ayarlayabilirim herkese teşekkür ederim
  5. sedoman

Yardım Mi9T kulağıma götürdüğümde ekran kapanmıyor

Arkadaşlar merhaba mi 9t telefonum var konuşma yaptığımda kulağıma götürdüğüm zaman ekran kapanmıyor neden olur yardımcı olabilir misiniz lütfen
  6. sedoman

Yardım Mibox S Global olup olmadığı nasıl anlaşılır.

Merhaba Arkadaşlar 2. El Mibox S aldım Hakkında kısmında model mibox 4 yazıyor bu normal mi ? yani global mi ?
  7. sedoman

Yardım Xioami Mi9T telefonum elimden düştü

Üstadlar merhaba mi9t telefonum elimden düştü ekran camı çatladı acaba ekran olarak mı değişim yapılır yoksa sadece dış çam olarak mı değişim yapılır fiyatı çok tutarmı ne dersiniz
  8. sedoman

Soru Mi9T Arka kamera Arızası

Merhaba Üstad'lar herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum Benim Mi9T telefonumun arka kamera camı kırıldı bende yenisini aldım ama camın yapışkanı yoktu bende küçük bir damla japon dökeyim derken arka orta kamera lensin üzerine dökülü malesef simdi dostlar internetten kamera seti 150 TL alsam ben...
  9. sedoman

Soru Mİ9T Vodafone operatör ismi görünmüyor

Merhaba Telefonum Mİ9T BL açık eu stabil rom kullanıyorum dün türk telekomdan vodafone geçtim hattım açıldı ama operatör ismi görünmüyor neden acaba.
  10. sedoman

Sohbet Tüm İslam Aleminin Regaip Kandili Mübarek Olsun

Tüm İslam Aleminin Regaip Kandili Mübarek Olsun Hayırlara vesile, Hastalara Şifa, Dertlilere Deva, Borçlulara Eda Nasip etsin İnşallah...
  11. sedoman

Çözüldü Mi9t EU rom android 10 Fastboot kaldı

İyi akşamlar arkadaşlar lütfen yardım edin twrp ile eu DAVINCI_V11.0.2.0.QFJCNXM rom yükledim fastboot ekranında kaldı ne yapmalıyım acemiyim yardım edin rica ediyorum
  12. sedoman

Soru Türk Telekom'mu Türknet'mi (İnternet)

Merhaba Arkadaşlar. Türk Telekom internet kullanıyorum çok memnunum ama taahhütüm bitiyor beni aradılar kotalı teklif ettiler. 24 Mbps 200gb AKN kota 110tl aylık ben şuan 35 Mbps 75 tl ödüyorum. Türknette geçmek istiyorum ama yorumlarda çok fazla şikayet var. Sizler ne dersiniz arkadaşlar...
  13. sedoman

Soru Mi9T imei atılmış ama bootloader kilidi kapalı

Merhaba arkadaşlar Mi9T imei atılımış ama bootloader kilidi kapalı boodloader kilidini açarsam imei silinirmi ? Silinirse kendim imei atabilirmiyim bunun için desteğinizi bekliyorum yardım lütfen...
  14. sedoman

Çözüldü Mİ9T Rootsuz Rom Yüklenebilirmi ?

Merhaba Mi9T kullanıyorum Bootloader açık Twrp yükleyerek güncel rom yüklenebilirmi ? Teşekkürler
  15. sedoman

Yardım Fabrika Ayarlarına Dönsem İmei Silinirmi ?

Arkadaşlar Merhaba Daha çok yeniyim yolun başındayım lütfen maruzatımı hoş görün Xioami Mİ9T aldım 4 ay kullandım ve şebekem kesildi aldığım yere götürdüm bootloader kilidi açık olmadığından dolayı imei işlemi uzun sürdü şükür yapıldı imei atılmış sorunsuz çalışıyor (tek sim ikinci sim aktif...
Üst Alt