Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar mi9T kullanıyorum son 1 ayda evde internetim wi-fi ye bağlı olarak kullandığım Zaman ilk girişte bağlantı yapıyor nette dolaşıyorum sonra telefonu bırakıp bir süre sonra tekrar baktığımda internete girmiyor evde tek bende var bu sorun modemi kapatıp tekrar açtım olmadı modemi...
Herkese merhaba arkadaşlar telefonumun ekranında orta kısmında boydan çizgi oluştu birçok tamirciye gösterdim ekran değişmesi gerekiyor dedi orjinal ekran bulabilirmiyim yada tavsiyeniz ne olabilir bu konuda desteğinizi rica ediyorum.
Herkese teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar mi9t kullanmaktayım eu rom son sürümünü kullanıyorum ama telefon açılış logosunda redmi diye açılıyor ayarlar kısmında ise redmi k20 olarak görünüyor bunu mi9t olarak nasıl ayarlayabilirim herkese teşekkür ederim
Üstadlar merhaba mi9t telefonum elimden düştü ekran camı çatladı acaba ekran olarak mı değişim yapılır yoksa sadece dış çam olarak mı değişim yapılır fiyatı çok tutarmı ne dersiniz
İyi akşamlar arkadaşlar lütfen yardım edin twrp ile eu DAVINCI_V11.0.2.0.QFJCNXM rom yükledim fastboot ekranında kaldı ne yapmalıyım acemiyim yardım edin rica ediyorum
Merhaba Arkadaşlar.
Türk Telekom internet kullanıyorum çok memnunum ama taahhütüm bitiyor beni aradılar kotalı teklif ettiler.
24 Mbps 200gb AKN kota 110tl aylık ben şuan 35 Mbps 75 tl ödüyorum.
Türknette geçmek istiyorum ama yorumlarda çok fazla şikayet var.
Sizler ne dersiniz arkadaşlar...
Merhaba arkadaşlar
Mi9T imei atılımış ama bootloader kilidi kapalı boodloader kilidini açarsam imei silinirmi ?
Silinirse kendim imei atabilirmiyim bunun için desteğinizi bekliyorum yardım lütfen...
Arkadaşlar Merhaba
Daha çok yeniyim yolun başındayım lütfen maruzatımı hoş görün
Xioami Mİ9T aldım 4 ay kullandım ve şebekem kesildi aldığım yere götürdüm bootloader kilidi açık olmadığından dolayı imei işlemi uzun sürdü şükür yapıldı imei atılmış sorunsuz çalışıyor (tek sim ikinci sim aktif...