sedatugus kullanıcısının son içeriği

1. sedatugus

MIUI 11 [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı

AI tuşu problemini miui11 geleli 3 gün oldu geri bildirim yaptım ancak düzeltme gelmedi. Miui nin bu sürümü beta, testler bittiğinde son hali gelir.
  2. sedatugus

MIUI 11 [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı

Bende de aynı sorun oldu ve aynı şekil düzeltmiştim 1572435588 Haklısınız güncellemeleri önceden al seçili.
  3. sedatugus

Planlanan tarihe göre erken geldi. Kararlı sürümün test ediyor olabilirler bazı kullanıcılar ile bana ondan gelmiş olabilir lakin test kaydı falan yapmadım. Bunu düşündüren neden ise versiyon numarası 11.0.1.0 eu da ise 11.0.2.0 var. Kanaatimce asıl dağıtım belirtilen faza göre yapılacak.
  4. sedatugus

Dün OTA üzerinden geldi öyle yukledim. Ss lerden görebilirsiniz.
  5. sedatugus

Dün gece ota üzerinden mi9 cihazıma geldi. Bazı değişiklikler yapılmış ancak geliştirme yapılması gerek.
  6. sedatugus

MIUI 11 Mi9 miui11 global stable

OTA üzerinden dağıtımı yapıldı. TWRP yüklemedim için OTA bekledim.
  7. sedatugus

Eu ve global ayrı romlar. EU=Avrupa MI=Golbal
  8. sedatugus

23:30 sularında geldi. İnternet sitelerinde de mi9 için dağıtıma başlandığı yazılıyordu.
  9. sedatugus

PUBG hiç oynamadım, meraklısına da bir şey diyemem ama telefonu veya herhangi bir cihazı ölümün eşiğine getiren oyunların oynanmasını tavsiye etmem.
  10. sedatugus

Cod mobile yüksek kalitede oynuyorum karbonfiber kılıf kullanmama rağmen hiç ısınma olmuyor.
  11. sedatugus

Bende ilk önce sistem uygulamaları güncelleyicide takvim ve tema güncellemeleri geldi. Orada yeni miui11 temaları yazıyordu. Onları guncelledikten sonra ota dan geldi. Ne kadar bağlantılı bilemedim ama...
  12. sedatugus

Mi9 telefonlar için miui11 global stable geldi. Hadi hayırlısı.
Üst Alt