SedatHizel kullanıcısının son içeriği

1. SedatHizel

Yardım Flash crclist hatası

Anladım yani kilidi açıp rom kurabilirim sanırım söylemek istedğiniz bu.Tşk ederim
  2. SedatHizel

Yok açmadım daha o yüzden mi yapıyor.Birde şöyle bir sorum olacak kilidi açarsam root lumu oluyor cihaz yani banka uygulamalrında sıkıntı yaşatır mı acaba.Tşk ederim
  3. SedatHizel

Bu seferde Erase opcust error hatası veriyor.
  4. SedatHizel

Ne yaptıysam Mi flash ile rom atamadım hep bu hatayı aldım.neden yapıyor olabilir karşılaşıp çözen var mı acaba
  5. SedatHizel

HyperOS Redmi Note 13 Pro+ Global Hyperos 2.0 Güncelleme aldım

Mİ flash la rom atarken flash crclist diye bir hata veriyor krşılaşan oldumu hiç bununla
  6. SedatHizel

Rom 14T Pro Android 16 Ota güncellemesi Geldi

Birşey soracağım acaba Rom lar arasında en hızlısı stabili hangisi şu an.Ben rus romunu kullanıyorum onada hala Android 16 gelmedi.
  7. SedatHizel

Rom Miui 14 / Android 13 -Note 10 Pro MAX (Sadece)

İlginç birşey soracağım gülmeyin sakın.Telefonun 10 pro mu 10 pro max olduğunu nasıl anlarız tam olarak.Çünkü ben hiç eski rom una bakmadan 10 pro max rom kurdum menülerde bile kasıyor .Acaba telim 10 pro da pro max rom mu kurdum kafam karıştı
  8. SedatHizel

Yardım Magisk Sorunu

Valla rus romunu kurdum baştan bootloader kilidini de kapattım kafam rahat şu an zamanı geldiği zaman açarım kilidi.Banka uygulamarı çünkü büyük sıkıntı yaratıyor
  9. SedatHizel

Yardım Magisk Sorunu

Bu seferde cihaz açılmıyor patchledim .Açılıp kapanıyor
  10. SedatHizel

Yardım Magisk Sorunu

Tamam tşk ederim öyle denerim
  11. SedatHizel

Yardım Magisk Sorunu

Magisk den patchledim.Pc den adb üzerinden flashladım yüklüyor pc den fakat telefon açılınca yüklü görünmüyor neden acaba
  12. SedatHizel

Yardım magisk yükleme sorunu

Magisk den patchledim.Pc den adb üzerinden flashladım yüklüyor pc den fakat telefon açılınca yüklü görünmüyor neden acaba
  13. SedatHizel

Yardım 14T Pro Bootloader kilidi mapatma

Burda Server kaydı yapan var mı acaba güvenilir.Ve kaça yapıyorlar acaba tahmini
  14. SedatHizel

Tşk ederim
  15. SedatHizel

Onu sormadım ama benim demek istediğim dediğim gibi yapsam telefon brick olurmu
Üst Alt