SedatHizel kullanıcısının son içeriği

1. SedatHizel

Yardım Magisk Sorunu

Valla rus romunu kurdum baştan bootloader kilidini de kapattım kafam rahat şu an zamanı geldiği zaman açarım kilidi.Banka uygulamarı çünkü büyük sıkıntı yaratıyor
  2. SedatHizel

Yardım Magisk Sorunu

Bu seferde cihaz açılmıyor patchledim .Açılıp kapanıyor
  3. SedatHizel

Yardım Magisk Sorunu

Tamam tşk ederim öyle denerim
  4. SedatHizel

Yardım Magisk Sorunu

Magisk den patchledim.Pc den adb üzerinden flashladım yüklüyor pc den fakat telefon açılınca yüklü görünmüyor neden acaba
  5. SedatHizel

Yardım magisk yükleme sorunu

Magisk den patchledim.Pc den adb üzerinden flashladım yüklüyor pc den fakat telefon açılınca yüklü görünmüyor neden acaba
  6. SedatHizel

Yardım 14T Pro Bootloader kilidi mapatma

Burda Server kaydı yapan var mı acaba güvenilir.Ve kaça yapıyorlar acaba tahmini
  7. SedatHizel

Tşk ederim
  8. SedatHizel

Onu sormadım ama benim demek istediğim dediğim gibi yapsam telefon brick olurmu
  9. SedatHizel

Bende Ru sürümü var sanırım Server kaydında root gerekmiyormuş sizden ricam Bootloader kilidini nasıl kapatabilirim.Mi Flash dan Clean and lock u işaretleyip baştan kurulum yapsam birşey olurmu acaba
  10. SedatHizel

Çözüldü Resmi WhatsApp uygulaması hatası (%100 çözüm)

Kilit açıksa arkadaş yazmış zaten nasıl yapılacağını aynısını yap oluyor
  11. SedatHizel

Çözüldü Resmi WhatsApp uygulaması hatası (%100 çözüm)

Eyvallah yaptım oldu.Daha öncede yapmıştım senin dediğini olmamıştı ama şimdi denedim açıldı sonra güncelledim
  12. SedatHizel

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Yani önce global rom kurup sonra mı BL yi kapatayım doğrumu anladım
  13. SedatHizel

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Pc den nereden yazacağız onu adb açıp oraya mı yazacağız verdiğin komutu
  14. SedatHizel

Rus romu var bende mi flash ile kapatabilimriyim BL kilidini bilen var mı
  15. SedatHizel

Valla sanki bu numara banı gibi ama şunu anlamadım kilidi açmadan önce bir sorun yoktu kilidi açtım Rus romunu kurdum gitti anlamadıl mailde attıl herseyde yaptım olmadı
Üst Alt