Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçen günlerde telefona miui 11.0.2 güncellemesi geldi normalde 11.0.1 idi neyse yüklemeyi yaptım güzel değişilik yok ama arka planda google fotoğraflar hiç bir türlü çalışmıyor çözüm ne olabilir bilgisi olan var mı?
not: pil tasarufu kapalı google fotoğraflar otomatik başlatma etkin ve pil...
Xiomi biraz can sıkmaya başladı telefonu ilk aldığım zaman miui 10 idi 1 tane bile sorun yoktu ya da ben bulamadım miui 11 oldu
1. Antivirüs kullanıyorum kaldırma koruması ve erişilebilirlik hizmeti devre dışı kalıp duruyor
2. Bir arama geliyor açıyorum hoparlörde açılıyor fakat telefonda...
Ne Yaparsam Yapayım Mi 8 Lite Cihazıma Bildirim Sesi Hiç bir türlü alamıyorum whatsapptan mesaj geliyor hiç haberim yok sadece girdiğimde görebiliyorum bu sadece whatsapp değil tüm uygulamalar öyle göremiyorum ne bildirim ne bildirim sesi düzeltemiyorum ses açık gözüküyor ama ses yok çözümü yok...
Pil tasarrufu (önerilen) modundaydı yok seçeneği yaptım hala çalışmıyor
1574068265
Buyur sorun bu videoda belli olur
Dostum erişim izni ayarlayamadım sen izin gönder ben açarım
https://drive.google.com/file/d/1MSIp9MiE74FoyYuC-p1-Qzzw62ELjgfn/view?usp=drivesdk
Görüntü kalitesi için özür dilerim
mi 8 lite miui 11 güncellemesinden önce açma tuşuna 0.5 saniye basınca açılan asistan artık ayarlardan açtıktan 2 3 saat sonra açılmıyor ayarlara baktığımda açık gözüküyor kapatıp açmam gerekiyor ayarı sorun nedir?
Öncelikle selamun Aleyküm mevlid kandiliniz mübarek olsun bende mi 8 lite cihazı var dün miui 11 güncellemesini yaptım yapmadan 1 gün önce
normalde ana ekrandayken yukarı kaydırdığımızda google açılır artık bende tarayıcı açılıyor bunu nasıl düzeltirim
Diğer sorun ise whatsappta instangramda...
Gençler bu güncelleme ne zaman gelir mi 8 lite'a hasta gibi sabah kalkıyorum ilk işim güncelleme gelmiş mi yatmadan önce kontrol ediyorum sürekli ediyorum hasta gibi tahmini ne zaman gelir bu?