sedat122 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Mi 8 ROM hakkında (MIUI14 & Pixel Experience)

Vallahi eninde sonunda hep eu roma döndüm. Bi süre her şey iyi gidiyor ama sonradan telefondan soğutuyorlar. Telefonunda ömrü doldu gerçi. Ama malum telefon fiyatları da belli. Yeni bir telefona bütçe ayırmak çok zor. Eu romdan devam
  2. S

Yardım Mi8 LineageOS 21 Android 14 Kasma

Hocam lineageos kurdum android 14 bir türlü gapps paketleri çalısmadı. Crdroid kurdum android 12 oyunda kasıyo bazen görseller kayboluyo felan. Bugün yeniden Eu stabil kurdum sorun yok oyunda akıci
  3. S

Cok fazla rom denedim ve edindiğim tecrübe şu oldu. En stabili eu rom diğerleri hep biyerlerde patlak verdi. Keşke android 14 eu rom yapsalarda kullansak.
  4. S

crdroid ve lineageos android 14 versiyonlarında gapps paketleri bir türlü çalışmadı. sürekli google play hizmetleri durduruldu hatası aldım.
  5. S

Yardım Gapps Paketleri çalışmıyor

Denemediğim paket kalmadı. Crdroid android 12 kurdum sorun yok. Ama android 13 ve 14te gapps calismiyor nedense 1724839682 Keşke gapps gömülü olsa lineageos ta
  6. S

Evet
  7. S

Arkadaş merhaba. Uzun süre eu rom kullandım fakat çok yer kapladığı için lineage os 21e geçtim. Ama ne yaptıysam gapps paketleri çalışmadı kuruyorum telefonu açınca sürekli play hizmetler durduruldu play store durduruldu hatası alıyorum. Mindgapps nikgapps vs hepsini denedim sebebi bilen var mı...
  8. S

Bende lineage kullaniyordum. Sorun yoktu. Güncelledim. Sonra google play hizmetleri çalısmamaya basladı. Tekrardan kurdum hiçbir gapps paketi çalışmadı. Eu roma geçtim ama lineage iyiydi
  9. S

Konuyu hortlatayım. Arkadaşlar 2 aydır lineageos android 14 kullanıyorum. Gayet başarılı tavsiye ederim.
  10. S

Yardım Hızlı şarj destekleyen kernel

Batarya sağlam. Miui romda sorun yaşamiyorum hıžlı şarj konusunda. Bir kaç şarjdan sonra hızlı şarj olmaya başladı sorunum çozüldü. Romu kullanmak isteyenlere tavsiye ederim çok akıcı ve batarya konusunda baya rahatlattı.
  11. S

Yardım Hızlı şarj destekleyen kernel

Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce telefonuna en son çikan lineage os kurdum android 14. Rom çok stabil akıcı ve verimli fakat hızlı şarj konusunda çok kötü. Bu durumu kernel ile çözebileceğimi öğrendim fakat hangi kerneli kurmam gerektiğini bir türlü bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı...
  12. S

Yardım Mi8 Batarya Önerisi

Powerbank kullanmak daha mantıklı geldi banada değişim yapsamda 4 5 ay sonra yine günü kurtarmayacak belliki
  13. S

Yardım Mi8 Batarya Önerisi

Pili değistirdiniz mi hocam. Ben de pil değiştirmeyi duşünüyorum 5 sene oldu.
  14. S

Eu rom en mantıklısı bence. Diğerleri bazı uygulamalarda telefonu sapıttıriyor.
  15. S

Soru Xiaomi Mi 8 MIUI 13 Yükseltilebilir mi ?

Pixel rom tavsiye etmem. Telefon bazı uygulamalarda sapıtıyor. Kamera uygulaması vasat. Ve bazen çok ısınıyor.
Üst Alt