Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vallahi eninde sonunda hep eu roma döndüm. Bi süre her şey iyi gidiyor ama sonradan telefondan soğutuyorlar. Telefonunda ömrü doldu gerçi. Ama malum telefon fiyatları da belli. Yeni bir telefona bütçe ayırmak çok zor. Eu romdan devam
Hocam lineageos kurdum android 14 bir türlü gapps paketleri çalısmadı. Crdroid kurdum android 12 oyunda kasıyo bazen görseller kayboluyo felan. Bugün yeniden Eu stabil kurdum sorun yok oyunda akıci
Cok fazla rom denedim ve edindiğim tecrübe şu oldu. En stabili eu rom diğerleri hep biyerlerde patlak verdi. Keşke android 14 eu rom yapsalarda kullansak.
Denemediğim paket kalmadı. Crdroid android 12 kurdum sorun yok. Ama android 13 ve 14te gapps calismiyor nedense
1724839682
Keşke gapps gömülü olsa lineageos ta
Arkadaş merhaba. Uzun süre eu rom kullandım fakat çok yer kapladığı için lineage os 21e geçtim. Ama ne yaptıysam gapps paketleri çalışmadı kuruyorum telefonu açınca sürekli play hizmetler durduruldu play store durduruldu hatası alıyorum. Mindgapps nikgapps vs hepsini denedim sebebi bilen var mı...
Bende lineage kullaniyordum. Sorun yoktu. Güncelledim. Sonra google play hizmetleri çalısmamaya basladı. Tekrardan kurdum hiçbir gapps paketi çalışmadı. Eu roma geçtim ama lineage iyiydi
Batarya sağlam. Miui romda sorun yaşamiyorum hıžlı şarj konusunda. Bir kaç şarjdan sonra hızlı şarj olmaya başladı sorunum çozüldü. Romu kullanmak isteyenlere tavsiye ederim çok akıcı ve batarya konusunda baya rahatlattı.
Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce telefonuna en son çikan lineage os kurdum android 14. Rom çok stabil akıcı ve verimli fakat hızlı şarj konusunda çok kötü. Bu durumu kernel ile çözebileceğimi öğrendim fakat hangi kerneli kurmam gerektiğini bir türlü bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı...