Sedat.A kullanıcısının son içeriği

1. Sedat.A

Yardım Google hesap erişimi

Merhaba arkadaşlar dün telefonumu sıfırladım ve yeniden kurdum. Google şifrem aklıma gelmedi. Fakat daha önce cep telefonuma bir kod gelirdi ve giriş yapardım fakat bu sefer giriş yapamıyorum. Kodu girdiğim halde beni mail üzerinden giriş yapmaya yönlendiriyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var...
  2. Sedat.A

Yardım Ekran titreme sorunu

Arkadaşlar ekran soğuk havalarda böyle oluyor eve gelince düzeliyor bu sorunu yaşayan var mı ya da sebebini bilen.
  3. Sedat.A

Yardım Ağır çekim Sorunu

Merhaba arkadaşlar arastırdım fakat bir türlü sorunu çözemedim. Mi 8 cihazımda ağır çekim yapıyorum fakat normal video gibi çekiyor önceden bu sorun yoktu Miui 12.0.2 yüklü global sürüm. Acaba bir ayarı mı var şimdiden teşekkürler.
  4. Sedat.A

Yardım Bildirim Ledi Renk degiştirme

Merhaba arkadaşlar mi8 kullanıyorum. Daha önce kullandıgım farklı marka telefonlarda bildirim ledini uygulamaya göre degiştirmek mümkündû acaba xiomi mi 8 de bu özellik var mı?
  5. Sedat.A

Soru Android Q Global Sürüm

Merhaba arkadaşlar Mi8 android Q gümcellemesini ne zaman alacak bilgisi olan var mı
  6. Sedat.A

Yardım Mi 8 Call of Duty Siyah ekran sorunu

Arkadaşlar mi8 cihazımda cod oynarken battl royal de bi an da ekran kararıyor ve oyundan çıkış yapmadan düzelmiyor acaba sorun nedir bu sorunu yaşayan var mı aranızda.
  7. Sedat.A

Yardım Xiaomi mi 8 ekran sorunu

Global ios kullanıyorum. Ve oled saver kullanabilirsiniz bir kere kullandım kapattm sorun kalktı. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Sedat.A

Yazılımsal bir sorun sanırım tema değiştirince sorun kayboldu.. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Sedat.A

Sorun uzun zamandır bende yok tema ve ekran fotoğrafını değiştirdim ve sorunla tekrar karşılaşmadm. Ve oled saver programı işe yarıyor.
  10. Sedat.A

Hocam nasıl düzelttiniz açıklar mısınız bende aynı sorunu yaşıyorumda
  11. Sedat.A

Yardım Mi8 video Fps sorunu

Ağır çekim için değil normal video için
  12. Sedat.A

Saçmalık resmen giriş seviyesi telefonlarla aynı karede video çekeceksek niye verdik bu parayı.
  13. Sedat.A

Arkadaşlar telefonum mi8 telefonu ilk aldığımda video ayarlarında seçenek fazlaydı 120 fps felan vardı ama güncellemeden sonra sadece 30 fps seçenekleri var. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Üst Alt