Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam çok özür dilerim rom derken güncelleme yapmayim mi sürekli ekranda güncelleme yazısı çıkıyor ama yuklenmiyor. Banada twrp ile atabilirsiniz dediler. Bu ekran var ama güncellemiyor indiriyor ama yeniden başlat deyince o twrp sayfasına giriyor guncelleme başarısız diyor
1573575385
Hocam...
Merhabalar arkadaşlar benim tel IMEI atılmış durumda ben nasıl güncelleme yapabilirim
Not :hiç anlamiyorum rot mot işlerinden birde hinditan cikisliymis sanırım PFKMİXM
İnanın bilmiyorum eşim aldı
1573512936
Öyle mi tamam hocam ben biraz sitede araştırma yapayım öğrenmek gerekiyor sanırım bakayım iyice bir kaç şey yüklemem gerekiyor rom felan diyor
1573513522
Birde hep böyle mi yapılıyor güncellemeleri şimdi birşey yüklüyor ama saatlerdir yükliyor
Teşekkür ederim uğraştıktan sonra yapablirim umarım komik geliyor belki ama hocam inanın ucundan köşesinden anladığım yok her kelime aşırı yabancı geliyor bununla yaparsam IMEI gitmiyor değil mi
Arkadaşlar ben hiç anlamiyorum telden root boot telefon doğudan aldım IMEI atıldı guncelleme var yazıyor güncelleme yaptım olmadı twr ekranı çıktı şimdi 2 GB daha indiyor bilen arkadaşlar yazabilir mi çünkü hiiicccc anlamıyorum telefondan