Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
miui11 guncellemesinden sonra telefonumun sarji cok cabuk bitmeye basladi bazilari. fabrika ayarlarina dondurun diye tavsiye etmis.
bu sorunu yasayip fabrika ayarlarina donerek bu konuyu cozmus duzeltmis arkadaslarimiz var mi acaba tecrubelerini bizimle paylasabilirler mi veya baska yontem...
miui11 guncellemesinden sonra telefonumun sarji cok cabuk bitmeye basladi bazilari. fabrika ayarlarina dondurun diye tavsiye etmis.
bu soruni yasayip fabrika ayarlarina donerek bu konuyu cozmus duzeltmis arkadaslarimiz var mi acaba tecrubelerini bizimle paylasabilirler mi veya baska yontem...
arkadaslar selamin aleykum ben vodafone kullaniyorum ve cihazimin markasi mi 9t. voLTE nin bende aktif olmadigini tespit ettim su kod ile *#*#86583#*#* aktif ettim telefonumun ustunde 4.5g yazan yerin yaninda voLTE simgesi geldi arama sesim duzeldi hd ye gecti ve internet hiz sorunumla ilgili...
arkadaslar selamin aleykum ben vodafone kullaniyorum ve cihazimin markasi mi 9t. voLTE nin bende aktif olmadigini tespit ettim su kod ile *#*#86583#*#* aktif ettim telefonumun ustunde 4.5g yazan yerin yaninda voLTE simgesi geldi arama sesim duzeldi hd ye gecti ve internet hiz sorunumla ilgili...
https://forum.miuiturkiye.net/dosyalar/screenshot_2019-12-10-15-13-35-005_com-android-settings-jpg.80140/
Bu ayar kismina nereden giriliyor acaba acilen yazabilirmisiniz tesekkurler
Selamin aleykum
Mi 9t marka telefomum ve vodafone hattim var 4.5g cekmesine ragmen internet hizi asiri yavas bu telefondan kaynakli bi sorun mu benimle boyle sorun yasayan kisiler var mi varmiydi cozen oldu mu acil yardimlarinizi bekliyorum
Selamin aleykum
Xiaomi mi 9t kullanıcısıyim navigasyon tuşlarinin her zaman her yerde her uygulamada kalici olmasini istiyorum bunu nasil yapabilirim telefonu kullanamiyorum acil yardimlarinizi bekliyorum