Securom kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Mi 9t 2. Sim slotundaki sim kartinin sadece 3g cekme sorunu

Selamin aleykum işim geregi 2. Sim karti aldim turktelekomdan digeri vodafone 2. Sim slotundaki turktelekom sim karti 4.5g cekecegine 3g cekiyor farkli telefonlarda 4.5g cekmesine ragmen mi 9t telefonumdaki 2.sim slotundaki turktelekom sim karti 3g cekiyor Acaba nedir problem ayni sorunla...
  2. S

Soru EAB/varlik temel hazirligi yapildi secenegi nedir

EAB/varlik temel hazirligi yapildi secenegi nedir bilenler var mi acaba
  3. S

Soru pil sorunu

miui11 guncellemesinden sonra telefonumun sarji cok cabuk bitmeye basladi bazilari. fabrika ayarlarina dondurun diye tavsiye etmis. bu sorunu yasayip fabrika ayarlarina donerek bu konuyu cozmus duzeltmis arkadaslarimiz var mi acaba tecrubelerini bizimle paylasabilirler mi veya baska yontem...
  4. S

Soru pil sorunu

miui11 guncellemesinden sonra telefonumun sarji cok cabuk bitmeye basladi bazilari. fabrika ayarlarina dondurun diye tavsiye etmis. bu soruni yasayip fabrika ayarlarina donerek bu konuyu cozmus duzeltmis arkadaslarimiz var mi acaba tecrubelerini bizimle paylasabilirler mi veya baska yontem...
  5. S

İpucu Vodafone 4.5g internet hizi sorunu yasayanlar icin ipucu

arkadaslar selamin aleykum ben vodafone kullaniyorum ve cihazimin markasi mi 9t. voLTE nin bende aktif olmadigini tespit ettim su kod ile *#*#86583#*#* aktif ettim telefonumun ustunde 4.5g yazan yerin yaninda voLTE simgesi geldi arama sesim duzeldi hd ye gecti ve internet hiz sorunumla ilgili...
  6. S

İpucu Vodafone 4.5g internet hizi sorunu yasayanlar icin ipucu

arkadaslar selamin aleykum ben vodafone kullaniyorum ve cihazimin markasi mi 9t. voLTE nin bende aktif olmadigini tespit ettim su kod ile *#*#86583#*#* aktif ettim telefonumun ustunde 4.5g yazan yerin yaninda voLTE simgesi geldi arama sesim duzeldi hd ye gecti ve internet hiz sorunumla ilgili...
  7. S

Soru Bu ayarlara nereden giriyoruz acaba

https://forum.miuiturkiye.net/dosyalar/screenshot_2019-12-10-15-13-35-005_com-android-settings-jpg.80140/ Bu ayar kismina nereden giriliyor acaba acilen yazabilirmisiniz tesekkurler
  8. S

Yardım Vodafone 4.5g ceken telefonumun interneti aşiri yavas nedendir cozum lutfen

Selamin aleykum Mi 9t marka telefomum ve vodafone hattim var 4.5g cekmesine ragmen internet hizi asiri yavas bu telefondan kaynakli bi sorun mu benimle boyle sorun yasayan kisiler var mi varmiydi cozen oldu mu acil yardimlarinizi bekliyorum
  9. S

Yardım Navigasyon tuşlarinin her yerde her uygulamada her zaman kalıcı ve görünmesini istiyorum

Selamin aleykum Xiaomi mi 9t kullanıcısıyim navigasyon tuşlarinin her zaman her yerde her uygulamada kalici olmasini istiyorum bunu nasil yapabilirim telefonu kullanamiyorum acil yardimlarinizi bekliyorum
Üst Alt