secknterzioglu kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Miui°Mint GaresEdition | 13.0.4 SJZIDXM

yüklü gelmiyor dediğiniz dosyalar hesap makinasını falan nasıl yüklediniz ?
  2. S

Bankacılık uygulamalarında herhangi bir sorun olurmu acaba ?
  3. S

O zaman kalsın şuan endonezyadan memnunum herhangi bir bug veya sorun yok 1668064800 Tek problem aslında bu güneş ışığı modunu kapatamıyorum kapalı olmasına rağmen güneşin altında siyahlar griye dönüyor bunun bir çözümü varmı ?
  4. S

Şuan Endonezya 13.0.4 kullanıyorum gayet memnunum buna geçmeye değer mi ?
  5. S

Yardım Redmi Note 9 Pro Ses açma tuşu bozuldu

Usta cihaz garantili garantisini bozmak istemiyorum
  6. S

Öyle bi servisi mevcut mu xiaominin ? Birde istanbulda nerede bilginiz varmı ?
  7. S

Cihazın ses açma tuşunda problem var. Bastığın zaman sürekli sesi yükseltmeye çalışıyor. İstanbul içinde günü birlik tamir ettirebileceğimiz servis hizmeti mevcut mudur ? Huawei de teknik servisine götürüp gün içinde tekrardan alma şansın oluyordu buna benzer. Cihaz türkiye garantilidir.
  8. S

MIUI 13 Redmi Note 9 Pro (joyeuse) – Global Kararlı V13.0.1.0.SJZMIXM

Ben endonezya romu kullanıyorum gayet stabil herhangi bir bug veya hata ile karşılaşmadım daha
  9. S

MIUI 13 Redmi Note 9 Pro (joyeuse – Endonezya Kararlı V13.0.4.0.SJZIDXM

Kilit ekranı bölümünde bildirimler için kilit ekranını uyandır seçeneği var usta kapalı olabilir onu açıp bir dene 1666627799 Bende şuan bu sürümü kullanıyorum daha hiçbir problem ile karşılaşmadım temiz kurulum yapmama rağmen
  10. S

Ben normal kandırma yöntemi ile yükledim romu ama rom çok iyi olmuş bence hiçbir sıkıntıya rastlamadım. Sadece cihazı yeniden başlatınca 2 kere ekrana dokununca açma olayı çalışmıyor ayarlara girip kapayıp tekrar açman gerek
  11. S

Zip dosyası olarak yayınladı stable sürümü. Dün akşam yükledim baya iyiye benziyor şuanlık
  12. S

MIUI 13 Redmi Note 9 Pro (joyeuse) – Global Kararlı V13.0.1.0.SJZMIXM

Hocam yanlış bilgi vermeyelim hepsi için yayınlanıcak miui 13 yakında hepsine gelir
Üst Alt