Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazın ses açma tuşunda problem var. Bastığın zaman sürekli sesi yükseltmeye çalışıyor. İstanbul içinde günü birlik tamir ettirebileceğimiz servis hizmeti mevcut mudur ? Huawei de teknik servisine götürüp gün içinde tekrardan alma şansın oluyordu buna benzer. Cihaz türkiye garantilidir.
Cihaz bazen kendi kendine sürekli ses yükseltme yapıyor. Bu durum olduğu zaman güç tuşu çalışmıyor cihazı kapayamıyorum. Cihazı yeniden başlattığım zaman bazen kendisi ben ses yükseltme tuşuna basmadan Mi recovery moduna giriyor reboot yaptığım zamanda zor çıkıyor. Bu durumu yaşayıp çözüm bulan...
Note 9 pro cihazım var Endonezya rom kullanıyorum. Söyle bir sıkıntım var 12.5.2 sürümünü yükledim fakat cihazı yenıden başlattığım zaman (şuana kadar rom'da sadece bu sıkıntıyı yaşadım) whatsapp bildirimleri kendini sıfırlıyor rehberde numaralar kayıtlı olmasına rağmen son aramalarda bazı...
12.5.2 Endonezya Rom kullanıyorum cihazı yeniden başlattığım zaman whatsapp bildirimleri kendini sıfırlıyor ve dün akşam google playden whatsapp güncelleme sonrasındada telefona açılıp kapama yapılmamasına rağmen bildirim ayarları sıfırlandı bu sorunla karşılaşan oldumu acaba ? Mi Flash ile 3...
Xiaomi Redmi Note 9 Pro cihazım var. Güneş ışığı modu kapalı olmasına rağmen telefonla gündüz güneş ışığı altına gelince ekranda iğrenç gereksiz bir parlama oluyor mesela siyahlar gri oluyor. Modu kapalı tutmamıza rağmen böyle kontrast sanki çok artıyormuş gibi. Bu sorundan kurtulabilen var mı...
Cihazın güneş ışığı modu kapalı olmasına rağmen güneşin altında renkler çok fazla doygunlaşıyor. Otomatik parlaklıklık kapalı veya açık olmasıda birşey değiştirmiyor. Örnek olarak wp girdiğin zaman karanlık olan yerler güneş ışığını gördüğün zaman birden gri rengine dönüyor sensörü el ile...