Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O zaman kalsın şuan endonezyadan memnunum herhangi bir bug veya sorun yok
1668064800
Tek problem aslında bu güneş ışığı modunu kapatamıyorum kapalı olmasına rağmen güneşin altında siyahlar griye dönüyor bunun bir çözümü varmı ?
Cihazın ses açma tuşunda problem var. Bastığın zaman sürekli sesi yükseltmeye çalışıyor. İstanbul içinde günü birlik tamir ettirebileceğimiz servis hizmeti mevcut mudur ? Huawei de teknik servisine götürüp gün içinde tekrardan alma şansın oluyordu buna benzer. Cihaz türkiye garantilidir.
Kilit ekranı bölümünde bildirimler için kilit ekranını uyandır seçeneği var usta kapalı olabilir onu açıp bir dene
1666627799
Bende şuan bu sürümü kullanıyorum daha hiçbir problem ile karşılaşmadım temiz kurulum yapmama rağmen
Ben normal kandırma yöntemi ile yükledim romu ama rom çok iyi olmuş bence hiçbir sıkıntıya rastlamadım. Sadece cihazı yeniden başlatınca 2 kere ekrana dokununca açma olayı çalışmıyor ayarlara girip kapayıp tekrar açman gerek