Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevabınız için teşekkür ederim. Evet. Genelde 4k 60fps çekim yapıyorum. Dediğim gibi ısınması normal. Ama önceki telefonumda böyle bir sorun olmamıştı. Bir de aslında ısı dolayı sorun yaşayacak kadar uzun çekim yapmadım. Normalin de çok üstünde ısındı. Pro mod da kullanıyorum.
Herkese merhaba.
Arkadaşlar bu 2. 13 Ultra. Daha önceki telefon da ısınıyordu kabul. Ama bu kadar değil.
Bugün yine bir çekimim vardı. Telefon gimbal üstünde. Çekime başladım. Ama sürekli kayıtlar almıyorum. Kayıda girip çıktığım 10 dakika içinde telefon korkunç seviyede ısındı. Kayıt...
Vivoyu inceledim. Ama 65 bin tl vereceğim cihazda kusura bakmasın da ben snp beklerim. Bugün s25 ultra test ettim. Bir log görüntü aldım. Birazdan color yapacağım. Bakayım 13 ultra ile arasında çok fark var mı?
Fotoğraf konusunda ben de aynı kanaatteyim. Özellikle kadraja insan girdiğinde bence de beklenileni veremiyor. Doğrudan sosyal medya için portre fotoğrafları çekmek istediğinde verimli değil. Ama leica efektleriyle daha sanatsal fotoğraflar çekilebiliyor. O konuda beğendiğim sonuçlar elde ettim...
Ön kamera derdi yoksa bence özellikle video konusunda samsung ultra serisiyle xiaomi ultra serisi dışında daha iyi alternatif yok
Çekimlerini yaptığım müşteriler var. Hatta kendi klipleirmi de instagram hesabımdsn görebilirsiniz. Çözünürlükleri düşük gelebilir instagram sıkıştırmasından dolayı...