seckink2b kullanıcısının son içeriği

1. S

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

İyi günler redmi note 13 pro 4g telefonumun IMEI süresi bitmiş iki hattında açılması mümkün mü acaba.
  2. S

Yardım Redmi note 9s tamiri yapacak varmı

Yer çok uzak kardeşim olmazsa en son çare tşkler..
  3. S

Yardım Redmi note 9s tamiri yapacak varmı

İyi günler telefonum redmi note 9s yere düştü ve yamukluk var arka kapak çatladı. Sağ üst köşede açıklık oluştu. ama tel. Ekranda sorun yok kullanmada sorun yok. Arka cam değişimi kasa düzeltme ve sağ köşe yapıştırılacak. Ücreti ne olur acaba bilgisi olan varmı İstanbul Esenyurt bölgesinde...
  4. S

Soru Redmi note 5 yeni rom hangisi olmalı???

Tşkler hocam 1589653066 Peki miu 11 geçsem IMEI gidermi
  5. S

Soru Redmi note 5 yeni rom hangisi olmalı???

Şuan kullandığım rom miu 10 global 9.6.27 Siz ne tavsiye edersiniz IMEI caktirtim oda gidermi ????
  6. S

Rom [Android P] Redmi Note 5 MIUI 11 MiuiMix 11.0.2.0 Stabil

Merhaba ben redmi note 5 kullanıyorum.. Sürümüm miu 10 global 9.6.27 bu romu kursam sorun olur mu...?????
  7. S

Yardım telefonum mi recovery döngüsünde

edl modunda alıp unlock yaptıktan sonra fastboottan rom atın düzelecektir
  8. S

Yardım Kamera hatası

De Deniycem hocam tşkler..
  9. S

Yardım Kamera hatası

Çin versiyonu hocam ne yapacagimi bilmiyorum Tşkler hocam bugün fastboot deneme yapıp sonucu yazacağım.. tşkler Maalesef temiz bir kurulum yaptım flash toplam ile stabil global rom yükledim ama yine çalışmıyor.. Whatsapp açıyor kamerayı ama farklı programda denedim onlarda açmadı.. Maalesef...
  10. S

Yardım Kamera hatası

java.lang.RuntimeException: startPreview failed at android.hardware.Camera.startPreview(Native Method) at com.android.camera.CameraManager$CameraHandler.handleMessage(CameraManager.java:250) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:102) at...
Üst Alt