Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba,
Yurt dışı kayıtlı Redmi Note 9S telefonumun ahizesinde durup dururken ses gitti. Telefon görüşmelerinde ahizeden ses gelmiyor.
Telefonu aldığımdan beri sadece kendi güncellemelerini yaptım, manuel herhangi bir müdehalede bulunmadım telefona.
Böyle bir problem ile...
Arkadaşlar Merhaba,
Yurt dışı kayıtlı çift sim kart özellikli telefonuma (redmi note 9s) İMEİ attıracağım. İMEİ attırdıktan sonra telefonumda çift sim kart özelliği bloke mi oluyor?
Eğer çift sim kart özelliği bloke oluyor ise bunu bloke ettirmeden İMEİ attırma imkanım var mı? Bilgisi olan var...
Arkadaşlar Merhaba,
Redmi Note 9S model telefon aldım, yaklaşık 1 ay olacak. Cihaz yurt dışı kayıtlıdır.(IMEI vs. atılmadı hiç ve telefon tüm güncellemeleri aldı)
Son 1 haftadır telefonumda hat çekimi düşüp düşüp çıkmaktadır. Ayrıca wifi veya mobil ağa bağlı olsam da telefon görüşmesinde ya hat...
Arkadaşlar merhaba,
Piyasada satılan yurt dışı kayıtlı telefon almayı düşünüyorum.(redimi note 8 pro veya note 9s)
Herkes yazmış global versiyon vs. aldığım telefonun versiyonunun global veya başka bir versiyon olduğunu nasıl öğrenebilirim. Ayak üstü replika vs. kitlemesinler elimize :)
Bu...