Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen yinede bi sifirlamayi dene cunku sonradan olmus ... Sahte rom besbelli ortada dostum bol sans umarim halledersin
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guncelleme xiaomide önemli bisey .. Hatali olarak piyasaya dustu turkiyede .. Pc den rom atmayi ogren . ege r anlamazsan xiaomi ugrasan bi telefoncuya ver hallediyo onlar rom guncelleme root gibi isleri
Telefon ilk aldigindan beri boyleyse bi sknti var . ege r aldiktan 3 gun sonra fln olduysa data kaynaklidir telefonu sifirlamayi denedinmi
Telefon canavar gibi dostum baktim videolaraa 've senin dedigin seyleri soyleyen bikac kis i
Gordum onlara sahte rom demislerdi onlara halletmisti eger konu linki bulursam atacagim sana
Herturlu biraz ugrascaksin 've en basta anlamicaksin Ben xiaomi kullanmiyorum arastirirken bunlara bakmistim bilgisayarla dosya falan ugrastiriyo biraz Bende anlamadim . YouTube yararli olacaktir ama Emin ol