searsee11 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Telefon alacagim Birkaç soru soracagim yardim edermisiniz ?

Ne diyeyim Allah sabir versin :) Bende anlamiyorum bunlari .. Telefonu alirken saticiyi biraz kurcalayip alacagim herhalde LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. S

Telefonu nerden aldin dostum LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. S

Terim ler sknti yav LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. S

Twrp dir botlooder dir falan çok goruyorum telefon alacam da ugrascakmiyiz illaki LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S

Bende bilmiyorum Boyle resimleri ;) LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

Onun edl mod ne demek oldugunu bildigini sanmiyorum LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Sen yinede bi sifirlamayi dene cunku sonradan olmus ... Sahte rom besbelli ortada dostum bol sans umarim halledersin LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

Guncelleme xiaomide önemli bisey .. Hatali olarak piyasaya dustu turkiyede .. Pc den rom atmayi ogren . ege r anlamazsan xiaomi ugrasan bi telefoncuya ver hallediyo onlar rom guncelleme root gibi isleri LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Telefon ilk aldigindan beri boyleyse bi sknti var . ege r aldiktan 3 gun sonra fln olduysa data kaynaklidir telefonu sifirlamayi denedinmi LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

Ben uygulamadan yaziyorum da link yok burda :) gozukmuyo LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Peki telefonu ilk aldigindan beri Boyle mi LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Telefon canavar gibi dostum baktim videolaraa 've senin dedigin seyleri soyleyen bikac kis i Gordum onlara sahte rom demislerdi onlara halletmisti eger konu linki bulursam atacagim sana LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. S

Bende farkettim kimse bakmiyo :) LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Herturlu biraz ugrascaksin 've en basta anlamicaksin Ben xiaomi kullanmiyorum arastirirken bunlara bakmistim bilgisayarla dosya falan ugrastiriyo biraz Bende anlamadim . YouTube yararli olacaktir ama Emin ol LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. S

Dedigim gibi sahte rom a sahipsindir. Youtubede bunu halletme videolari var LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt