Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba,
Cihazım Mi 9t yurtiçi garantili cihaz ve üzerinde de resmi global rom kurulu.
Sorunum şu ki birini aradığımda cihaz kendi kendine sessiz moddan sesli moda geçiyor, her defasında kendim tekrar sessize çeviriyorum. Sorun nedir acaba?
Merhaba arkadaşlar,
Cihazım Mi 9T yurt içi garantili cihaz, şuan rootlu ve xiaomi.eu 12.5 beta rom yüklü. Tekrar orijinal global romu kurmak istiyorum. Bu esnada da Netflix gibi uygulamaları da kullanmam için bootloader kilidi kapatmam lazım sanırım. Mi flash programında orijinal global romu...
Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacaktı.
Bende mi 9t var yurtiçi garantili cihaz.Bootloader kilidini açıp Rom yüklemek istiyorum ama bununla alakalı bir sorum olacaktı.
Telefonumuzu bootloader kilidini açmak için telefonu kapatıp bilgisayara bağlamadan hemen öncesinde MI hesabı ve google...
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere mi unlock tool bir türlü Mi 9 Lite cihazımı görmüyor.Bilgisayarım cihazı Android Bootloader Interface olarak görüyor fakat Mi Unlock tool görmüyor.Hem bu forumdaki konulara hemde yabancı forumlardaki konulara baktım ve tüm yöntemleri denedim fakat hala...
Konu için çok teşekkürler.Dediğiniz adımları yaparak sorunsuz şekilde dolby kurdum ve ses biraz daha yükseldi.
Ama bir sorum var.Dolby uygulamasından dolby'i kapatıp açtığımda veya modlar arası geçiş yaptığımda ses değişimi pek olmuyor gibi.Sizde de bu durum var mı acaba?
Merhaba,ben de Redmi Note 7 kullanıcısıyım.Miui global 10.3.6.0 sürümündeyim.Bu sürümde ısınma ve düşük pil ömrü sorunları olduğundan dolayı xiaomi.eu betaya geçmeyi düşünüyorum.
Redmi Note 7'de xiaomi.eu beta kurmuş olan arkadaşlar ısınma,performans ve pil ömrü hakkında bilgi verebilirlerse...
Arkadaşlar başlıktan da belli olduğu gibi GPS zamanla kendi kendine açılıyor.Kapatıyorum ama bir zaman sonra yine açılıyor.
Günde bir kez falan oluyor ama yinede bu durumu engellememin bir yolu var mı acaba?
Tamamıyla katılıyorum.Hem globalde hemde Çin'de bu kadar çok satan cihazı bu şekilde ortada bırakarak ne yapmaya çalışıyorlar belli değil.
Ayrıca yine dediğiniz gibi aynı anda çıkan cihazlar bizden bayağı iyi durumdalar.Mesela Redmi Note 5 güncellemeleri takir takir alıyor.
Elden gelen birşey...
Hocam daha önce kullandım ve gerçekten beğenmiştim.Fakat haftada bir gelen güncellemeler sorunlu olabiliyor.Yüklemeden önce yorumları dikkatlice okuyup geçmek gerekiyor.Birde sıfırlamadan yeni sürümü kurunca magisk modüllerinde de sorunlar çıkabiliyor.Ayrıca xiaomi eu romda ota olmamasida ayri...
Son zamanda çok fazla model tanıtılıyor ve doğal olarak yazılım ekibi yeni cihazlara odaklanıyor.Fakat Xiaomi'nin bunu değiştirmesi lazım.Yoksa uzun süreli yazılım desteği diye birşey kalmayacak ve Xiaomi'nin diğer firmalara göre fazladan olan güncelleme artısı diye birşey kalmayacak.
1558466855...
Doğru hocam da güncelleme desteğinin MIUI 10 sonrası neredeyse biter gibi olması çok kötü birşey.Öncesinde ayda bir güncelleme kesin geliyordu ve gerçekten güncellemeler bayağı iyi oluyordu(ram kullanımı bayağı azalıyordu vs.)
Şimdi ise cihaz birden ortada bırakılmış gibi oldu.
Xiaomi'yi tercih...