scrooldream kullanıcısının son içeriği

1. scrooldream

MIUI 13 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V13.0.1.0.SFNMIXM İndirme Bağlantıları

Güncelleme gözüküyordu, şimdi baktım yok. Gerimi çekmişler acaba.
  2. scrooldream

Yardım Bankacılık Root Sorunu

Sorun nedir uygulamayı kullanamıyormusun açılmıyor mu, yoksa diğer banka uygulamaları gibi cihazınız rootlu vs. Bir sorunda siz sorumlusunuz gibi uyarımı çıkıyor.
  3. scrooldream

Sohbet Aosp Rom (Call Recorder) Tavsiye

Cevabınız için teşekkür ederim fakat sadece çalışan Magisk modül olan Skvalex hocam diğerleri Google politikası diye çalışmıyor tek taraflı hep. Android 8.1 e kadar API sunuyor gelistiricilerde Google 9 ve 10 android sürümlerinde API leride gömdü geliştiriciler yapamıyor. Ben belki vardır diye...
  4. scrooldream

Sohbet Aosp Rom (Call Recorder) Tavsiye

Pixel Experience rom kullanıyorum ve Skvalex Beta harici kullanacağım "çağrı kaydedici" bir modül veya program önerileriniz varmıdır. Arama kaydetme özelliği MIUI tabanlı romlarda mevcut ama, aospta sıkıntı çoğu program tek taraflı kayıt yapıyor. İki tarafında sesini net alabileceğim bir...
  5. scrooldream

Yardım Netfix inmiyor

Romdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum Netflix root ve rom değişikliklerini algılıyor kerneli değiştir yine dene.
  6. scrooldream

Satış Sorunsuz IMEI (Bitti eklenince güncel olacak.)

Malesef yok hocam, çift hat ise ayrı ayrı atılabilir evet.
  7. scrooldream

Rom Android Q'ya Hazırlanın! Pixel Experince Rom [9.0]

İşinize yaradıysa ne mutlu party~~
  8. scrooldream

Bknz deneyebilirsiniz tabi.
  9. scrooldream

Evet tüm özellikleri kullanabiliyorum gayet açık ara fark da var miui camera ile.
  10. scrooldream

Pixel romda gerek yok diye biliyorum ben cam2 apiye yani ben kullanıyorum ama cam2 api kurmadım gcam kullanıyorum ama 5.25 sürümünü
  11. scrooldream

Soru Xiaomi Modem

Çoğu ithalatçı olarak gelmekte orjinaldir. Bir o kadarda çakma da mevcut olabilir. Geri dönüş yorumlarına bakın. Güvenilir satıcılar mevcut alım yaptıktan sonra 15 gün iade hakkınız mevcut. Haklarımızı bilelim.
  12. scrooldream

Yardım Kulaklık +şarj girişi çevirici

Satın alabileceğiniz yerler çok bknz. Araştırmadan buraya yazmanız anlamsız olmuş.
  13. scrooldream

Pixel romda bankacılık uygulamalarına giremeyen arkadaşlar Franco kerneli flashlasın sorun ortadan kalkıyor.
  14. scrooldream

Diğer Telefon hastalığı

Sorun çıkmadan değiştirmesi fazla garip bir olay. Bence arkadaş istediği cihazı teknolojik ve fiziksel değişimden dolayı tam olarak bilmiyor. Aldığı cihaz bir başka cihaza nazaran (-) yönlere sahip olabiliyor buda arkadaşı rahatsız ediyor sanırsam. Kullanıcılar belli profillerde cihazları...
Üst Alt