scream123 kullanıcısının son içeriği

1. scream123

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Çok geçmiş olsun hocam sizi kaybetmek üzücü
  2. scream123

Soru Android Auto "Bu sürüş sırasında yeni mesaj gelmedi" hatası

Özellikle bu sorunu yaşayan çok var
  3. scream123

Soru Android Auto "Bu sürüş sırasında yeni mesaj gelmedi" hatası

Arkadaşlar android auto ya aracımla normal şekilde bağlanabiliyorum haritalar, arama vb. uygulamar çalışıyor. Fakat carstream,sms vb. tüm uygulamalara girmeye çalıştığımda ekranda Bu sürüş sırasında yeni mesaj gelmedi diye bir yazı çıkıyor. Sebebini bir türlü bulamadım. Belki başına gelip çözen...
  4. scream123

Hocam 1. dedigimize göre sanırım o :D
  5. scream123

Hocam Taiwan romu kesinlikle. Yağ gibi akıyor. Ama ben özelleştirme seviyorum mesela ikonları, saati, bildirim paneli ozellestimelerini falan çok sevdiğim için kalmadım o romda. Yoksa kesinlikle Taiwan rom hiç takılma yaşamadım.
  6. scream123

Arkadaşlar ben gene rahat duramadım haha-- ya bunu denemişmiydim derken istediğim romu buldum sanırım (umarım bu son olur giggle~~). Son olarak bunuda paylaşayım denemesi size kalmış animasyonlar falan akıcı denemeye değer. HyperAiter_Sweet_Port_OS1.0.3 A13...
  7. scream123

Arkadaşlar 2 günlük rom değiştirme serüveninin sonuna geldim sanırım. HyperOS olarak inatla birçok rom denedim. Fakat çoğunda kasma olması veya özelleştirme gibi (status bar, bildirim paneli gb.) menülerin olmaması nedeniyle çok birşey bulamadım. HyperOS olarak 2 rom önericem isteyenler...
  8. scream123

Bende pc başındayım 5. romu deniyorum giggle~~ ah kaşıntı ah 1746469350 Debloat süper hocam da ben inat ettim hyperos olacak diye buldum galiba dur bakalım bilgi vericem
  9. scream123

Magisk modülle türkçe yaptım şimdi magisk kaldırsam dil paketi de gider mi ?
  10. scream123

Türkçede yaptım hocam sorun yok yalnız takılmalar var yoksa tam aradığım rom. Fakat şans vericem 1 günlüğüne zaten bu girdaba girdin mi çıkamıyosun :D
  11. scream123

Hocam bir kere kurcaladık zaten bari bunuda deneyeyim dedim bu romda türkçe dil desteği yok. :) Nasıl türkçeleştirecez şimdi bunu?
  12. scream123

Hocam romu yükledim fakat ingilizce ve çince var dil olarak. Multi dil yok sanırım romda
  13. scream123

Hocam apocalypse rom için link varmıdır Buldum Hocam teşekkürler bi deneyelim
  14. scream123

Ne demek hocam. Sapitirsa kernel denenebilir diye düşünüyorum. Duruma göre artık 🙂
  15. scream123

Var hocam buyur scarlett den daha iyi bence bu daha da değişmem. Sıkıntısı ayarların ana menüsü ingilizce. Kernele şimdilik ellemedim hocam. https://devuploads.com/3zwxuod9cdut
Üst Alt