scream123 kullanıcısının son içeriği

1. scream123

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Hocam mesele atar değil kimseye bişey yaptığımız yok. Ben ve birçok kişi buradaki bilgilere göre bakıp rom yüklüyoruz. Benim için ingilizce kamera, menü vs. olan rom stabil değildir. Ben abartiyorum belki de yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
  2. scream123

Hocam sana sorduk denedim dedin bilmiyo musun ne olduğunu. Emin değilsen neden insanları yanlış yönlendiriyosun.
  3. scream123

Hocam onu bende denedim hafifte olsa takılmalar vardı cupid HyperOS 2 sürüme göre. Siz denediniz mi cupid HyperOS 2 olanı ondan daha mı akıcı cihaz ?
  4. scream123

Cupid için konuşuyorsaniz ben hiç yaşamadım hocam. İzinleri falan verdiniz mi?
  5. scream123

Valla telefonu bile tam kurmadım ana sayfa falan düzenlemeden kullanıyorum. Bir an önce çıksın diye beklemedeyim. Umarım bundan daha stabil olurda bi daha rom falan aramayız.
  6. scream123

Gelir gelir yakında.
  7. scream123

Hocam cihazı format data dan sıfırlayıp reboot recovery deyip yeniden twrp ile açın. 2. Açılışta twrp klasörünün gelmesi gerek.
  8. scream123

Süper hocam. Bu akıcılık ta olup birazda özelleştirme gelirse tadından yenmez.
  9. scream123

Evet hocam bizde onunla beraber bekliyoruz. Kernel değişmedim cihazda ısınma yok, ekran süresi de iyi hiç kurcalamadim o yüzden.
  10. scream123

H.olsun hocam ana ekran da güzel olmuş sade ve şık. Bu romun HyperOS 3 versiyonu falanda var denedim en stabil cupid olanı hala inşallah daha stabil olanı çıkar. Romda bir hata farkettim onu da yazmak isterim cihazı yeniden başlatınca bazen cihaz yenileme hızını 60 hz ye düşürüyor ayarlardan...
  11. scream123

Eee hocam naptınız yüklediniz mi? Siz nasıl buldunuz
  12. scream123

Hahahahhahahhah. Tutma tutma dene 😂
  13. scream123

Bende 3 gündür kullanıyorum ama 1 gün rahat gidiyor şimdilik. Zamanla daha iyi olur diye düşünüyorum. Telefon normalde zaten ısınmıyor oyun olarak sadece brawl stars oynuyorum onda da hiçbir ısınma ve sorun yok. Piyasadaki HyperOS romların çoğunu denemiş biri olarak tekrar söylüyorum ilk defa...
  14. scream123

Arkadaşlar dün yeniden kaşıntım başladı ve başladım romları indirmeye 10 tane falan denedim Allah'tan bu romu buldum ve kısa sürdü. Benim gibi HyperOS rom bekleyipte hatasız bulamayanlar bir denesinler neredeyse tüm uygulamalarda telefon ilk kez bu kadar akıcı ve hatasız. Çok başarılı...
  15. scream123

hocam nereden yüklediniz link varmı
Üst Alt