scream123 kullanıcısının son içeriği

1. scream123

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Bir de ne değişiklikler var acaba ?
  2. scream123

Arkadaşlar hala memnun musunuz romdan. Ekran süresi falan nasıl?
  3. scream123

İştahım kabardı kendimi zor tutuyorum 😂😂
  4. scream123

Hocam müthiş bişey tam istediğim gibi bol özelleştirmeli. Sen cupid kullanmıştın sanırım deneme amaçlı ondan iyi mi ilk deneyimlerine göre?
  5. scream123

MiuiTR diye birinin ücretli romu var gördünüz mü. Adam yapmış gerçekten.
  6. scream123

Hocam Android 15 ve 16 da fermata çalışmıyor ya da ben çalıştıramadım bilgin olsun. Bununla ilgili konularda açılmış ama ben çalışan bi apk bulamadım. Carstream falan çalışıyor ama onu bir türlü çalıştıramadım aracın ekranına gelmiyor.
  7. scream123

Ben bi düşündüm fakat vakit bulamadım. Yokmu kaşıntısı olan biri 😄 kasma donma vs. varmı bi denesin. Romda bayağı özelleştirme var tam istediğim gibi ama 😁
  8. scream123

Bende hala cupid kullanıyorum. Gayet stabil bi de HyperOS 3 gelsede denesek 😄
  9. scream123

Hocam yanlış hatırlamıyorsam kasma ve takılma fazlaydı bu romda.
  10. scream123

Hocam mesele atar değil kimseye bişey yaptığımız yok. Ben ve birçok kişi buradaki bilgilere göre bakıp rom yüklüyoruz. Benim için ingilizce kamera, menü vs. olan rom stabil değildir. Ben abartiyorum belki de yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
  11. scream123

Hocam sana sorduk denedim dedin bilmiyo musun ne olduğunu. Emin değilsen neden insanları yanlış yönlendiriyosun.
  12. scream123

Hocam onu bende denedim hafifte olsa takılmalar vardı cupid HyperOS 2 sürüme göre. Siz denediniz mi cupid HyperOS 2 olanı ondan daha mı akıcı cihaz ?
  13. scream123

Cupid için konuşuyorsaniz ben hiç yaşamadım hocam. İzinleri falan verdiniz mi?
  14. scream123

Valla telefonu bile tam kurmadım ana sayfa falan düzenlemeden kullanıyorum. Bir an önce çıksın diye beklemedeyim. Umarım bundan daha stabil olurda bi daha rom falan aramayız.
  15. scream123

Gelir gelir yakında.
Üst Alt