Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar android auto ya aracımla normal şekilde bağlanabiliyorum haritalar, arama vb. uygulamar çalışıyor. Fakat carstream,sms vb. tüm uygulamalara girmeye çalıştığımda ekranda Bu sürüş sırasında yeni mesaj gelmedi diye bir yazı çıkıyor. Sebebini bir türlü bulamadım. Belki başına gelip çözen...
Hocam Taiwan romu kesinlikle. Yağ gibi akıyor. Ama ben özelleştirme seviyorum mesela ikonları, saati, bildirim paneli ozellestimelerini falan çok sevdiğim için kalmadım o romda. Yoksa kesinlikle Taiwan rom hiç takılma yaşamadım.
Arkadaşlar ben gene rahat duramadım haha-- ya bunu denemişmiydim derken istediğim romu buldum sanırım (umarım bu son olur giggle~~).
Son olarak bunuda paylaşayım denemesi size kalmış animasyonlar falan akıcı denemeye değer.
HyperAiter_Sweet_Port_OS1.0.3 A13...
Arkadaşlar 2 günlük rom değiştirme serüveninin sonuna geldim sanırım. HyperOS olarak inatla birçok rom denedim. Fakat çoğunda kasma olması veya özelleştirme gibi (status bar, bildirim paneli gb.) menülerin olmaması nedeniyle çok birşey bulamadım. HyperOS olarak 2 rom önericem isteyenler...
Bende pc başındayım 5. romu deniyorum giggle~~ ah kaşıntı ah
1746469350
Debloat süper hocam da ben inat ettim hyperos olacak diye buldum galiba dur bakalım bilgi vericem
Var hocam buyur scarlett den daha iyi bence bu daha da değişmem. Sıkıntısı ayarların ana menüsü ingilizce. Kernele şimdilik ellemedim hocam.
https://devuploads.com/3zwxuod9cdut