scream123 kullanıcısının son içeriği

1. scream123

Rom Redmi Note 10 Pro XTRV MİUİ 14 (V14.0.8.0.TKFMIXM) Custom Rom / Android 13

Xiaomi.EU alternatif bir rom paylaşmak istedim. Hemen hemen her özelliği aynı olmasına rağmen ekran süresi olarak EU romdan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Herhangi bir takılma veya hatayla karşılaşmadım. Hibrit romdur twrp veya fastboot üzerinden yüklenebilir. Rom İndirme Linki
  2. scream123

Yardım Custom Rom Yükleme Sonrası Google Play Geri Yüklenemedi Hatası

Telefona custom rom yükledikten sonra telefonu kurarken hesabı girip uygulama yedeğini geri yüklemek istiyorum fakat whatsapp, instagram, facebook gibi uygulamalar google play de geri yüklenemedi uyarısı verip bir türlü yüklenmiyor. Bankacılık uygulamaları falan hepsi yükleniyor onlarda sorun...
  3. scream123

Yardım Mi hesabınızda oturum açın tıklanmıyor

Telefonuma yeni rom yükledim mi hesabı veya google hesabına giriş yapmadan direk ana ekran olarak açıldı yüklemeden sonra. Sanırım mi sistem uygulamaları yüklü değil ve hesabımda oturum açamıyorum çözümü varmıdır acaba.
  4. scream123

Yardım Dangerous props

Telefonuma yeni bir rom yükledim. Root olmamasına rağmen var gözüküyor. Bankacılık uygulamalarında falan sıkıntı yaşıyorum varmı bir çözümü.
  5. scream123

Yardım Ekran Parlaklığını Arttırma

Emektar telefonum redmi note 4 ün ekran kırılması sonucu ekranını değiştirdim. Orjinal ekranına göre ekran parlaklığı düşük hatta parlaklık ayarını en düşüğe getirdiğimde simsiyah oluyor ve hiçbir şey gözükmüyor. Parlaklık ayarını yükseltebileceğim bir uygulama var mı acaba ?
  6. scream123

Yardım Silinen Gizli Klasörü Geri Getirmek Mümkün mü?

Arkadaşlar telefonumda yanlışlıkla dosya yöneticisinden gizli bir klasörü sildim fotoğraflarımı geri almam gerekiyor fakat bir türlü yapamadım. Evde olmadığım için orjinal kabloyla pc ye bağlayıp deneyemedim fakat arkadaşımdan aldığım kabloyla pc telefonu görüyor android whatsapp vs. klasörlere...
  7. scream123

Yardım Harici depolamaya erişmek için gerekli izinlere sahip değilsiniz hatası!

Cihazımda Xiaomi eu 11.0.2 rom yüklü. İzinlerin falan hepsi acik fakat E-posta uygulamasında harici depolamaya erişmek için gerekli izinlere sahip değilsiniz uyarısı alıyorum bu neden olabilir bu sorunu yaşayan ve çözen varmı ?
  8. scream123

Yardım Philips TV Miui 11 Ekran Yansıtma Sorunu

Arkadaşlar philips televizyonum var. Tv telefon birbirini görmüyor youtube ta falan sıkıntı yok görüyor ama ekran yansıtma menüsünde cihaz bi türlü gözükmüyor. Bazı yerlerde bu sorunun miui 11 le başladığını daha öncesinde olmadığını okudum. Varmı bu sorunu yaşayıp çözebilen?
  9. scream123

MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

Bencede yeni özellikler güzel olurdu değişim güzeldir.
  10. scream123

MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

Kesinlikle hocam insan en azından bi android 8 güncellemesi verirdi 2 3 yıllık telefona vermemesi çok büyük yanlış.
  11. scream123

Valla denemeye değer bendede aynı sıkıntı var çok sarj yiyor android sistemi inşallah çözüm olur.
  12. scream123

Akıcılık bence miui10 dan daha iyi sarj konusunda da 1 tık daha güzel bence.
  13. scream123

Hocam bu mtk için değil snapdragon işlemcili redmi note 4 için
Üst Alt