scorpion2406 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Redmi Note 7 Kasma

Merhabalar eşimin redmi note 7 telefonu miui 12.5.3 sürümde cihaz çok fazla kasma donma sorunları yaratıyor.Çözüm için öneri verebilirseniz çok memnun olurum.Rom değişikliği vs ile çözülebiliyorsa yönlendirirseniz sevinirim arb anti 4 çıkıyor yanlış birşey yapıp cihazı brick etmek istemiyorum...
  2. S

Yardım Telefon Sürekli Yeniden Başlıyor.

Telefon durduk yere reset döngüsüne girdi ne açılıyor ne de kapanıyor.Kendi kendine sürekli başlamaya çalışıyor pil kaynaklı mı acaba ?
  3. S

Çözüldü Eu rom yüklerken hata yaptım

Telefonuma eu rom yükleyeyim derken herşeyi berbat ettim şuan ekranda twrp açık hafıza kartı bomboş os de yüklü değil ne yapmam lazım telefonu kurtarmak için yardımcı olursanız çok memnun olurum
  4. S

Yardım Volte Vodafone Sorunu(kapatamıyorum)

Arkadaşlar eşime redmi note 7 aldım daha önce mi 8 imde yaşadığım sorunun aynısını yaşıyoruz. Vodafone volte aktif görüşme sırasında ses kesiliyor sürekli.Mi 8 de volteyi kapatarak sorunu çözmüştüm daha sonra hattımı turkcelle taşıdım volte sorunsuz çalıştı. Gelelim redmi note7 deki sorunumuza...
  5. S

Soru Mİ 9T Pro 128GB

Mi9t proya imei işlemi yapılınca band20 sorunu oluyor mu ?
  6. S

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Sabit yapamazsınız zaten sabit olsa ekran yanığı olur bu nedenle otomatik hareket ediyor.
  7. S

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.3.3.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Global betadan bu sürüme direk telefondan güncelleme paketini seçerek geçmek için hangi dosyayı indirmem gerekiyor linki iletebilir misiniz arkadaşlar ?
  8. S

Soru Mi 8 çerçeve renk solması

Evet bende düşündüm kılıfla alakalı olabileceğini ama boyası narin demekki böyle bir sorun olmuş slikon kılıf sonuçta ne kadar zarar verebilir ayrıca kendi içinden çıkan kılıftada benzer sorunlar yaşayanlar okudum. Iphone hiç kullanmadım ama Xiaomide kullanmam bundan sonra kullananlara saygı...
  9. S

Teşekkürler köşe kısımlardan başlıyor sonra şarj soketi etrafında devam ediyor kullanılan kılıfla da alakası olabilir muhtemelen sürtünme kaynaklı.Ama bu kadar narin olmamalı darbe vs yok durduk yere kılıfın içinde boya renk vermemeli.Ben tekrar Xiaomi telefon almayı aklımdan çıkardım ilk ve son...
  10. S

Yan çerçevenizde problem var mı arkadaşlar.
  11. S

Toz kaçması yada kamera ile ilgili değil benim bahsettiğim yan çerçevede.
  12. S

Arkadaşlar yan çerçevede renk verme sorunu başlamış boya sanki kılıfa yapışmış ama soyulma şeklinde değil çerçeve normalde mat ama yer yer parlak olmaya başlamış sorun olan yerlerin kılıfa temas eden yüzeyi kılıf yüzeyinde de parlak duruyor resimde işaretledim bunun sebebi ne olabilir. Sizlerde...
  13. S

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.4.18 Global Beta Rom

Yazılar düzelmiş mi acaba ?
  14. S

En son ona baktım bende biraz ince ama dediğiniz gibi fena değil.
  15. S

Evet dediğiniz gibi font değiştirince düzeliyor ama bir sürü font denedim hiç birini beğenmedim stok fonta en yakın font ne bilginiz var mı acaba ?
Üst Alt