ScoRPioN kullanıcısının son içeriği

1. ScoRPioN

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

hocam, konu dışı olacak sanırım ama. şu imei olayını biliyormusunuz? yasa dışı kayıt lar sakıncalı mı artık? öyle bir duyum aldım ama size de bi sorayım dedim. çünkü pasaport kaydı mümkün değil, alternatif yol da olmuyorsa yurt dışından kimse telefon getirip satmaz sanırım. eğer denildiği gibi...
  2. ScoRPioN

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

kilit ekranında görülen operatör yazısını, durum çubuğuna da alabiliyor muyuz?
  3. ScoRPioN

Yardım mi hesabı şifremi unuttum

hocam bu sorun bendede var, bir arkadaşımın cihazı aslında, yeni aldı birinden yalnız cihazı güncelleyince kapanıp açılıp şifre istedi,aldığı adama sormuş bilmiyormuş, oda birinden almış vs. vs. karışık yani, sormak istediğim şifreyi bileden nasıl açabilirim cihazı? twrp kurmayı denedim fastboot...
  4. ScoRPioN

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Konuda rom neden güncellenmiyor? Baktım güncelleme mi yok acaba diye ama en son 1 hafta olmuş güncelleme çıkalı
  5. ScoRPioN

Rom EpicROMPlus_Mi6_MIUI10

Hocam, bilginiz varmı Roma güncelleme verecekler mi, 1 güncelleme verdiler aha geldi diye sevindik, 2 ay geçti yine çıt yok
  6. ScoRPioN

Rom Mi 6 Global Beta ( Miui 10 )

Rom daki ufak tefek sorunlar nedir, kurulum ufak ça bir şekilde nasıl yapılır, rom hakkında veyahut kurduktan sonra yapılması gerekenler hakkında öneri vs. Gibi şeyler, ve bunun gibi ufak bilgileri konuya ekleyebilirmisiniz? Herkes için iyi olur sanırım
  7. ScoRPioN

Haber [TANITILDI] Xiaomi Mi 8 Sızdırıldı!

Betanın linki var bende şuan, kuracaktım ama ne kadar stabil bilmediğim için kurmadım, deneyecek birileri olsa bir konu açılsın vs. Aslında MIUI Türkiye üzerinde de gelişsin miui10
  8. ScoRPioN

Mi8 boş gibi, biz miui10 u ne zaman alırız acep, tam olarak bilgisi olan varmı bu konuda
  9. ScoRPioN

Artık tamamdır, üst kısım keşke tamamen kapalı olsaydı ..
  10. ScoRPioN

Marstaki Elon musk la görüntülü konuşacağız Dünyadan o derece
  11. ScoRPioN

Marsı izleyebileceğiz artık telefondan
  12. ScoRPioN

Rom crDroid Mi 5s Plus için (AOSP Tabanlı Android 8.1)

Paranoid in farkı neydi?
  13. ScoRPioN

Yeni Video 4_5773723148738364326.mp4
  14. ScoRPioN

Herkesin Merakla Beklediği Xiaomi Mi 7, Yarın Duyurulabilir Büyük ihtimalle bizim gördüğümüz ve beğenmediğimiz çentik li cihaz mi7 olacak, ve çentik olur olmaz bilmiyorum fakat mi8 de eminim ekran da parmak izi okuyucu ve büyük ihtimalle bizi tatmin edecek bir tasarım la çıkış yapacaklar...
Üst Alt