ScoRPioN kullanıcısının son içeriği

1. ScoRPioN

Rom Mi 11 ultra Elite rom

belirtilen özelliklerin hepsi ücretli versiyon da mı
  2. ScoRPioN

Rom Poco F2 Pro / K30 Pro CrDROİD OFFICIAL v7.12

Merhabalar hocam. Hiç denediniz mi rom da anx kamera çalışıyor mu sizde? Baya bir süredir MIUI kullanıyorum bu cihazda aosp romlar hâlâ pek düzgün çalışmadığı ( ve en çok da RR portlanmadığı.. ) için ve dün Derp denedim fakat pek zayıf geldi bana, crdroid hiç gözüme stabil görünmüyor fakat...
  3. ScoRPioN

Yardım Poco F2 Pro Kılıf ve Ekran Koruyucu Tavsiyesi

redmi k20 pro nun kutusundan çıkan bir kılıf var siyah mat, kılıfın alt ve üstü boş olduğu için telefonun inceliği kaybolmuyor poco f2 pro için böyle bir kılıf arıyorum ama bilen varmı?
  4. ScoRPioN

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

twrp yükleme aracının linki nerede? göremedim ama, driver ve twrp i indirdim
  5. ScoRPioN

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

Twrp i kurduktan sonra, dosyaları görmesi için format data yapmak gerekiyor mu?
  6. ScoRPioN

Rehber Redmi K20 Pro MiFlash Rom Yükleme+Twrp Magisk Custom Romlar ve Driverler

Bir aosp romdan başka bir aosp a geçerken data yı sıfırlamak gerekiyor mu? yoksa cache/dalvik ve system i sıfırlamak yetiyor mu deneyen varmı?
  7. ScoRPioN

Soru İmei atma

hocam, k20pro/mi9t de IMEI sadece bir sim kısmına atılıyor diyor bazı yerler, bu doğru mu doğruysa nedeni nedir?
  8. ScoRPioN

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

hocam, konu dışı olacak sanırım ama. şu imei olayını biliyormusunuz? yasa dışı kayıt lar sakıncalı mı artık? öyle bir duyum aldım ama size de bi sorayım dedim. çünkü pasaport kaydı mümkün değil, alternatif yol da olmuyorsa yurt dışından kimse telefon getirip satmaz sanırım. eğer denildiği gibi...
  9. ScoRPioN

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

kilit ekranında görülen operatör yazısını, durum çubuğuna da alabiliyor muyuz?
  10. ScoRPioN

Yardım mi hesabı şifremi unuttum

hocam bu sorun bendede var, bir arkadaşımın cihazı aslında, yeni aldı birinden yalnız cihazı güncelleyince kapanıp açılıp şifre istedi,aldığı adama sormuş bilmiyormuş, oda birinden almış vs. vs. karışık yani, sormak istediğim şifreyi bileden nasıl açabilirim cihazı? twrp kurmayı denedim fastboot...
  11. ScoRPioN

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Konuda rom neden güncellenmiyor? Baktım güncelleme mi yok acaba diye ama en son 1 hafta olmuş güncelleme çıkalı
  12. ScoRPioN

Rom EpicROMPlus_Mi6_MIUI10

Hocam, bilginiz varmı Roma güncelleme verecekler mi, 1 güncelleme verdiler aha geldi diye sevindik, 2 ay geçti yine çıt yok
  13. ScoRPioN

Rom Mi 6 Global Beta ( Miui 10 )

Rom daki ufak tefek sorunlar nedir, kurulum ufak ça bir şekilde nasıl yapılır, rom hakkında veyahut kurduktan sonra yapılması gerekenler hakkında öneri vs. Gibi şeyler, ve bunun gibi ufak bilgileri konuya ekleyebilirmisiniz? Herkes için iyi olur sanırım
  14. ScoRPioN

Haber [TANITILDI] Xiaomi Mi 8 Sızdırıldı!

Betanın linki var bende şuan, kuracaktım ama ne kadar stabil bilmediğim için kurmadım, deneyecek birileri olsa bir konu açılsın vs. Aslında MIUI Türkiye üzerinde de gelişsin miui10
Üst Alt