sckorkmaz52 kullanıcısının son içeriği

1. sckorkmaz52

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

1. Gerekli driverlerin kurulması için Mi flash programını kurun. yazıyor attıgınız sayfada
  2. sckorkmaz52

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

Mi flash uygulaması hangısı hocam dıgerlerını ındırdım ama bunun ındırme lınkını bulamadım.
  3. sckorkmaz52

bunu ındırdım sımdı o sayfadakı talımatlara gore uygulayacagım degıl mı bu suan yazıstıgımız konu uzerınden devam etmıyorum.ve bende hıc twrp olmadıgından Android 11 için gelişmiş destek. vR11.0_1 Tarih 20.12.2020 Stable release vR11.0_1 for Xiaomi Redmi K20 Pro (raphael) | OrangeFox Recovery...
  4. sckorkmaz52

orange fox dedıgınız sey twrp mı oluyor yanı o kısmı tam anlayamadım. TWRP-3_4_0-0-REDMI_K20PRO-MI9TPRO-10-By_TRabZonLu yerıne onu ındırecegım dogru mudur?
  5. sckorkmaz52

üstat kolay gelsın. daha onceden ımeı düzeltmesi yapılmış mi 9 t pro cihazımda twrp kurulu değil. global yüklü. şimdi ben bu yukarıda paylastıgınız dosyaları ındırıp twrp yukleyıcıyı cıhazıma yuklesem daha sonra mifirm den ındırdıgım eu rom u yuklesem ımeı gıder mı ve herhangı bır programla...
Üst Alt