schlaincher kullanıcısının son içeriği

1. S

Sohbet IMEI Hakkında

Arkadaşlar selamlar, Şöyle bir sorum var. Repair işleminden sonra eski telefonu SIM kart takmadan youtube için kullansak imei klona düşer mi?
  2. S

Sohbet Sanırım Telefonu Satacağım

Arkadaşlar bu telefonu büyük bir heves ile almıştım ancak işlemciye bağlı birçok konuda hayal kırıklığına uğradım. Özellikle işlemcinin orta segment olduğunu bu kadar hissedeceğimi sanmıyordum. Örneğin bir video düzenleme yaptığımda videonun işlenmesi çok uzun sürüyor. Bu durum aşırı can...
  3. S

Yardım Şarj Esnasında Sorun Yaşıyorum

Herkese merhaba. Note 10 Pro kullanıyorum ve cihazımda Endonezya romu yüklü. Cihazı şarj etmek için orijinal şarj aletinin yerine 2A gücündeki Samsung (orijinal) şarj aletini kullanıyorum. Ancak şöyle bir sorunum var, bazen şarj cihazı telefonu çok yavaş şarj ediyor. (Yaklaşık 0.6A ile) Ama...
  4. S

Soru Kullandığım Rom Hakkında

Arkadaşlar herkese merhaba. S9+'dan Note 10 Pro'ya geçiş yaptım. Samsung'da işler son derece basitti. Ancak MIUI'da şuan benim için karışık bir durum var. Kullandığım cihazın yazılım bilgileri ektedir. Yapmam gereken herhangi bir şey var mı? Birde telefonumda neden Google'ın arama ve mesaj...
  5. S

Soru Ekran Koruyucu Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Note 10 Pro ile aranıza katıldım. Ekran koruyucu tavsiyesi istiyorum. Tek beklentim zamanla hava ve toz almayacak bir ürün olması. Yardımcı olabilir misiniz?
Üst Alt