Schhllee kullanıcısının son içeriği

1. S

Mı 5s ses yankilanmasi

Turkcell
  2. S

Mı 5s ses yankilanmasi

emniyet müdürü bir yakınım var.biraz önce sordum öyle bişey yok dinleme anlaşılmaz dedi.bunlar bilgi kirliliği.neyse hatlardandır deyip kapatayım bari konuyu.herkese teşekkürler.
  3. S

Mı 5s ses yankilanmasi

Eski telefonum varken hiç böyle olmamıştı.Yeni telden kaynaklı dıye düşünüyorum.dinlenirken yankı oluyordur belki ama yankinin tek nedeni de dinleme değildir sanırım.
  4. S

Mı 5s ses yankilanmasi

Hic oyle bisey aklima gelmedi. Oyle mi olurmus ki.daha teknolojik bi yardim bekliyorum:)
  5. S

Mı 5s ses yankilanmasi

Arkadaşlar telefonla konuşurken her zaman değil ama bazen karşı taraf sesinin yankilandiginı soyluyo.boyle bi sıkıntı yaşayan var mi?
  6. S

mi5s şarjınız ne kadar gidiyor?

Evet hocam aynen öyle.ama arkadaşlar oyun haricinde genel kullanım olarak karşılaştırıyorlar sanırım ki o bile büyük farklilik gosterir.o yüzden herkes kendine göre degerlendirmeli.her telefonun belli bi standardi var.cok oyun oynayan biriysen eğer ilk kriterin bataryası sağlam bir telefon...
  7. S

mi5s şarjınız ne kadar gidiyor?

34 saat oldu. %96 falandi sarjdan cikardigimda. Su anda %19 var. Ekran suresi de 4 bucuk saat su an. Bayaa iyi bence. Ama bence bu batarya olayini ekran suresiyle kiyaslamak sacma.oyun oynamakla int de haber okumak ayni sey degil.
  8. S

Soru Mi5 stable miui 8 tarayıcı hataları

Ayni sorunu ben de yasiyorum. Once klavyeden kaynakli sanmistim ama crome dan girince sikinti olmuyor. Tarayiciyla ilgili bu sikinti nasil giderilebilir bilen var mi
  9. S

Xiaomi 5S

Hocam onlarin hepsini yaptim zaten ona ragmen olmadi:(
  10. S

Xiaomi 5S

Bende 1 bile yazmiyo iste.onu nerden yapacagim peki:))
  11. S

Xiaomi 5S

Arkadaslar bununla ilgili bi baslik bulamadigim icin buraya yaziyorum. S. S. S daki whatsup ile ilgili butun ayarlari yaptim ama whatsup kisayolu uzerinde kac tane msj geldigi yazmiyor.sadece bildirim panelinde msji gosteriyor. Bu neyle ilgili acaba bilen var mi
  12. S

Soru Mi 5s almak istiyorum fakat site üzerinden alamıyorum. (stok mu bitti?)

Sitenin market bolumunde yaziyor stok bitmis. Ne zaman gelecegi hakkinda da kesin bir bilgi yok.
  13. S

Mi5s için araç gereç

Arkadaslar kulaklik almAyi dusunuyorum ama normal kablolu kulaklik mi yoksa bluetoot mu tercih etmeliyim.kablolu olan bluetoot un yapamadigi neyi yapiyo?
  14. S

Soru Ekran Süresi

Arkadaslar cok sacma bi soru sorabilirmiyim. Kusura bakmayin bu islerde acemiyim biraz. Bu ekran suresini nerden goruyoruz. Ayarlar-pil-guc durumunda solda yazan sure deil sanirim.o telefonun kalan sarj siresinde ne kadar kullanabilecegimizi gosteriyo. Baska da bi sure yok.%100ken ki yazdigi...
Üst Alt