Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
emniyet müdürü bir yakınım var.biraz önce sordum öyle bişey yok dinleme anlaşılmaz dedi.bunlar bilgi kirliliği.neyse hatlardandır deyip kapatayım bari konuyu.herkese teşekkürler.
Eski telefonum varken hiç böyle olmamıştı.Yeni telden kaynaklı dıye düşünüyorum.dinlenirken yankı oluyordur belki ama yankinin tek nedeni de dinleme değildir sanırım.
Evet hocam aynen öyle.ama arkadaşlar oyun haricinde genel kullanım olarak karşılaştırıyorlar sanırım ki o bile büyük farklilik gosterir.o yüzden herkes kendine göre degerlendirmeli.her telefonun belli bi standardi var.cok oyun oynayan biriysen eğer ilk kriterin bataryası sağlam bir telefon...
34 saat oldu. %96 falandi sarjdan cikardigimda. Su anda %19 var. Ekran suresi de 4 bucuk saat su an. Bayaa iyi bence. Ama bence bu batarya olayini ekran suresiyle kiyaslamak sacma.oyun oynamakla int de haber okumak ayni sey degil.
Ayni sorunu ben de yasiyorum. Once klavyeden kaynakli sanmistim ama crome dan girince sikinti olmuyor. Tarayiciyla ilgili bu sikinti nasil giderilebilir bilen var mi
Arkadaslar bununla ilgili bi baslik bulamadigim icin buraya yaziyorum. S. S. S daki whatsup ile ilgili butun ayarlari yaptim ama whatsup kisayolu uzerinde kac tane msj geldigi yazmiyor.sadece bildirim panelinde msji gosteriyor. Bu neyle ilgili acaba bilen var mi
Arkadaslar kulaklik almAyi dusunuyorum ama normal kablolu kulaklik mi yoksa bluetoot mu tercih etmeliyim.kablolu olan bluetoot un yapamadigi neyi yapiyo?
Arkadaslar cok sacma bi soru sorabilirmiyim. Kusura bakmayin bu islerde acemiyim biraz. Bu ekran suresini nerden goruyoruz. Ayarlar-pil-guc durumunda solda yazan sure deil sanirim.o telefonun kalan sarj siresinde ne kadar kullanabilecegimizi gosteriyo. Baska da bi sure yok.%100ken ki yazdigi...