Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belki birisi arastirmak için buraya bakarsa diye yazıyorum Aosp değil de MIUI veya Hyperos romlarda en iyisi Global rom. Batarya sağlığı %66 olmasına rağmen 4 saate zorluyor. Diğer romlardan birinde 1.5 saat ekran süresi aldım
Büyük ihtimal versiyon uyumsuzluğu olmalı. Lenovo live pods lp1 kulaklık ile bağlandığım zaman bir şarkıyı 30 kere koparak dinliyorum nerdeyse. Ama ses bombasına veya arabaya bağlanıyorum sorunsuz dinliyorum şarkıları. O nedenle ısınmadan ziyade bence telefon ve bağlanılacak cihaz arası bir...
Alel acele bir port. Geliştirici 1 saat bile denemediği için daha çok hata çıkacaktır. Bu yazdıklarınız sizin gördükleriniz. Cdroid de a15 e geçse keşke
İnfinity rom geçmiş ama kamera mesaj uygulaması hatalı.. Şu an kullanıyorum ama cdroidee geçeceğim sanırım
Kurup deneyeyim dedim ama Dil için verilen dosya flashlanmiyor. Error 1 hatasi veriyor
Twrp ve orangefox ile denedim ama maalesef. Biraz kurcalar olumsuz yónlleri varaa bildiririm
Hocam sadece fikir belirttim tartışma ortamına girmek istemedim. Şişirilmiş şeklinde düşünmedim. Dediğim.gibi eski sürümü çok guzelken maalesef son 2 sürümü verimsiz, keyif almadığım ROM. Konu hu kadar. Ayrıca Aliimran kardeşim kadar ROM inceleme için ugrasmadim. O kullanmak isteyenler için...
Bu ROM 1.03 olarak çok güzeldi. Sonrsinda çıkan 1.08 1.10 pek verimli gelmedi bana. Telegramda da takip ettiğim.kadarıyla adam pek geliştirici olma taraftarı degil. TURBO diye bir isim.koymuş olmanın ekmeğini yiyor. Türkçeleştirme gibi bir derdi de yok. Roma.özel bölümün Türkçe olmayacagini...