schalke84 kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Xiaomi Mi 11 Ultra Xiaomi.eu A14 HyperOS 1.0

Verileri silinmeden yukleme yapabilmem için ne yapmam gerek. genel olarak soruyorum arkadaşlar.Malum yedek bir hafıza yok bu telefonda
  2. S

Rom POCO X3 Pro (A15) HyperOS v2.0.200.4.VNCCNXM

Enixui rom linki mevcut mu acaba?
  3. S

Yardım Format sonrasında IMEI'lerim gitti

Dirençsiz IMEI atılıyor mu bizim cihazlara
  4. S

Yardım Mi11 Ultra Ekran Süresi Az(Rom tavsiyesi)

Belki birisi arastirmak için buraya bakarsa diye yazıyorum Aosp değil de MIUI veya Hyperos romlarda en iyisi Global rom. Batarya sağlığı %66 olmasına rağmen 4 saate zorluyor. Diğer romlardan birinde 1.5 saat ekran süresi aldım
  5. S

Yardım Mi 11 Ultra Bluetooth sorunu

Büyük ihtimal versiyon uyumsuzluğu olmalı. Lenovo live pods lp1 kulaklık ile bağlandığım zaman bir şarkıyı 30 kere koparak dinliyorum nerdeyse. Ama ses bombasına veya arabaya bağlanıyorum sorunsuz dinliyorum şarkıları. O nedenle ısınmadan ziyade bence telefon ve bağlanılacak cihaz arası bir...
  6. S

Rom Poco X3 Pro HyperOS 1.1 Enhanced Beta | Android 15

https://forum.miuiturkiye.net/konu/crdroid-11-0-vayu-android-15.153601/unread
  7. S

Rom Poco X3 Pro HyperOS 2.0.2.2 | Android 15

Alel acele bir port. Geliştirici 1 saat bile denemediği için daha çok hata çıkacaktır. Bu yazdıklarınız sizin gördükleriniz. Cdroid de a15 e geçse keşke İnfinity rom geçmiş ama kamera mesaj uygulaması hatalı.. Şu an kullanıyorum ama cdroidee geçeceğim sanırım
  8. S

Crdroid kullanabilirsiniz. Hyperos romlardan şu an ileri seviyede. Tavsiye ederim. Forumda da aliimran kardeşimiz paylaşmış
  9. S

Kurup deneyeyim dedim ama Dil için verilen dosya flashlanmiyor. Error 1 hatasi veriyor Twrp ve orangefox ile denedim ama maalesef. Biraz kurcalar olumsuz yónlleri varaa bildiririm
  10. S

Bunu kurup dil seçenekleri yüzünden silmistim geri. Türkçe dil fixi ile ne kadar Türkçe oluyor bir bilginiz var mi?
  11. S

HyperOS POCO X3 Pro Turbo HyperOS 2.0.213.0 A15

Hocam sadece fikir belirttim tartışma ortamına girmek istemedim. Şişirilmiş şeklinde düşünmedim. Dediğim.gibi eski sürümü çok guzelken maalesef son 2 sürümü verimsiz, keyif almadığım ROM. Konu hu kadar. Ayrıca Aliimran kardeşim kadar ROM inceleme için ugrasmadim. O kullanmak isteyenler için...
  12. S

Bu ROM 1.03 olarak çok güzeldi. Sonrsinda çıkan 1.08 1.10 pek verimli gelmedi bana. Telegramda da takip ettiğim.kadarıyla adam pek geliştirici olma taraftarı degil. TURBO diye bir isim.koymuş olmanın ekmeğini yiyor. Türkçeleştirme gibi bir derdi de yok. Roma.özel bölümün Türkçe olmayacagini...
  13. S

Twrp ile.yuklemek lazım.
  14. S

Türkçe dil desteği nasıl ? Eskileri kadar stabil mi?
  15. S

Yok maalesef o şekilde bir ayar. Yok maalesef o şekilde bir ayar. Videodaki ayarları yapınca kamera düzeldi. Teşekkürler.
Üst Alt