Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba yeni cihazım redmi note 8 pro ya google camera kurmak istiyorum playstore da bulamadım nasıl kurulum yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Geçtiğimiz günlerde ciddi indirim vardı redmi note 8 pro da. Diğer xiaomi ürünlerde de vardı. Ben xiaomi mağazasından redmi note 8 pro aldım. Aslında mi9 t pro 128gb almaya gitmiştim. Kalmamış ne mi9t ne de prosu. Bende indirimi kaçırmak istemedim ve redmi note 8 pro 64lük aldım 128likte...
Arkadaşlar merhaba sahibinden.com da bir sürü uygun fiyatlı xiaomi cihazlar görüyorum. Adamlar kendi çaplarında garanti vermişler. 6ay gib. Fakat sorum şu;
Yeni yasaya göre kişi kendi pasaportuna sadece bir telefon kayıt yapabilir ve bu kayıtlı telefonu sadece kendi adına çalışan sim kart ile...
mi 9 lite fiyatından dolayı cazip geldi açıkçası 2500tlnin üstüne çok çıkmak istemiyorum. Biraz kamera önemli benim için birde batarya oyun olarak sabah akşam oynadığım yok arada sıkılınca o kadar sadece.
Arkadaşlar merhabalar uygun fiyatlı olduğu için xiaomi mi 9 lite almak istiyorum kullanan arkadaşlar var mı acaba ? Telefonda donma kasma oluyor mu ? batarya yeterli mi ( şantiyede çalışıyorum telefonu whats app ı fotoğraf çekimini yoğun olarak kullanıyorum arada instagram vb..) fotoğraf...