scaynet07 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Redmi Note 8 pro problemlerim

Bende 3 haftadır kullanıyorum redmi note 8 proyu miui 10 varken rahat 2 gün şarj gidiyordu miui 11 geldi daha çabuk bitiyor artık bende anlamadım sebebini android pil tüketimi ve ekran pil tüketimi arttı
  2. S

Yardım Google Camerayı Redmi Note 8pro ya nasıl kurarım???

Arkadaşlar merhaba yeni cihazım redmi note 8 pro ya google camera kurmak istiyorum playstore da bulamadım nasıl kurulum yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
  3. S

Yardım Mi9T Pro kamera da mavi nokta

servise götürmekte fayda var ben hiç böyle bir olayla karşılaşmamıştım.
  4. S

Yardım Mi9T Pro kamera da mavi nokta

Gün ışığında kamera camına ve ekrana yani çektiğim video veya fotoğrafa parlak nokta yansıması çıkıyordu fakat mavi nokta ilk kez gördüm moustache~~
  5. S

Sohbet Şimdimi Telefon Alayim Yoksa Bekleyimi?

Geçtiğimiz günlerde ciddi indirim vardı redmi note 8 pro da. Diğer xiaomi ürünlerde de vardı. Ben xiaomi mağazasından redmi note 8 pro aldım. Aslında mi9 t pro 128gb almaya gitmiştim. Kalmamış ne mi9t ne de prosu. Bende indirimi kaçırmak istemedim ve redmi note 8 pro 64lük aldım 128likte...
  6. S

Sohbet Pasaport Kayıtlı Telefon Alınır mı?

Atılan imei ler güvenilir olur mu?
  7. S

Soru Mi 9 T Pro'ya geçmek

bence gerekmez zaten senin telefonuna da güncellemeler gelecek ve hala güçlü işlemcisi var cebinden boşuna para çıkartma derim tabi tercih senin ;)
  8. S

Sohbet Pasaport Kayıtlı Telefon Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba sahibinden.com da bir sürü uygun fiyatlı xiaomi cihazlar görüyorum. Adamlar kendi çaplarında garanti vermişler. 6ay gib. Fakat sorum şu; Yeni yasaya göre kişi kendi pasaportuna sadece bir telefon kayıt yapabilir ve bu kayıtlı telefonu sadece kendi adına çalışan sim kart ile...
  9. S

Soru Mi 9 Lite Donma/Kasma

dün 2280tl civarıydı sanırım.Fiyatı artmış 1571771321 doğru söylüyorsun dostum haklısın cc9 olarak inceleme bulabildim mi9 lite olarak bulamadım. :)
  10. S

mi 9 lite fiyatından dolayı cazip geldi açıkçası 2500tlnin üstüne çok çıkmak istemiyorum. Biraz kamera önemli benim için birde batarya oyun olarak sabah akşam oynadığım yok arada sıkılınca o kadar sadece.
  11. S

Anladım. Peki xiaomi redmi note 8 pro nasıl sizce onda mediatek işlemci var diye tedirginim ama kullanan deneyimleyen var mı ?
  12. S

Arkadaşlar merhabalar uygun fiyatlı olduğu için xiaomi mi 9 lite almak istiyorum kullanan arkadaşlar var mı acaba ? Telefonda donma kasma oluyor mu ? batarya yeterli mi ( şantiyede çalışıyorum telefonu whats app ı fotoğraf çekimini yoğun olarak kullanıyorum arada instagram vb..) fotoğraf...
Üst Alt