Scaevola kullanıcısının son içeriği

1. Scaevola

Rom Poco F2 Pro/ K30 Pro Eu Android 12 MIUI 13 Haftalık Beta / Kararlı sürüm

TWRP geldi mi biliyor musunuz? TWRP olmadan root için patched boot image bulmak flashlamak biraz sıkıntılı geliyor da.
  2. Scaevola

MIUI 12.5 Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları

Normalde format data yapmadan verileri kaybetmeden güncelleme olabilir diye düşünmüştüm. Daha önce kullandığım telefonlarda sıkıntı olmuyordu çünkü bu konu. Bu telefonda ilk firmware güncellemem olduğu için global'den global'e geçerken de format gerektiğini bilmiyordum.
  3. Scaevola

MIUI 12.5 Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları

Şimdi recovery rom'u kullanarak global 12.0.4 üzerine TWRP'den kurdum ama MIUI logosu geldikten sonra uzunca bir süre bekliyor ve açılmıyor. ROM sonrası Magisk de yükledim, TWRP duruyor ama data partition'ını sıfır olarak görüyor. Datayı kaybetmeden kurtarmanın bir yolu var mıdır? (3.4.2b...
  4. Scaevola

MIUI 12 Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.2.5.0.RJKMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

TWRP üzerinden 12.0.4'ten de OTA rom zip dosyasını yükleyerek geçebilir miyim yoksa önce 12.0.4-12.2.4-12.2.5 şeklinde mi OTA güncellemeleri yapmam gerekir?
  5. Scaevola

Recovery Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı

Veri kaybı olmadan global 12.0.4'ten global 12.2.5'e güncelleyebilmek için hangi TWRP'yi kullanmalıyım?
  6. Scaevola

MIUI 12 [Android 11] Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.2.3.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları

Bunun için önce TWRP'yi güncellememiz gerekiyor mu? Yoksa mevcuttaki TWRP ile uyumlu mu? Bir de formatlamadan 12.0.4'ün üzerine yüklenebilir mi (idealde Android 10'dan 11'e geçiş olduğu için formatlamak lazım ama yedeklenecek çok veri var.)
  7. Scaevola

MIUI 12 Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.2.1.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları

TWRP Android 11 destekli değil deniyordu. Bu sürümü TWRP üzerinden diğer OTA güncellemeleri gibi yüklersem sıkıntı yaşar mıyım?
Üst Alt