Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pubg'i sadece bugün oynadım onun dışında en fazla 8-8.30 saat ekran süresi aldım,en iyisi sanırım telefonu sıfırlamak ama yeni aldığım için çok zor geliyor.
Telefonu alalı 1 hafta oldu ama şarj konusunda bir türlü istikrar sağlayamadım en fazla şuan 8 saati gördüm,şarjım şuam %38 4.30 saat açık zaman olmuş sizce normal mi?
Telefonu 2 gün önce aldım,biraz daha iyi olmalı sanki.Sürümüm 10.2.7.0 ,10.3.5.0'a güncellersem iyileşme olur mu?Şarjım 22 ekran saatim 5saat 15 dakika.
Redmi Note 7 Şarj sıkıntısı çeken var mı?Telefonu 2 gün önce aldım,biraz daha iyi olmalı sanki.Sürümüm 10.2.7.0 ,10.3.5.0'a güncellersem iyileşme olur mu?
Selamlar, kullandığım telefon çok sorun çıkarmaya başladı, telefon olarak Xiaomi Redmi Note 7 ve Pocophone F1 baktım fakat F1 bütçemi aşıyordu. Sizce şuan Note 7 mi alsam yoksa Almanya'dan Pocophone F1 getirtip IMEI'yi kendim mi atsam?İMEİ atmak basit bir işlem mi?618TL vermek istemiyorum...