Sbrs kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Redmi Note 13 Pro+ E-Sim

Cihaz Çin cihazıysa yani arka kapağa CE yazılmadıysa e sim özelliği yok demektir. Hangi romu yüklerseniz yükleyin e sim özelliği olmayacaktır. Menüde e sim gözükse bile, e sim tanımlatmaya çalıştığınızda hata verecektir.
  2. S

Yardım Redmi Pro 13 5G E-SIM özelliği

Konu ile ilgili yaptığım araştırmalar sonucunda aldığınız cihazı çok iyi kontrol edin. Cihazın hangi piyasa için üretildiğini (Çin mi global mi olduğunu) kontrol edin. Bunun dışında satıcılar size yazılımı gösterip bu cihaz global diyebilir. Sizde cihazı global zannedersiniz ama cihaz Çin...
  3. S

Soru Redmi Note 13 Pro+ E-Sim

Çin cihazlarında menü de e sim gözüksede yüklerken hata kodu verip e sim yüklenmiyor. E sim menüsünü gözükmesinin nedeni global rom dan kaynaklı. Ancak cihaz Çin cihazı olduğu için cihazın e sim donanımı yok. Bu yüzden bu cihazlarda e sim menüde gözüksede telefonun bu özelliği bulunmuyor. Sadece...
  4. S

Yardım Redmi note 13 pro+ 5g

Herkese merhaba, YD Redmi note 13 pro 5g cihazı almak üzereyken e sim özelliğinin ve cihazın sıkıntılı olduğunu öğrendim. E sim özelliği gerekli olduğundan dolayı Redmi note 13 pro Plus ı mı alsam diye araştırmaya başladım. Redmi note 13 pro Plus 5g (e sim sadece 5 g de var galiba) de e sim...
  5. S

Yardım Redmi 13 pro Plus 5G e sim özelliği

Herkese merhaba, YD Redmi 13 pro 5g cihazı almak üzereyken e sim özelliğinin ve cihazın sıkıntılı olduğunu öğrendim. E sim özelliği gerekli olduğundan dolayı Redmi 13 pro Plus ı mı alsam diye araştırmaya başladım. Redmi 13 pro Plus 5g (cihazının 5g si var herhalde piyasa da yada e sim sadece 5...
  6. S

Değerli bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. İlk defa YD telefon bakıyorum çokta anladığım işler değil. Telefoncu farklı bişey diyor, forumlarda araştırdım orada da farklı diyenler var kafam iyice karıştı. Telefoncuya ne sormam gerekli. Çünkü onlar e sim özelliği yok diyorlar menü...
  7. S

Cevabınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Benim için e sim özelliği önemli. 10 bin civarı YD cihaz e sim özelliği olan öneriniz var mı?redmi 13 pro Plus da e sim var mı? E sim sadece 5g olan cihazlar da mı var?YD redmi 5g olanlarda galiba sadece Çin mi oluyor?
  8. S

Herkese merhaba, YD redmi 13 pro 5g de e sim var mı? Satıcılar 5g Çin diyorlar ve band ile ilgili sorun çıkabiliyor diyorlar. Konu ile ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Üst Alt