Sbay18 kullanıcısının son içeriği

1. Sbay18

Soru Xiaomi 13 Cihaz ve Direnç Deneyimleri

Hocam direnç konusu biraz aklımı karıştırıyo. Videolarda izlediğim kadarıyla cihazın içinden geçiyorlar. Parça pinçik oluyor güzelim cihaz. 1703732212 Bu şarj olayını baya bir kişiden duydum. Kulaktan kulağa söylenti oldu diye mi böyle geliyor insanlara. Yoksa gerçekten mi öyle ona bi netlik...
  2. Sbay18

Soru Xiaomi 13 Cihaz ve Direnç Deneyimleri

Selamun aleyküm öncelikle herkese... 1. Sorum: Xiaomi 13 alıp almamak konusunda yorumlarınıza ihtiyacım var. Cihazı alıp uzun bir süre kullananlar olarak varsa problemli gördüğünüz noktaları paylaşırsanız çok mutlu olurum. 2. Sorum: Direnç işlemi yaptırdıktan sonra cihazı kullananlar, varsa...
  3. Sbay18

Yardım Mi9 Volte Vowifi Sorunu (Hat Turkcell)

Hocam neler neler denedim. Volte aktif kullanıyorum şuan ama vowifi açamadım
  4. Sbay18

Yardım Mi9 Volte Vowifi Sorunu (Hat Turkcell)

Merhabalar.Arkadaşlar forumda volte ve vowifi üzerinde tecrübeli olan birisi bana yardımcı olursa çok sevinirim. Her ne den.ediysem aktif edemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim Cihaz : Mi9 Operatör : Turkcell
  5. Sbay18

MIUI 11 [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı

Mi9 cihazına güncelleme gelmeyenler var mı acaba. Dün gece dayanamadım bootloadee kilidi kaldırip stable eu roma geçtim. Herşeyi kurdum tam oldu falan dedim. Telefonu yeninden baslattim bir defa rom çöktü. Açılıyor telefon kilit ekrani geliyo sonra tak diye kayboluyo. Dedim rom bozuk weekly e...
  6. Sbay18

MIUI 11 [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı

hocam tester başvurusu falan değil demi direk normal güncelleme geldi yani
  7. Sbay18

Yardım Mi9 Volte ve Vowifi

Hocam forumda açtığım konuyu takip ederseniz orda nasıl yapılacağına dair birçok bilgi var
  8. Sbay18

Hocam teşekkürler çözüm için:):):). En kısa zamanda bootloader kilidi açıp deneyeceğim. Takıldığım yerde size danışabilirim. Yardımcı olursaniz sevinirim:):):)
  9. Sbay18

Hocam cihaz mi9 mu acaba? 1560457689 Beyler vowifi Vodafone hatta sorunsuz şekilde çalışıyor mi9 cihazda. Ama Turkcell de anlam veremediğim bir sorun var. Cihazın ayarlarında vs herhangi bir sorun yok yani. Hem volte hem vowifi her türlü çalışıyor operatorden kaynakli bir sorun olmadigi...
  10. Sbay18

Hocam TT de olmuyormuş. Direk volte veya vowifi desteği sunmuyorlar. En azından benim bildiğim bu yani 1559251029 Bende kodların her ikisini girerek aktif ettim. Volte sorunsuz çalıştı ama vowifide bir sorun var yani( Turkcell için) 1559251233 Hocam s8 de uçak modu hem açık halde hemde...
  11. Sbay18

Turkcell de bi sıkıntı var o zaman. Daha hiç Turkcell de vowifi kullanan duymamıştım zaten. Bildiklerimin hepsi Vodafone du
  12. Sbay18

Acaba Turkcell de olmuyor da Vodafone de mi oluyor Hocam?Çünkü vodafone de çalışan vowifi Turkcellde de çalışması lazım.
  13. Sbay18

Normal stock romda da var aslında herşey ama neden olmadığını bende anlamadım açıkçası. Bildirim barına vowifi simgesini getiremedim bir türlü(:|(:| 1559235373 Attığım resimde bende de herşey açık ama olmuyor. Hocam Wifiye bağlıyken direk hat sebekeye bağlı olsa dahi direk vowifi ile mi arama...
  14. Sbay18

Bı Xiaomi de yapamadık hocam işte:):):) Üzerine düşenler olsa biraz belki biseyler yapılabilir ama. Çözüme kavuşursa güzel olacak
  15. Sbay18

Hocam Samsung Galaxy s8 de aktif kullanıyor bir arkadaşım.
Üst Alt