SayZek kullanıcısının son içeriği

1. S

Satış Mi 5 NOHON Batarya BM22 Sıfır SATILDI

merhaba batarya duruyor mu
  2. S

Rom Mi 5/Prime/Pro MIUI 7/8/9/10 Global Kararlı Rom Koleksiyonu

teşekkürler 500 600 civarında bütçem var .mi5 almayı düşünüyorum. 32 gb modelinden var ve memnunum aynı cihazdan tekrar almak istiyordum o yüzden sordum. birde hocam teknik parça ile bir sorum var bilginiz varsa ynıtlayabilir misin .mi5 32 gb modelin anakartını 64gb prime veya 128gb pro...
  3. S

Soru mi5 32gb anakartı 64gb prime veya 128gb pro modeline takmak

merhaba mi5 32 gb modelin anakartını 64gb prime veya 128gb pro modellerine taka biliyor muyuz. bu modellerin hangi parçaları birbirine uyum sağlıyor. konu ile bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler
  4. S

Rom Mi 5/Prime/Pro MIUI 7/8/9/10 Global Kararlı Rom Koleksiyonu

mevcut son güncelleme miu 10 ile kullanmaya devam ettiğimizde güncelleme almamak ilerde sorun oluşturur mu
  5. S

Rom Xiaomi Mi 5 V.9.5.2.0 Kararlı Geldi

aynı durum bendede oldu .google hesabını kaldırıp yeniden kurdum düzeldi
  6. S

Yardım Mi5 dokunmatik ekran kasma ve home tuşu

Selamlar arkadaşlar son zamanlarda telefonda kasmalar olmaya başladı ~ Mesela mesaj yazarken bazen basmıyor bazen çift yazıyor ~ Farklı farklı uygulamalarda gezerken kaydırmada takılmalar ve kaydırırken konu içine giriyor. ~ Anaekrana dokunarak dönme home tuşu tutukluk yapıyor ~ Ana...
  7. S

Satış Mi5 temperli ekran koruyucu 5 lira

aynen hocam clap~~
  8. S

Özel mesaj gönderdim
  9. S

Baraj yolu duygu Cafe civarındayım
  10. S

teşekkürler zaten fiyat tamamen kullanıcıların ihtiyacını karşılamak amacıyla kar gütmeden verilmiştir
  11. S

koruyucu kılıf kalmamıştır
  12. S

Mi 5 temperli ekran koruyucu 5 lira Stok. 20 Mi 5 zırhlı kılıf ful koruma mavi gümüş gri renkler mevcuttur 15 lira yan görünüm üst görünüm alt görünüm
  13. S

Yardım Mi5 çift tıklama ile açma sorunu

bi şekilde halletseler çok iyi olacak . çift tıklamayla açmak büyük kolaylık benim için
  14. S

Yardım Mi5 çift tıklama ile açma sorunu

bende o özellik kapalı olduğu halde sorun devam ediyor
Üst Alt