Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar biraz önce kulaklığımın şarjı bitti ancak şu anda pc ile şarj edebilecek bir durumum yok. 5V 1.0A bir kafa var. Bu kafa ile bozulmadan şarj olur mu?
Magiskten bir modül flashladım sonra yeniden başlattım ancak yeniden başlatınca mavi bir el logosu geldi gitmiyor bütün modülleri sildim lütfen yardım edin
1678606378
Arada bir beyaz oluyor bootloopta kaldı sanırım yardım edebilirmisiniz
Miui 12.5 için debloater modülü yükledim ancak miui logosunda kaldı cihaz, hala öyle. Cihazı veri kaybı olmadan açabilirmiyim? Lütfen yardım edin.
1677937300
ayrıca açılırken dm verity corruption veriyor
Selamlar, telegram kanallarında ve başka insanların modüllerinde fazlasıyla busybox modülünü görüyorum ancak işlevini bilmiyorum. Ne işe yarıyor acaba?
Az önce cihazımda arb varmı diye kontroll ettim ancak, arb değeri 1 çıktı, bende araştırdım ancak bir kaynağa rastlayamadım. Bilenler varsa söyleyebilir mi? 1'lik arb değeri neyi ifade ediyor?
Android Plus, Özelleştirilebilir Pixel Experience Teması.
• Tamamen özelleştirilebilir olmasıyla birlikte Android 12 benzeri temasıyla ve Pixel Experience benzeri kontrol paneli ile mükemmel bir tema.
• Ancak kontrol paneli ve diğer sistem özelleştirmeleri sadece Miui 13 destekliyor...
Selamlar, Redmi 9C telefonuma android 11 tabanlı bir AOSP yada 12.5 EU rom yüklemek istiyorum, ancak Android 11'de orijinal orange fox çalışmıyormuş. Modded bir versiyonu varmı acaba Redmi 9C Android11 için?
1673710075
Yokmu ya¿
Selamlar az önce magisk modül kurarken cihaz açılışında remi yazan yerin üstünde açılmış kilit simgesi olmadığını fark ettim ve mi kilit açma durumuna baktım ve benim haberim olmadan kilit kapanmış. Neden olabilir?