Saytz kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Jbl T510BT 5V 1.0A kafa ile şarj olur mu?

Selamlar biraz önce kulaklığımın şarjı bitti ancak şu anda pc ile şarj edebilecek bir durumum yok. 5V 1.0A bir kafa var. Bu kafa ile bozulmadan şarj olur mu?
  2. S

Yardım Root gitti

Arada bir root gidiyor neden acaba? Biraz önce rootluyken şimdi baktığında rootum yok.
  3. S

Çözüldü Yardım lazım Mavi el logosu

Magiskten bir modül flashladım sonra yeniden başlattım ancak yeniden başlatınca mavi bir el logosu geldi gitmiyor bütün modülleri sildim lütfen yardım edin 1678606378 Arada bir beyaz oluyor bootloopta kaldı sanırım yardım edebilirmisiniz
  4. S

Çözüldü Acil yardım gerekli.

Miui 12.5 için debloater modülü yükledim ancak miui logosunda kaldı cihaz, hala öyle. Cihazı veri kaybı olmadan açabilirmiyim? Lütfen yardım edin. 1677937300 ayrıca açılırken dm verity corruption veriyor
  5. S

Soru Redmi 9C Miui 13 alacak mı?

Redmi 9C için Miui 13 güncellemesi ne zaman yayınlanacak?
  6. S

Soru Busybox ne işe yarıyor?

Selamlar, telegram kanallarında ve başka insanların modüllerinde fazlasıyla busybox modülünü görüyorum ancak işlevini bilmiyorum. Ne işe yarıyor acaba?
  7. S

Çözüldü Kontrol merkezinde veri kullanımı yeri yok.

Kontrol merkezinde nasıl veri kullanımı kısmını açabilirim? Bendeki bu: Ancak bunun gibi olmasını istiyorum:
  8. S

Soru Anti-Rollback değeri 1?

Az önce cihazımda arb varmı diye kontroll ettim ancak, arb değeri 1 çıktı, bende araştırdım ancak bir kaynağa rastlayamadım. Bilenler varsa söyleyebilir mi? 1'lik arb değeri neyi ifade ediyor?
  9. S

Çözüldü Magiskteki Safetynet kontrolü vb. neden kaldırıldı?

Merhabalar birşey merak ettim de yeni sürüm magiskte neden eski süründe olduğu gibi SafetyNet, SAR vb yok? Yeni ss; (v25.2) Eski ss; (v20.4)
  10. S

Tema Android Plus | Pixel Experience teması. | Miui 12/12.5/13

Android Plus, Özelleştirilebilir Pixel Experience Teması. • Tamamen özelleştirilebilir olmasıyla birlikte Android 12 benzeri temasıyla ve Pixel Experience benzeri kontrol paneli ile mükemmel bir tema. • Ancak kontrol paneli ve diğer sistem özelleştirmeleri sadece Miui 13 destekliyor...
  11. S

Soru Miui 12.5 Temalar dosya yolu

Android 11 Miui 12.5'de temaların indirilen temaları kaydettiği dosya yolu ne acaba?
  12. S

Soru Temalar uygulamasında içe aktar aktifleştirme?

Eu rom olmadan temalar uygulamasında içe aktar butonunu nasıl aktif edebilirim?
  13. S

Yardım Ofox romu görmüyor acil yardım!

ofox rom yüklerken romu attım pcde göründü ama ofox görmüyor yadım acil!
  14. S

Çözüldü Android 11 için recovery varmı?

Selamlar, Redmi 9C telefonuma android 11 tabanlı bir AOSP yada 12.5 EU rom yüklemek istiyorum, ancak Android 11'de orijinal orange fox çalışmıyormuş. Modded bir versiyonu varmı acaba Redmi 9C Android11 için? 1673710075 Yokmu ya¿
  15. S

Soru Bootloader kilitlenmiş?

Selamlar az önce magisk modül kurarken cihaz açılışında remi yazan yerin üstünde açılmış kilit simgesi olmadığını fark ettim ve mi kilit açma durumuna baktım ve benim haberim olmadan kilit kapanmış. Neden olabilir?
Üst Alt