Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bundan daha önce konu açmıştım kimseden cevap gelmedi tekrar sorayım Mi 10 5G gibi giriş amiral gemisi sınıfı cihazda 10X zoom varken Mi 10T Pro gibi cihazda 30x zoom olma saçmalığı nedir çok merak ediyorum ikisinde de optik yakınlaştırma lensi yok telefoto lens yok ikiside aynı sensörü...
Öncelikle herkese merhabalar hızlıca konuya geçeyim. Çin romu attım fakat Google uygulamaları yoktu forumdan bakarak indirmeye çalıştim ama çalışmadı sonra uzun uğraşlar sonucu MIUI 13 eea ya geçtim fakat sorun şu sim 2 kayboldu sadece sim 1 gözüküyor bunu çözmenin yolu varmıdır acaba?
Merhabalar uzatmadan direkt konuya gireceğim. Aynı sensörü barındıran Xiaomi telefonlarında 30x zoom olup da neden amiral gemisi olan mi 10 da 10x zoom la yetinmişler? Örneğin Mi10T Pro ile Mi10 ana kamera olarak aynı, optik zoom yok, 108MP S5KHMX sensörünü kullanıyorlar. Mi10T Pro 30x zoom...
Beyler bayanlar 128 GB lık yurtiçi kayıtlı cihazımda çok fazla video çektiğim için depolama azaldı sildim 50 GB lık yer 500 MB a düştü fakat 89 gb lık dolu yer var sildikten sonra diğer yazan yer 50 GB oldu bunu çözümü nedir