Şayomici kullanıcısının son içeriği

1. Ş

Yardım Redmi note 7 yüz tanıma sorunu

Hocam peki sizin telefonunuzda yavaşlamalar var mı? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Ş

Aynı durum herkesde varsa tamamdır Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Ş

Merhabalar redmi note 7 kullanıyorum telefonun kilidini uzun süre kapalı tuttuğumda ve kilit açma tuşuna basıp yüz tanımayı beklediğimde 2 saniye geç açılıyor. Daha sonra açıp kapattığımda hızlıca okuyor. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı? Çözebileceğim bir yöntem var mıdır? Redmi Note 7 cihazımdan...
  4. Ş

Soru Şarj kullanımı

Şimdi farkettim açlık kafası diyelim hocam peki şarjdayken ısınması normal mi? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Ş

Soru Şarj kullanımı

Uebele
  6. Ş

Rom Bölge değiştiremiyorum

Mıuı global 10.3 hocam Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Ş

Hocam yaptım ingilizcede oldu ama dili değiştirince yeniden gitti diğer ülkeler oluyor fakat sadece hindistan olmuyor ya da görünmüyor olabilir mi ? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Ş

Merhabalar 1 haftadır redmi note 7 kullanıyorum yeni güncelleme ile bölgemi hindistan yapmak istiyorum ama sadece türkiye yapabiliyorum sıkıntı nedir yeni güncelleme ile alakası var mıdır?
Üst Alt