sayko92 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Xiaomi Cloud ve mesajlar çalışmayı durdurdu hatası

Merhaba arkadaşlar telefon cebimde iken güvenli moda geçti yeniden başlattım ana sayfa düzeni bozuldu kendi kendine sürekli Xiaomi Cloud çalışmayı durdurdu ve mesajlar çalışmayı durdurdu hatası veriyor Xiaomi Cloud a girilmiyor şuan nasıl çözebilirim başına gelen var mı?
  2. S

Yardım Türkiye Rom-->Global Rom?

Merhaba arkadaşlar şuan kayıtlı Türkiye romu kullanıyorum. Dosyalarım silinmeden Türkiye romundan Global roma geçiş yapabilir miyim? Bilgisi olan daha önce deneyen var mıdır?
  3. S

Soru Miui 14 ekran kilidi ?

Merhaba bugün güncelleme işlemi yaptım telefonun ekran kilidini açarken takılma yaşıyorum. Güncelleme yapan arkadaş varmı aynı sorunu yaşayan?
  4. S

Soru TR romdan Global e geçmek?

Resmi kayıtlı telefon şuan Türkiye romu yüklü güncelleme çok geç ve yavaş geliyor. Veriler silinmeden nasıl Global e geçebilirim?
  5. S

Soru Çentik sorunu?

Merhaba, Resimdede gördüğünüz gibi bazı uygulamalarda çentik bölümü siyah şerit halinde görünüyor bu sorunu nasıl düzeltebiliriz.(çentik gizle seçenekleri ve tam ekran kullanama seçeneklerini denedim olmadı.
  6. S

Soru Miui 11(android 10) animasyon hatası

Android 10 a geçtikten sonra ekran geçişlerinde (ghost efekti gibi ) hatalı oluyor sizde de durum böyle mi ?
  7. S

Soru Miui 11 Kilit Ekranı Animasyonu

Merhaba Mi 9T Miui11 kullanıyorum. Kilit ekranı açılınca simgeler animasyonlu geliyordu, bugün eski usüle döndü diğer kullananlarda da öylemi?
  8. S

Soru Mi 9T tam ekran animasyonu

Miui11e güncelledim ama hala düzeltmemişler 1572904405 Hocam sizdede hla devam ediyor mu sorun
  9. S

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Oyunda tam ekran dan ana ekrana dönerken hafif bi donar gibi oluyo [emoji849] videosunu attım hatta bi konuda Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

O kadar zmaan bekledim şu animasyon hatası düzelir ümidiyle yükledik.. sonuç sıfır biraz animasyon okadar düzelme yok[emoji19][emoji19] Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Mi9t dedik bağrımıza bastık yalan oldu[emoji28] Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Mi9t ye miui11 gelmeyecek sanırım,vazcaydılar[emoji849][emoji849] Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. S

MIUI 10:kararım kesin. MIUI 11:[emoji849] [emoji16][emoji16] Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Mi 9t miui 10 kararlı olmaya devam ediyo bakalım [emoji16] Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. S

Mi9t global ile ilgili bi gelişme yok hala, ben sadece animasyon hatası için istiyorum şu gğnclelemeyi Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt