sayko92 kullanıcısının son içeriği

1. S

Rehber TWRP olmadan Magisk ile root atma nasıl yapılır? 2024 - Tüm Xiaomi Cihazlar

Bootloader işlemini dosyalar silinmeden yapabileceğim bi yöntem var mı
  2. S

Rehber TWRP olmadan Magisk ile root atma nasıl yapılır? 2024 - Tüm Xiaomi Cihazlar

Bu işlemi yapmak telefonu sıfırlar mı
  3. S

Mod Mi 11T Pro 90 FPS Mod

11t de çalışır mı
  4. S

Yardım 120 hz

Hyper OS ta sorun devam ediyor yani 60 a düşüyor mu kendi kendine
  5. S

Sohbet hyper os kullanıyorum

11T kullanıyorum ben kendi kendine 120 hz den 60 Hz e alıyordu kendini varmı öylebi sorun
  6. S

Yardım Xiaomi Cloud ve mesajlar çalışmayı durdurdu hatası

Düzelmedi 🫤🫤nasıl düzeltebilirim
  7. S

Yeniden başlatma güvenli başlat hatta Cloud uygulamasını güncellendim güncellemeyi kaldırdım düzelmedi
  8. S

Merhaba arkadaşlar telefon cebimde iken güvenli moda geçti yeniden başlattım ana sayfa düzeni bozuldu kendi kendine sürekli Xiaomi Cloud çalışmayı durdurdu ve mesajlar çalışmayı durdurdu hatası veriyor Xiaomi Cloud a girilmiyor şuan nasıl çözebilirim başına gelen var mı?
  9. S

Soru Güncelleme takvimi durumu (Türkiye için)

hocam 12.5 sürümünde kendi kendine 60 hz e düşüyor mu ben 14 sürümünü kullanıyorum hiç memnun değilim ekran kendi kendine 60 hz e düşüyor çok can sıkıcı bişey :|
  10. S

Rom Xiaomi 11T Türkiye Kararlı Miui14 Android 13 V14.0.1.0.TKWTRXM İndirme Bağlantısı

Son zamanlarda kendi kendine 60 Hz e düşüyor ayarlardan ekran ayarını 60 120 yapınca düzenliyor ama çok can sıkıcı bi sorun çözümü nedir bilen var mı
  11. S

Rom Bu Romu Kesinlikle Yükleyin!

Benim tel resmi IMEI kayıtlı IMEI uçmadan nasıl yüklerim
  12. S

Oyun Mi 11T fps sorunu

MIUI 14 kullanıyorum son sürüm Türkiye romu kendi kendine 60 Hz e düşüyor sürekli beni rahatsız edecek boyutta var mı bi çözümü
  13. S

Rom Bu Romu Kesinlikle Yükleyin!

Ben şuan son sürüm miui14 kullanıyorum en çok canımı sıkan olay telefonun sürekli 60 hz düşmesi bunun çözümü yokmu yada MIUI 12 de aynı sorun var mı
  14. S

Yardım Xiaomi Mi 11T Kronik sorun varmı?

Beni en çok rahatsız eden sorunu ekranın kendi kendine 60 Hz e düşmesi çözümü hala bulamadım
  15. S

Yardım 120 hz

Hocam işe yaramadı ne yaptıysam yine 60 a düşüyor
Üst Alt