Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar telefon cebimde iken güvenli moda geçti yeniden başlattım ana sayfa düzeni bozuldu kendi kendine sürekli Xiaomi Cloud çalışmayı durdurdu ve mesajlar çalışmayı durdurdu hatası veriyor Xiaomi Cloud a girilmiyor şuan nasıl çözebilirim başına gelen var mı?
Merhaba arkadaşlar şuan kayıtlı Türkiye romu kullanıyorum. Dosyalarım silinmeden Türkiye romundan Global roma geçiş yapabilir miyim? Bilgisi olan daha önce deneyen var mıdır?
Merhaba,
Resimdede gördüğünüz gibi bazı uygulamalarda çentik bölümü siyah şerit halinde görünüyor bu sorunu nasıl düzeltebiliriz.(çentik gizle seçenekleri ve tam ekran kullanama seçeneklerini denedim olmadı.
Oyunda tam ekran dan ana ekrana dönerken hafif bi donar gibi oluyo [emoji849] videosunu attım hatta bi konuda
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kadar zmaan bekledim şu animasyon hatası düzelir ümidiyle yükledik.. sonuç sıfır biraz animasyon okadar düzelme yok[emoji19][emoji19]
Mi9t global ile ilgili bi gelişme yok hala, ben sadece animasyon hatası için istiyorum şu gğnclelemeyi