Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
haklı olabilirsin ama herkes adına konuşmak da ne biliyim:)
sanal navigasyon tuşlarının sağına ve soluna tuş eklenebiliyor. custom romlarda bu işten değil, stok olarak özellik olarak geliyor. ben miui sistemde bunu zorladım tasker uyg, ile komut ile programlar ile ancak başarılı...
miuipro.net sitesinden 9.1.3 surumunu indirdim kesinlikle tavsiye etmem, eğer üzerinde oynanmışsa bilemem ancak orj. miuipro da onun gibiyse uzak durun derim arada kalan forumdașlara.zaten belirtmiştim bu romla deneyimim hep olumsuzdu, bu kullandığım sürümde de hizli ayar menusundeki toogle...
Merhaba ben son orijinal stabil sürümü kullanıyorum note4x cihazıma, arayışa girdim çünkü belki hiç görmediğim şekilde
kasma donma sorunu var.kernele dokunmasam da root, root essentials kullanımı, xposed ve ayrıca modülle uğraşma gibi sebeplerin etkilemis olacagini sanıyorum, çok dolu degil...
merhabalar, bu konuda su anda sunu biliyorum custom navi.bar ile bir kombin var onla yapılıyormuş esas, ancak bendeki guncel stabil miuide o prog. çalışmıyor, genel simple control benzeri uyg.lar yetersiz kalıyor bu konuyu nasıl halledebilirim? Tam olarak istediim sağa" ve sola"
tuşları, bunlar...
snaptube işinizi görebilir belki.
hocam hocalarım :) bu şekilde bir ekran gelmiyordu ben tamamen buna bağlıyorum.
paket yükleyici tarzı bir yardımcı arayüz bana engel oluyor, işte bu just a sec" diye bir ekranla başlayan meret.vancedin farklı versiyonlarını da denedim sonuc aynı.
Streamable -...
Arkadaslar soyle bir sorun yaşıyorum, güncel stabil versiyon orijinal romu kullaniyorum, öyle bir sistem ki youtube vanced'de hesap girerken son aşamada" kabul ediyorum" dedigimde bekletiyor, olmuyor.
su an icin tek sıkıntı bu gibi old. ötürü tit.backup kullanan bir arkadaş öncesinde microg...
Selamlar.Bir süredir kafamı kurcalayan bir şey var.Ben resim bulunan klasörlerdeki gösterimin 'küçük resimler şeklinde olmasını, fazla dosyaya sahip sürekli girdiğim, medya dosyası içermeyen bazı klasörlerde ise liste halinde aşağı doğru sıralama görünümü olmasını istiyorum.Bunun dışında isimden...
Eski edirne asfaltı üzerinde, bu işlek geniş caddede, öz. aramadım fakat 2 tane xiaomi ye
de destek veren dükkan fark ettim.
Bundan kısa süre öncesine kadar başıma istenmedik teknik bir olumsuzluk gelse ümitsizliğe düşerdim nereden nasıl destek veren, ilgilenen birilerini bulurum diye, o yüzden...
Huawei'den Apple ve Samsung'a Telefona Yavaşlatma Göndermesi
samsung ve apple italyada bu durumdan ötürü
ceza almış, bu tescillendigini işaret ediyor artık.
huaweininse bu hallerine alıştık sanırım adamlar amerika dan da kök salmış çıkmıyor.
öncelikle bunu paylaşmak sonralikla xiaomi nin...
eminönü-sirkeci tarafında kendisiyle görüşebilirsin, kendisine ulaş, burda hemen herkesin bir etkileşimde bulunduğu, arkasında durduğu tecrübeli bir isimdir, yrd olacaktır.
he ank.da olduğunu okudum, yine de dm ile kendisiyle görüş derim.
besikte yatan kuzundan
hem oğlundan hem kızından
seni "senin gözünden" kıskanırım.
yürek dağlıyor gene, bir parçasına daha muktedir oldum,gurur duydum
ne yaptın Neşet baba :| Kurusa Fidanın" da bunu destekliyor, ne kuvvetli ifadesi var anlıyoruz..