Saydo27 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Uygulama Red mi watch 3 active cihaz görmüyor

İyi akşamlar arkadaşlar Red mi watch 3 active akıllı saati aldım Bluetooth menüsünden görüyor mi fit uygulaması görmüyor cihaz bulunmadı diyor miui 12 sürümünün olduğu romu flashladım onun da giriş şifresini unuttum yardımcı olursanız sevinirim
  2. S

Yardım Kral için önerebileceğiniz lineagos yahutta başka seçeneklerini bekliyorum

Herkese kolay gelsin arkadaşlar bir dönem line agos rom kullandım çok da memnundum ama format sonrası kaldırmak zorunda kaldım önerebileceğiniz stabil bir rom varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  3. S

Yardım mi max 2 için tüm özelliklerin çalıştıgı LİNEGEOS rom gerekli

mi max 2 için tüm özelliklerin çalıştığı LİNEGEOS rom gerekli arkadaşlar şimdiden teşekkürler
  4. S

Rom LİNEGEOS 18.1 rom mi max 2 parmak izi okuyucu sorunu

Herkese iyi günler arkadaşlar LİNEGEOS 18.1 rom mi max 2 parmak izi okuyucu sorunu var rom içinde bir türlü aktif edemiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  5. S

Rom Mi Max 2 Xiaomi Eu Beta Rom MIUI 10.5_9.8.29

iyi günler arkadaşlar 9.8.22 sürümü yüklü herşey çok güzel ama pubg mobile çok geç açılıyor 5 dk sürüyor 4 wipe ile temiz kurulum yapmıştım yardımcı olur sanız SEVİNİRİM
  6. S

Tam olarak hangi bölümden ayarlayacağım acaba MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Teşekkürler MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

Arkadaşlar sadece 3G yi seçmek için hangisini seçiyoruz MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Temiz kurulum yaptım aslında dirty flash yapmadım nedense böyle oldu MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

Bu şekilde oluyor sonrasında tamam diyince düzeliyor MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Günaydın arkadaşlar yeni sürüm mü yükledim yalnız telefon bekleme modunda iken ilk açtığımda hata alıyorum sistem baslaticisi durduruldu diye yardımlarınızı bekliyorum MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Rom E.U Rom mu Greeshan Rom Mu?

Greeshan rom da oldukça popüler bi rom forumda ilgili konular açılmış orda detayları mevcut lakin son zamanlarda eski tadında değil bence MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. S

Aciliyet şurda hocam arkadaşların ve sizin tavsiyeleri doğrultusunda değişiklik yapacağım değerli yorumların hemen gelmesi için ve birazda dikkat çeksin diye o şekilde yazdım tavsiyede bulunan ve bulunacak olan herkese teşekkürler MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Arkadaşlar uzun zamandır greeshan rom dayım artık bi değişiklik olsun istiyorum Eu roma geçmek istiyorum lakin stabillte ve pil konusunda nasıl bilmiyorum ayrıca Eu romda otomatik root lu halde mi geliyor magisk ve titanyum backup yüklü mü otomatikman şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...
  15. S

Rom Mi Max 2 MIUI 10 Rom GREESHAN Global Beta 9.6.27

Teşekkür ederim bi deneme yapacağız artık MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt