Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonla arama yapmak istediğimde arama ekranı gelmiyor hiçbir şekilde müdahale edemiyorum kişiler ve çevirici hata veriyor Yeniden başlattım uygulamanın ön belleğini temizledim ama sonuç alamadım yardımcı olursanız
Telefonla arama yapmak istediğimde arama ekranı gelmiyor hiçbir şekilde müdahale edemiyorum kişiler ve çevirici hata veriyor Yeniden başlattım uygulamanın ön belleğini temizledim ama sonuç alamadım yardımcı olursanız sevinirim
İyi akşamlar arkadaşlar Red mi watch 3 active akıllı saati aldım Bluetooth menüsünden görüyor mi fit uygulaması görmüyor cihaz bulunmadı diyor miui 12 sürümünün olduğu romu flashladım onun da giriş şifresini unuttum yardımcı olursanız sevinirim
Herkese kolay gelsin arkadaşlar bir dönem line agos rom kullandım çok da memnundum ama format sonrası kaldırmak zorunda kaldım önerebileceğiniz stabil bir rom varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Aynı zamanda Eu romu da yüklemeyi denedim üstat açmış olduğunuz diger konudan bakıp rom yükleniyor sıkıntı yok lakin ilk açılış ekranı gelince miui kimlik hesabının şifresini istiyor şifreyi dogru girmeme rağmen yanlış şifre diyip oturum açılmıyor bende daha önceki yedeklerimden olan birini...
Üstat kurulumu yaptım lakin başlangıç ekranında kalıyor ne kadar süre beklemek normal olur birde kuruluş adımlarını yazabilir misiniz bi hata mı yaptım acaba ayrıca Eu Rom da mi kimlik şifresi ni dogru giriyorum yinede yanlış şifre diyor