Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Güncelleme sonrası cihaz kendi kendine yeniden başlıyor. Ne fastboot moduna girebiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum. Durumu nasıl çözebilirim?
Teşekkürler.
Merhabalar,
1.5 senedir belirttiğim cihazı sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ki 30 gün içerisinde cihazımın kapanacağı hakkında bir bilgi geldi. Bir abim yeniden IMEI atacak, bir sorun olmaz değil mi? Tekrar devam edebilirim.
Bir diğer sorum ise cihazım zaten rootlu ve romlu, IMEI atılması...
Merhabalar,
Magisk sürümüm 25.2'dir. Zygisk ve Enforce DenyList ayarları açık konumdadır. Denylist ayarlarında gizlemek istediğim bir uygulamayı tamamen tikliyorum. Buraya kadar sorun yok ama Magisk uygulamasını gizle dediğimde "Başarısız" uyarısıyla karşılaşıyorum. Magisk'i gizleyemediğim için...
Merhabalar,
Miui 13'e geçişten sonra özellikle Android 12 tabanlı cihazlarda "Daha Fazla Karanlık Mod Uygulamaları" yani tekli uygulamaları göremiyoruz. Çözüme ulaşabilmeniz için cihazınızın rootlu olması ve Magisk 24.3 sürümünün kurulu olması gerekmektedir. Sizler için birçok kaynağa göz attım...
Merhabalar,
Mi10T Pro kullanıcısıyım. Aslında bu modele geçtiğimden beri yaşadığım bir sorundan bahsedeceğim. Bilgisayarımda 2 adet monitör var. 2. Ekranım 144hz bu ekranı fotoğraf çektiğimde herhangi bir sorun yaşamıyorum. 60hz'e düşürüp denediğimde yine sorun yaşamıyorum. Ama velakib ilk...
Merhabalar,
Cihazımı Mi12 sıralarında temiz bir EU rom ile kurdum. Gelen güncellemeleri sorunsuz bir şekilde alabiliyorum. Fakat Mi13'e geçiş yaptıktan sonra ufak bir sorun ile karşılaştım. Sorun ise; Karanlık mod ayarları kısmındaki tekli uygulumalar gözükmüyor. Sorunu araştırdığımda Mi13'ün...