SauRon-TR kullanıcısının son içeriği

1. SauRon-TR

Yardım Desen Kilidini Unuttum Sanırım Hiçbir Yolu Yok

Arkadaşlar halletim açıldı. Hepinize bir bir teşekkür ederim.
  2. SauRon-TR

Yok hocam o yöntemle de olmadı. Fastboot a alıp fastboot rom ile flash attım şimdi. Başarıyla yüklemiş. Telefon yeniden başladı altta bi çubuk doldu. Sonra tekrar MI logosu geldi altta üç nokta yükleniyor işareti var o ara kabloyu çıkardım ama 10 dkdır öyle. Ne oldu ki acaba ?
  3. SauRon-TR

Yok hocam hayır dosyalar hiç önemli değil. Açılsın yeter. Tekrar merak ettiğim için soruyorum. Telefonu fastboot moduna aldığımda flash tool da boş listeyi yeniliyorum listeye bir şey çıkıyor
  4. SauRon-TR

Peki telefonu Fastboot a alınca Flash Tool da Rom atacağımız ekranda çıkıyor sanki soldan Select e basıp rom dosyasını seçsem, sağdan Flash a bassam Rom atılacak mı
  5. SauRon-TR

Arkadaslar su pcdeki adb klasörünü bulamadım ama flash tool u açtım telefonu fastboot ile açtım Flash toolu yenileyince alttaki boş listeye bir sey geldi. Device Id kısmını 1ff ile başlıyor. bu olumlu gelişme midir ?
  6. SauRon-TR

Denicem, çok tesekkür ederim 1538040782 Peki ard arda mesaj atıyorum kusura bakmayın. Dediğinizi yaptım diyelim ki kilitli. Sanırım baska versiyon unlock tool denemekten baska yol yok ? Diyelim ki kilitsiz o zaman da Fastboottayken Flash tool ile yeni rom mu atmalıyım ?
  7. SauRon-TR

Telefonu kabloyla pcye takınca telefon usb modunda bağlanmıyor medya transfer modunda bağlanıyor. adb ise yarar mı acaba
  8. SauRon-TR

Fastboot ekranındayken nasıl yazacam ki bunu ? Klavye çalısmıyor sadece Fastboot logosu ve yazısı var.
  9. SauRon-TR

Hocam cevap için tesekkürler. Ses açma ve Güç tusuna basınca o ekran gelmiyor siyah ekran var telefonu PCye bağlayın isareti geliyor. Daha önce ben bundaki Çin versiyonu yerine Türkçe versiyon yüklemistim, acaba kilidi kaldırdım mı ki _?
  10. SauRon-TR

Daha önce açılan konuyla alakalı tüm konuları okudum ama bendeki soruna çare yok galiba ve telefon çöp olacak gibi. BL kilidi var. Açamıyorum çünkü USB Debugging kapalıydı. Find My Devices kapalı. Haliyle ne Mi Cloudta Find Devices da görüyor ne de Mi Suite görüyor. Telefonu takıyorum yine...
Üst Alt