Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. İmei kaydi yapılmış redmi note 9 aldık fakat bootloader kapalı , sanırım açmak içinde box falan lzm . Cihaza miui 12.5 güncellemesi gelmesini bekliyorum fakat bu sürümde kaldım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ? 12.5 i manuel indirip ota ile yüklemeyi denedim fakat güncelleme...
Merhabalar , YouTube de gördüm ota üzerinden sorunsuz android 11 dağıtılmış. Bana December 5 güvenlik güncellemesi geldi Ama Android 11 gelmedi, yakinlarda gelir mi
Merhabalar evofone garantili mi a3 um var android 10 yüklu fakat bazı sorunlar mevcut cok verim alamıyorum.
Gelen Android 11 güncellemesinin cihazları brick yapması ile birlikte saf android den iyice soğudum ve miui yapma fikri aklıma geldi
Öncelikle miui yaptım diyelim geri saf Android e dönüş...
Herkese merhaba , garantili mi A3 cihazım var , bootloader kilidi açıp MIUI 12 yüklemeyi düşünüyorum ama sonrasında stock Roma dönüp bootloader kilidini kapatmak hakkında bilgim yok, yardımcı olur musunuz ?