Sasubaysa44 kullanıcısının son içeriği

1. Sasubaysa44

Yardım Redmi note 9 miui 12.0.8 de kaldım

Merhaba. İmei kaydi yapılmış redmi note 9 aldık fakat bootloader kapalı , sanırım açmak içinde box falan lzm . Cihaza miui 12.5 güncellemesi gelmesini bekliyorum fakat bu sürümde kaldım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ? 12.5 i manuel indirip ota ile yüklemeyi denedim fakat güncelleme...
  2. Sasubaysa44

İpucu Mi a3 Android 11 yapmayın

Arkadaşlar yabancı kaynaklarda gördüğüm kadarıyla bugün gelen android 11 güncellemesi sonrası bazı kullanıcılarda ekran çalışmama sıkıntısı olmuş.
  3. Sasubaysa44

Soru Mi A3 Android 11

Merhabalar , YouTube de gördüm ota üzerinden sorunsuz android 11 dağıtılmış. Bana December 5 güvenlik güncellemesi geldi Ama Android 11 gelmedi, yakinlarda gelir mi
  4. Sasubaysa44

Soru Mi A3 Uzaktan Miui 12

Merhaba , elimde garantili mi a3 var miui 12 yüklemek istiyorum. Uzaktan bağlantı ile yapabilecek var mı , var ise ücret kaç tl
  5. Sasubaysa44

Yardım Mi a3 rom

Merhabalar evofone garantili mi a3 um var android 10 yüklu fakat bazı sorunlar mevcut cok verim alamıyorum. Gelen Android 11 güncellemesinin cihazları brick yapması ile birlikte saf android den iyice soğudum ve miui yapma fikri aklıma geldi Öncelikle miui yaptım diyelim geri saf Android e dönüş...
  6. Sasubaysa44

Soru Mi A3 Stock Rom Yükleme Bootloader Kilidi Kapatma

Herkese merhaba , garantili mi A3 cihazım var , bootloader kilidi açıp MIUI 12 yüklemeyi düşünüyorum ama sonrasında stock Roma dönüp bootloader kilidini kapatmak hakkında bilgim yok, yardımcı olur musunuz ?
Üst Alt