sass kullanıcısının son içeriği

1. sass

Soru pc de calistirabilecegim miui custom rom

merabalar arkadaslar bilgisayar uzerinde calistirabilecegim miui tabanli bir rom varmidir forumda biyerde gormustumde bitane custom rom vardi galiba virtualbox ile uyumluydu
  2. sass

Yardım fastboot kopma sorunu

merabalar telefonu fastboot moda alinca bilgisayar gormuyor surekli kopuyor adb fastboot da gormuyor sorun ne olabilir ama telefon acik olunca adb falan baglaniyor
  3. sass

Yardım hard brick hatasi

merabalar telefon hard brick oldu sp flash tool ile kurtarmaya calisiyorum ama STATUS_EXT_RAM_EXCEPTION hatasi veriyor port var bypas falan hersey tamam ama olmuyor kirmizi download DA 100% yaziyor ver ext_ram_exception hatasi veriyor ne yapmaliyim farkli scatter, da kullandim yinede olmadi
  4. sass

Yardım persist.img kurma

twrp "failed to mount '/persist' (invalid argument)" hatasi veriyor img dosyasini kurmak istiyorum ama stock romda persist.img yok baska nereden indire bilirim
  5. sass

Yardım MIUI Rom kurma hatasi

cihaz en son brick olduktan sonra miui rom kurulunca acilis ekraninda kaliyor twrp + bootloadere erise biliyorum aosp cfw rom kuruluyor ancak nedense miui rom kurunca telefon acilmiyor twrp de ise islem yapinca surekli "failed to mount '/persist (invalid argument)" hatasi veriyor
  6. sass

Çözüldü telefon acilmiyor

telefon miui ekraninda kalmis acilmiyor mi flash ile sp flash ile rom kurdum yine acilmadi miui ekraninda takili kaldi nasil duzelte bilirim aosp rom falan kurursam duzelirmi?
  7. sass

Yardım mi flash rom kurma hatasi

mi flashla telefona kendi romunu kurdum simdide telefon acilmiyor miui yazisinda kaliyor baska yontemle nasil rom kura bilirim
  8. sass

Yardım rn8 pro kernel onerisi

merabalar note 8 pro icin kernel surumleri ve kurulum linki ata bilirmisiniz acaba. kernel ile ekran kare hizi ve s. arttirila bilirmi?
  9. sass

Yardım Telefon ekran hz arttirma

note 8 pro corvus rom kullaniyorum ekran hz yenilemesini 60 hz den 70 e falan arttirmak istiyorum bu konuda bi fikri olan varmi
  10. sass

Yardım cfw rom corvus os hangi surum kurmaliyim

merhabalar hocalar corvus v12 android 11 surumunu kurmak istiyorum ancan gaming optimizasyon fps gostergesi ve s. ayar yok eski android 10 surumunde daha fazla gaming ayar var siz hangisini kurmami onerirsiniz
  11. sass

Çözüldü soru gsi rom

merhabalar hocalar bir sorum olucak gsi rom ile gsi port romun farki nedir siz hangisini tercih edersiniz
  12. sass

Çözüldü gsi rom nasil kurulur

merhabalar note 8 pro icin gsi rom kurma rehberi ata bilirmisiniz. birde A ve B destekli gsi rom kurarken hangisini tercih edersiniz A mi yoksa 2 side
  13. sass

Yardım Sistem uygulamalari silme

Merhabalar note 8 pro da root ile sistemden kaldirilmayan uygulamalari nasil sile bilirim
  14. sass

Yardım Hard brick sorunu

merhabalar redmi note 8 pro kullaniyorum yanlis yazilim yuklemem sonucunda telefon hard brick oldu fastboot recowery acilmiyor usb aygiti bilgisayar tanimiyor beyaz led isigi yaniyor telefonu nasil kurtara bilirim
  15. sass

Yardım RN8 Pro Android 11 TWRP Hatası

merhabalar xiaomi note 8 pro kullaniyorum telefona android 11 cfw rom kurdum ancak root atamiyorum twrp kurunca sdcrad bozuk gozukuyor ne yapa bilirim
Üst Alt