Sasae kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Gmail ekine PDF ekleme sorunu

Bir mail gönderirken ekine PDF veya jpeg ekleyemiyorum. Her defasında hata alıyorum. Dosya eklenemedi yazıyor. Farklı dosyaları denedim yine de olmuyor M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. S

Soru PDF görüntüleme

Whatsapp veya gmail ekinde gelen pddleri görüntüleyemiyorum, indirip kaydedin diyor yapıyorum yine de aynı hatayı veriyor. Adobe ve Office yüklü telefonumda sorunun çözümünü bilen var mi acaba M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. S

Yardım Ekran görüntüsü alma

3 parmak ile kaydırarak ekran görüntüsü alma bir türlü olmuyor. Sizce neden kaynaklı olabilir M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. S

Soru IMEI kayıt

Arkadaşlar cihazınız kayitdisidir, 120 gün içinde kapatılacaktır mesajı geldi. Bu süre 365 güne uzatıldı diye görmüştüm, bilgisi olan var mı? M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S

Çözüldü Ekranda bilgi yazıları kalıyor

Mesela ekranda sessiz moda geçildi yazıyor ve telefonu tekrar kapatıp acaba kadar gitmiyor M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

Soru Ekran beyaz rengi

Beyaz renkte birsey açıldığı zaman beyaz soluk olmaya basladı birden değişiyor griye yakin oluyor neden olabilir acaba Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Soru Konuşurken hoparlörden cızırtı

Her seferinde olmuyor ama bazen cızırtı başlıyor karşı tarafın sesini alamıyorum. Neden kaynaklı olabilir acaba Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

Yardım Twrp' siz, imei atılmış telefon Güncelleme

Fabrika ayarlarına dönersek IMEI gidiyor sanırım, telefonu IMEI gitmeden nasıl sıfırlayabilirim Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Uygulama Mİ9 SE için Google Camera Apk Güncel

Nasıl yükleniyor Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

Ben yanlış versiyon yüklemişim, çalıştı şimdi Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Video çalışmadı bende atıyor. Siz denediniz mi Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Eskisi daha stabil sanki Eline sağlık bu arada Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. S

Linki açınca hangisini seçiyoruz Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Rom Mi 9 SE EEA Kararlı V10.3.4.0.PFBEUXM indirme bağlantıları

Ben şu an çıkan güncellemeyi yapabilir miyim peki Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. S

Rom Mi 9 SE EEA Kararlı V10.3.4.0.PFBEUXM indirme bağlantıları

Bu hangisi oluyor eu rom mu? Bende şu an yüklü versiyon bu Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt