sas_sas kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım HyperOS 2 de Mi fitness sorunu

İlginize ve desteğinize teşekkürler. Xiaomi.Eu Forumdan aldığım tavsiye ile hallettim. ApkMirror sitesindeki v3.37 MiFitness yine ApkMirror installer sayesinde güncellenebildi.. Artık Sorunsuz kullanabiliyorum.
  2. S

Root suz. Playstore daki ve netden bulduğum apk lar güncellemeye çalışıyor ama yapamıyor. Mevcut yani gömülü uygulamayı kaldırabilsem belki net den indirdiğim versiyonlardan biri kurulabilir. Ancak uygulamaları yönet altında bir uygulama görülmüyor. Yine bazı versiyonlar kurulum sırasında...
  3. S

Lisa telefonuma en son Xiaomi Eu Hiper Os 2.0.16.0 cusom romunu kurdum. Herşey sorunsuz gibi görünüyor. Tek sorunum Xiaomi Smartband 7 Pro ile ilişki kurması için gerekli olan MiFitness app kurulamıyor. Çözümü çok araştırmama rağmen henüz bulamadım. PlayStoredaki MiFitness app kurulmuyor. Netde...
  4. S

Yardım [ÇÖZÜLDÜ] Twrp ile rom kurulumu hatası

Merhabalar, Telefonum Mi11 lite 5g NE( lisa) Dün Xiaomi.Eu nun en son Miui rom un dan Hyper Os 2. nin en son romuna geçtim. Fastboot yoluyla user datayı koruyarak flashladım. Flashdan önce TWRP yüklü idi. Güvenemediğim için fastboot metodu ile flashladım. Sorum şu; TWRP silinmiş midir? Tekrar...
  5. S

Soru Hybrid Rom u Recovery rom a dönüştürmek?

Slmlr, Miui 14 stable Xiaomi.Eu romumu TWRP üzerinden Dirt Flash ile yine miui 14 stable ile update edeceğim. Sorum ve ricam şu? Hybrid romu nasıl recovery roma dönüştüreceğiz.? Ltf bu anlatımı yapan bir link verir misiniz?
  6. S

Soru Çok hızlı Şarj

Mi 11 5G NE Lisa cihazımda xiaomi .eu 14.0.6.0 rom yüklü. Kendi şarj aleti ile sıfırdan 100 e yarım saat de şarj ediyor. Bu zamanla pilde veya ana kart da zarara neden olur mu?
  7. S

Soru Lisa telefon için yeni miui 14 A13 Fabrika Rom

Yeni çıkan Miui 14 A13 fabrika güncellemesini yükleyip memnun olan var mı? Daha önceden yüklü ise Orange Fox hala çalışıyor mu??
  8. S

Soru Lisa

Eu rom dan Global Rom a geçmek kolay mı? Şu anda BT loader kilit açık ve Miui 13.0.11 A12 fabrika rom yüklü. TWRP veya OrangeFox Recovery yüklü değil.
  9. S

MalumTamir işi

Slmlr, Elimde Redmi note 8T snapdragon global sürüm yurt dışı telefonum var. IMEI tamir işini Redmi note 8 için mi? yoksa Redmi note 8 Pro için olan anlatıma göre mi yapmalıyım?
  10. S

Soru [Rootsuz] Redmi Note 8T için GCam Arıyorum

Başlıktaki Rootsuz Miui11 telefonum için Gcam var mı?
  11. S

Soru Miui 12 ve Android 10 ?

Slmlr, Bilindiği üzere Whyred RN5 Pro telefonlarımız için Miui 12 Beta (20.6.18) rom yapıldı ancak, Android 9 da kaldı. Sorum, Miui 12 ve Android 10 bazlı custom rom kullananınız var mı? Memnun musunuz? örneğin, - Xiaomi.eu_20.7.2_Gokuport_pritish_20.7.2_whyred_port.zip ? -...
  12. S

Soru Birkaç sorum var

Tabii ki oluyor. Sectiğin ve yükleyeceğin Saat arayüzünün (Kendi içindeki saatlerden değil tabii orada 3-5 seçenek var) zemini siyah ise tümü siyah zemin olur. Telefonuna aşağıdaki yazılımı yükle ve dilediğin arayüzünü seç. Seçenekler nerede ise sonsuz...
  13. S

Çözüldü Amazfit bip lite İspanyolca Oldu

MiFit de yeni 4.09 güncellemesi çıkmış, onunla güncelleyin düzelir..
  14. S

Soru gCam

fatih38266 Bende Miui 10 pie 9.5.16 eu beta rom var ve gc-6.1.021_whyred_04.apk kurulu. Ön kamera ayarı Nexus 6P Angler (Huawei) seçili ve Sorunsuz kullanıyorum. Bunu gc_6.1.021_whyred_05dm.apk da öneriyorlar, ben denemedim. https://f.celsoazevedo.com/file/cfil...hyred_05dm.apk
  15. S

Soru TWRP Kurarken Mi Ekranında Kalıyor

Orange fox Recovery nin oreo ve pie versiyonları var.. Uygun olanı seçip deneyin..
Üst Alt