sas_sas kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Hybrid Rom u Recovery rom a dönüştürmek?

Slmlr, Miui 14 stable Xiaomi.Eu romumu TWRP üzerinden Dirt Flash ile yine miui 14 stable ile update edeceğim. Sorum ve ricam şu? Hybrid romu nasıl recovery roma dönüştüreceğiz.? Ltf bu anlatımı yapan bir link verir misiniz?
  2. S

Soru Çok hızlı Şarj

Mi 11 5G NE Lisa cihazımda xiaomi .eu 14.0.6.0 rom yüklü. Kendi şarj aleti ile sıfırdan 100 e yarım saat de şarj ediyor. Bu zamanla pilde veya ana kart da zarara neden olur mu?
  3. S

Rom MI11LE/XM11Lite5GNE Android 13 MIUI 14 Stable Beta V14.0.4.0

1675875328 1675875388 Güncelleme sonrası sorun var mı?? 1675876078 NFC de bug varmış. Yurtdışı forumlarda okudum. Belki Xiami ilerideki versiyonlarda fix edebilir.
  4. S

Soru Lisa telefon için yeni miui 14 A13 Fabrika Rom

Yeni çıkan Miui 14 A13 fabrika güncellemesini yükleyip memnun olan var mı? Daha önceden yüklü ise Orange Fox hala çalışıyor mu??
  5. S

Soru Lisa

Herşey siliniyor mu?
  6. S

Soru Lisa

Eu rom dan Global Rom a geçmek kolay mı? Şu anda BT loader kilit açık ve Miui 13.0.11 A12 fabrika rom yüklü. TWRP veya OrangeFox Recovery yüklü değil.
  7. S

Yardım Bu kısa kod yanitlanamaz....

Kimse cevabı bilmiyor mu??
  8. S

Ana Başlık Sıkça Sorulan Sorular

Herkese mutlu yıllar. Yurt dışından aldığım Global Mi11 Lite cihazımın resmi pasaport kaydını yaptırdım. BL kilit açma işlemi için de 8 gün önce başvurumu yapmıştım. * Başvurunun onaylandığını nasıl öğrenirim? * Henüz kilit açıp açmamaya karar vermedim. Başvurum onaylandıktan sonra canım ne...
  9. S

Yardım USB Dosya Aktarımı ve Güncelleme Hk.

Belki kablonuz data kablosu değildir.
  10. S

Uygulama vbmeta Yükleme Aracı - Tüm Cihazlar

Slmlr, Global stok Miui 12, A10 rom kurulu BT açık Redmi note 8T willow cihazıma Fastboot komutları ile OrangeFox kurmaya çalıştım olmadı. İlk Recovery açılışında hafızadaki dosyaları garip rakamlar ve harfler olarak gösteriyor. Bu yüzden recovery.zip dosyasını gösterip tekrar kurulum yapamıyor...
  11. S

Recovery Redmi Note 8 - Root ve Recovery Kurulumları (Twrp- Orange Fox vb.)

Slmlr, Global stok Miui 12, A10 rom kurulu BT açık Redmi note 8T willow cihazıma Fastboot komutları ile OrangeFox kurmaya çalıştım olmadı. İlk Recovery açılışında hafızadaki dosyaları garip rakamlar ve harfler olarak gösteriyor. Bu yüzden recovery.zip dosyasını gösterip tekrar kurulum yapamıyor...
  12. S

Recovery Redmi Note 9T - OrangeFox Recovery

Slmlr, Global stok Miui 12, A10 rom kurulu BT açık Redmi note 8T willow cihazıma Fastboot komutları ile OrangeFox kurmaya çalıştım olmadı. İlk Recovery açılışında hafızadaki dosyaları garip rakamlar ve harfler olarak gösteriyor. Bu yüzden recovery.zip dosyasını gösterip tekrar kurulum...
  13. S

Çözüldü Redmi note 8 orange fox kurulumu nasıl yapılır

Üstüste (Açılış yapmadan recovery i açıp tekrar) Orange fox yükledim. Kalıcı oldu. Root yüklemedim.
  14. S

Çözüldü Redmi note 8 orange fox kurulumu nasıl yapılır

Miui 12 android 10 global rom üzerine kurduğum Orange fox neden kalıcı olmuyor? Format data yapmam şart mı? Ya da root atmam gerekiyor mu? format datasız yapabilir miyiz? ya da mount partion şart mı?
Üst Alt