Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slmlr,
Miui 14 stable Xiaomi.Eu romumu TWRP üzerinden Dirt Flash ile yine miui 14 stable ile update edeceğim.
Sorum ve ricam şu?
Hybrid romu nasıl recovery roma dönüştüreceğiz.?
Ltf bu anlatımı yapan bir link verir misiniz?
Mi 11 5G NE Lisa cihazımda xiaomi .eu 14.0.6.0 rom yüklü. Kendi şarj aleti ile sıfırdan 100 e yarım saat de şarj ediyor. Bu zamanla pilde veya ana kart da zarara neden olur mu?
1675875328
1675875388
Güncelleme sonrası sorun var mı??
1675876078
NFC de bug varmış. Yurtdışı forumlarda okudum. Belki Xiami ilerideki versiyonlarda fix edebilir.
Herkese mutlu yıllar.
Yurt dışından aldığım Global Mi11 Lite cihazımın resmi pasaport kaydını yaptırdım.
BL kilit açma işlemi için de 8 gün önce başvurumu yapmıştım.
* Başvurunun onaylandığını nasıl öğrenirim?
* Henüz kilit açıp açmamaya karar vermedim. Başvurum onaylandıktan sonra canım ne...
Slmlr,
Global stok Miui 12, A10 rom kurulu BT açık Redmi note 8T willow cihazıma Fastboot komutları ile OrangeFox kurmaya çalıştım olmadı. İlk Recovery açılışında hafızadaki dosyaları garip rakamlar ve harfler olarak gösteriyor. Bu yüzden recovery.zip dosyasını gösterip tekrar kurulum yapamıyor...
Slmlr,
Global stok Miui 12, A10 rom kurulu BT açık Redmi note 8T willow cihazıma Fastboot komutları ile OrangeFox kurmaya çalıştım olmadı. İlk Recovery açılışında hafızadaki dosyaları garip rakamlar ve harfler olarak gösteriyor. Bu yüzden recovery.zip dosyasını gösterip tekrar kurulum yapamıyor...
Slmlr,
Global stok Miui 12, A10 rom kurulu BT açık Redmi note 8T willow cihazıma Fastboot komutları ile OrangeFox kurmaya çalıştım olmadı. İlk Recovery açılışında hafızadaki dosyaları garip rakamlar ve harfler olarak gösteriyor. Bu yüzden recovery.zip dosyasını gösterip tekrar kurulum...
Miui 12 android 10 global rom üzerine kurduğum Orange fox neden kalıcı olmuyor? Format data yapmam şart mı? Ya da root atmam gerekiyor mu?
format datasız yapabilir miyiz? ya da mount partion şart mı?