sas_sas kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Hybrid Rom u Recovery rom a dönüştürmek?

Slmlr, Miui 14 stable Xiaomi.Eu romumu TWRP üzerinden Dirt Flash ile yine miui 14 stable ile update edeceğim. Sorum ve ricam şu? Hybrid romu nasıl recovery roma dönüştüreceğiz.? Ltf bu anlatımı yapan bir link verir misiniz?
  2. S

Soru Çok hızlı Şarj

Mi 11 5G NE Lisa cihazımda xiaomi .eu 14.0.6.0 rom yüklü. Kendi şarj aleti ile sıfırdan 100 e yarım saat de şarj ediyor. Bu zamanla pilde veya ana kart da zarara neden olur mu?
  3. S

Soru Lisa telefon için yeni miui 14 A13 Fabrika Rom

Yeni çıkan Miui 14 A13 fabrika güncellemesini yükleyip memnun olan var mı? Daha önceden yüklü ise Orange Fox hala çalışıyor mu??
  4. S

Soru Lisa

Eu rom dan Global Rom a geçmek kolay mı? Şu anda BT loader kilit açık ve Miui 13.0.11 A12 fabrika rom yüklü. TWRP veya OrangeFox Recovery yüklü değil.
  5. S

MalumTamir işi

Slmlr, Elimde Redmi note 8T snapdragon global sürüm yurt dışı telefonum var. IMEI tamir işini Redmi note 8 için mi? yoksa Redmi note 8 Pro için olan anlatıma göre mi yapmalıyım?
  6. S

Soru [Rootsuz] Redmi Note 8T için GCam Arıyorum

Başlıktaki Rootsuz Miui11 telefonum için Gcam var mı?
  7. S

Soru Miui 12 ve Android 10 ?

Slmlr, Bilindiği üzere Whyred RN5 Pro telefonlarımız için Miui 12 Beta (20.6.18) rom yapıldı ancak, Android 9 da kaldı. Sorum, Miui 12 ve Android 10 bazlı custom rom kullananınız var mı? Memnun musunuz? örneğin, - Xiaomi.eu_20.7.2_Gokuport_pritish_20.7.2_whyred_port.zip ? -...
  8. S

Soru Birkaç sorum var

Tabii ki oluyor. Sectiğin ve yükleyeceğin Saat arayüzünün (Kendi içindeki saatlerden değil tabii orada 3-5 seçenek var) zemini siyah ise tümü siyah zemin olur. Telefonuna aşağıdaki yazılımı yükle ve dilediğin arayüzünü seç. Seçenekler nerede ise sonsuz...
  9. S

Çözüldü Amazfit bip lite İspanyolca Oldu

MiFit de yeni 4.09 güncellemesi çıkmış, onunla güncelleyin düzelir..
  10. S

Soru gCam

fatih38266 Bende Miui 10 pie 9.5.16 eu beta rom var ve gc-6.1.021_whyred_04.apk kurulu. Ön kamera ayarı Nexus 6P Angler (Huawei) seçili ve Sorunsuz kullanıyorum. Bunu gc_6.1.021_whyred_05dm.apk da öneriyorlar, ben denemedim. https://f.celsoazevedo.com/file/cfil...hyred_05dm.apk
  11. S

Soru TWRP Kurarken Mi Ekranında Kalıyor

Orange fox Recovery nin oreo ve pie versiyonları var.. Uygun olanı seçip deneyin..
  12. S

Soru Çin Rom'dan Global Rom'a Çevirme

BL Kilidi açılınca Custom Recovery yani TWRP veya benzeri recovery lerden birini yüklemelisiniz. Benim tercihim içindeki rom Pie olduğu için Orange fox recovery nin pie versiyonu.. Bu recovery şifre sorunu yaratmıyor. OrangeFox-R9.0-2-whyred-MIUI-Pie.zip Ya da kolay ise TWRP nin en son...
  13. S

Soru Magisk Gelişmiş ayarlar nasıl olmalı

Cevabı ben söyleyeyim; Benim durumumda Her ikisi de tiksiz olmalı.. Altdaki zaten tiksiz. Resmi rom yüklemedikçe -ki ben hiç resmi rom yüklemem- de dm-verity sorunu olmaz. Üstdeki ise depolamayı şifreleli veya şifresiz olması meselesi. Tiki kaldırsam bile kendiliğinden şifreden vaz geçmiyor...
  14. S

Yardım Redmi Note 5 PRO ROOT

@ idris bey, Hangi Rom yüklü? Önce, Amed beyin dediğini kontrol edip BL kilidi açık mı? kontrol edin. Kilit açık değilse yapacak herhangi bir işlem YOK.. Açık ise, Herhangi bir Recovery (TWRP vs) yüklenmiş mi? bakın. TWRP yüklü ise Orange fox Recovery imaj yükleyin. Bu işlem (eğer herhangi...
  15. S

Yardım Redmi Note 5 PRO ROOT

Android konusunda yeterli bilginiz yok ve BL kilidiniz açık değil ise bence yüklemeyin. Root atmak işletim sistemine müdehale edilmesinin önünü açan bir işlemdir. Pratikde çok da bir faydası yok. Ne için root atmak istediğinizi biliyorsanız, burada izah edin ltf. Ben de yardımcı olayım. Ben...
Üst Alt